יאיר לפיד חושף את הרשימה שלו

Doctor Goblin

New member
יאיר לפיד חושף את הרשימה שלו

http://yeshatid.org.il/meet-the-team

האמת שהתגובה שלי למרבית האנשים היא בין אדישות (מרבית הרשימה) לסלידה (הרב פירון, עופר שלח, יעקב פרי)
אני לא אצביע ליאיר לפיד בבחירות הקרובות. אחרי כל הזמן הזה, אני פשוט עדין לא מבין מה היא תנסה לעשות בכנסת.

puma141

New member
נעשה שם בלאגן שלם, כלום לא ברור..

אז למי בכל זאת תצביע? אי אפשר שלא....

lefler11

New member
הרי ברור למי תצביעי

את הרי תמיד הולכת עם המנצחים לא

ואת כבר יודעת טוב מאוד מי ינצח - עכשיו נשאר לך רק להצביע לו...

Doctor Goblin

New member
אני עוד לא יודע בוודאות

כרגע העבודה מובילה בנקודות, אבל זה תלוי מאוד במה שיקרה בפריימריס.

Aronsona

New member
אז במי?

אני כרגע מיואש. ולא להצביע אינה אופציה בשבילי.

lefler11

New member
תעזור לי להפעיל לחצים

על פוסידון.

עד עכשיו עדיין לא הצלחתי לשכנע אותו...

Aronsona

New member
אל תכעס אבל עוד לא עמדתי על דעותיו של פוס הי

ואני מפחד שהוא נוטה קצת ימינה מדי בשבילי

lefler11

New member
השמועה אומרת שהוא

עדיין עובד על המצע ביחד עם זוגתו הנכבדה - צפה להפתעות

poseidon111

Active member
העניין הוא כזה, וזו תשובה לך ולאביעד. אני לא

ימני ואיני שמאלי. זו לא בריחה, אלא מציאות.
תגידו לי אתם מהי המפלגה המתאימה:
1. לא להתנחלויות.
2.לא לאורך רוח מוגזם עם ההתגרויות של החמאס.
3.מצע חברתי סוציאלי לשכבות החלשות שאינן פרודוקטיביות מתוך אילוץ כמו זקנים, נכים וכדומה.
4.שלילת אזרחות לכל אחד שלא מכיר בזכות קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית עם הכנסת המיעוטים למערכת החובות הכללית.
5.הפרדת הדת מהמדינה.
6.שינוי שיטת הבחירות.
7.שיפור התשתיות החברתיות לאזרח כמו רפואה ציבורית וחינוך.
8.החמרה בחוק העונשין לעבירות שחיתות ואלימות.

יש עוד, אבל אם יש אחת כזו, אני שלה.
ואשכנע גם את אשתי...

יופי של נבחרת

אני לא יכולה להגיד שאני מאוהבת כי אני באמת לא מכירה אישית אף אחד מהם, אבל אני אוהבת את עופר שלח ואת יעל גרמן ואת יאיר לפיד ועל כל השאר שמעתי דברים טובים. תרצו תאכלו, לא תרצו אל תאכלו.
אני תמיד בעד שינויים. גם בחיים האישיים שלי אני לא יכולה לשבת במקום אחד, על אחת כמה וכמה בבחירות שקובעות את עתיד ילדיי ונכדיי.
אני לא מוצאת אנשים טובים יותר, מלבד ניצן הורוביץ אשר בכיף הייתי מעבירה אותו למפלגה של לפיד במקום להתבזבז שם במר"צ.
אני לא אצביע לליכוד בגלל ישראל ביתנו. מפלגות ימניות יותר לא באות בחשבון. שלי יחימוביץ לא אהודה עליי שלא לדבר על שאר חבריה למפלגה, קדימה הלכה אחורה, הדתיות לא באות בחשבון, ככה שנשארתי עם לפיד. לא להצביע זה לא בא בחשבון.

Doctor Goblin

New member
רבים מהרשימה של לפיד מריחים לי רע

יעקב פרי קיבל את סלקום כסוג של מתנה ללא שום הצדקה או נסיון כלכלי, רק כי הוא מקושר לאיזו אליטה. ואז ניהל אותה באופן שמשתין על הציבור כל עוד הוא יכל.

לרב פירון יש אמירות מזעזעות ממש שקשורות בהדרת נשים. הוא גם הקים את צהר במטרה המוצהרת של מניעת נישואים אזרחיים בארץ.

עופר שלח הוציא תחת ידו אמירות מזעזעות מדי על צה"ל (ואני כנראה האחרון שאוהב פה את הגוף הזה... אם תיזכרו בשרשור הנכון)

יאיר לפיד חלקלק מדי לטעמי.

המפלגה ללא מצע מסודר, אין לי מושג למה היא תצביע ומה היא תקדם. יש לה מעט מאוד דיעות קונקרטיות כשאחדות מהן כנרראה יתקעו אותה באופוזיציה ככוח לא משמעותי (לדוגמה ההתעקשות על 18 שרים בממשלה)

ואם כבר אנשים שאני מעריך בכנסת, אז כנראה הייתי מעדיף שרובי ריבלין יהיה במפלגה אחרת. מילא. כנראה מדובר בנשיא הבא שלנו אז זה יוציא אותו מהמשחק הזה לגמרי.

אף אחד מהם לא מריח לי רע

יותר משאר חברי הכנסת שנחשפתי אליהם. נכון, אף אחד לא מושלם ויכול להיות שהיו אמירות כאלה או אחרות לזה ולהוא, אבל אני לא שמעתי אותם. אני נחשפתי לדברים אחרים. שמעתי על פירון רק דברים טובים ועל עופר שלח אין לי מה להוסיף, אני אוהבת אותו מימים ימימה. לא יודעת מה הוא אמר על הצבא, אני לא זוכרת כל משפט שמישהו הוציא מפיו, אבל אם אתה כותב את זה, אז אני סומכת עליך שאתה אחראי ולא כותב סתם דברים. אני אבדוק את הדברים האלה.

Doctor Goblin

New member
האמת שאין בכוונתי לשכנע

כמו להסביר מאיפה אני בא.

אבל בעיני התפוח הרקוב ביותר ברשימה הוא יעקב פרי. אדם שצבר הון תוך הנהגת מדיניות דורסנית כלפי הלקוחות והעובדים הוא אדם שאני ממש לא רוצה לראות כנציג ציבור.

בחייך, דוקטור. אתה הולך ומתקלקל כאן.
קרא את השורה שלך שוב, ואל תתפלא שרק במוחי הצפוד
היא זוכה לרבי משמעויות.

למעלה