יאיר לפיד והמימונה...

שאנל

New member
מימונה בפתח

הימים האחרונים ממש מטורפים, האפרוח בחופשה מהגן ואני צריכה לתמרן בן העבודה (יום מלא) לחופשה. בקיצור הוא אצל הסבא והסבתא, לפעמים יש לי רגשי אשם בעיניין לפעמים אני רואה שהוא נהנה, היום לדוגמא הוא עזר לסבתא להכין עוגיות למימונה. מה קורה אצלכן?

שני 4

New member
מימונה???

במצב הביטחוני הזה, אפילו אם יאיר לפיד היה נותן סטרפטיז לא הייתי יוצאת. במימונה השנה אני דווקא בסידורים ולא חוגגת עם העוגות והמופלתות (אני מרוקאית) הבת שלי בגן, ואני "יוצאת" לאיכילוב לביקורת. אבל חוזרת ישר אל המופלטה המגרההההה

שאנל

New member
נכון שהוא שווה...

הכוונה ליאיר. אנחנו לא עושים מימונה בחוץ, אצלנו חוגגים רק בצאת החג עם המשפחה. דרך אגב, ואפרופו מרוקאיות. קראתי מאמר שחקר את התפלגות המחלה באוכלוסיה ורוב החולים, השורשים שלהן במדינות אפריקה.

שני 4

New member
שאנל

יאיר לפיד בטח שווה, אם לא היה שווה לא היתי מזכירה אותו
ובקשר למימונה ,פעם שהיינו קטנים היינו יוצאים בחוץ להופעות. האמת היא גם בשנים האחרונות, וכמוון אחרי שאוכלים את המטעמים . בקשר לחולי לופוס יוצאי צפון אפריקה ,גם אני שמעתי, אבל זה לא תמיד מדויק, האמת היא שזה לא חשוב לי וגם לא חשוב למה זה אצלי הכי חשוב זה לטפל בבעיה חג שמח ד.א שאנל זה שמך? פשוט מאוד זה לא שם נפוץ

gaia20

New member
יאיר לפיד והמימונה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo98.gif

למעלה