יאיר מאיפה אתה שואב

• פותח הנושא roo
  • פורסם בתאריך

roo

New member
יאיר מאיפה אתה שואב

מאיפה אתה שואב את כל שלוות הנפש , הרוגע והחשיבה החיובית?!?!?! גם כשאני מנסה להגיד לעצמי שגם אם היום לא הכל טוב מחר יהיה טוב יותר קשה לחשוב ככה כשהשביזות שולטת בך... ואני נחשבת לאדם אופטימי ואוהב חיים... B-)

המממ.. שאלה מצוינת. האמת היא שכשאני

מצליח להעביר את המסר הזה לאחרים, הוא גם עובר אלי.. אני עצמי נתון תמיד בדילמות האלה בעצמי, כמובן, ובאותם קשיים. אבל איכשהו, מתוך הקשיים האלה, ועם הרבה עבודה קשה, אני לומד שבאמת אין קיצורים, ושאנחנו מתכנתים באמת את כל העולם הרגשי בחיינו. מהמקום הזה, נותר רק להבין מה אתה באמת רוצה, ולראות איך אתה עושה את זה.. זה לא קשור אפילו לחשיבה חיובית פרופר, אלא באמת להבנה עמוקה של מבנה הדברים בעולם הפנימי שלנו. בנוסף, אני גם מטפל רגשי בנושא ששמו `לגיטימציה רגשית`, והמקום הזה מראה לי יום אחר יום, איך אפשר לפגוש את המקומות האלה בתוכנו, לנהל איתם דיאלוג, ובעתיד גם לתכנת אותם למקומות עדינים וטובים יותר, וכל זה לא ממקום מיופייף כזה, את יודעת, אלא ממקום אמיתי שבו כל קושי מצביע לך על המקום אותו כדאי ורצוי להחלים, ולא תוקע או מפיל אותך לקרשים,כמו פעם. בקצור - קשה לי כמו כולם, אבל אולי חלק מהעבודה הקשה שעשיתי על המקומות האלה, מביא לי גם תוצאות, אותם אני נהנה לחלק עם אחרים..

menty

New member
יאיר אתה מוכן בבקשה

לפרט מה זה ``לגיטימציה רגשית``? ואיזו שיטת טיפול זאת? אודה לך אם תוכל לענות, למרות שזה לא אסטרולוגיה... סופשבוע מקסים ממנטי.

למעלה