יאיר מידיי פעם גם אני ניכנסת לפה

menty

New member
יאיר מידיי פעם גם אני ניכנסת לפה

למסע בין כוכבים, קוראת ומחייכת לשמע תשובותיך החינניות... לאחרונה ניראה שהרפת מעט,נתת לפורום לזרום לאן שזורם לו... אין חלל שנישאר ריק:תמיד יוכל לענות פה פלוני או אלמוני, אני אשמח להרגיש יותר נוכחות יאירית בשטח...נונו אחרי שנחת קצת מלאת מצבריך ואיוררת את מחשבותיך הגיע הזמן להגדיל נוכחות.. (( : ולשאלתי,מהן ההשפעות על בני מאזניים מחזרתה של ונוס להילוכה הרגיל? סופשבוע מקסים! ממנטי

ווייט א מיניט!

מה רע בקצת רענון.. לשמוע גם תשובות אחרות חוץ משל יאיר (אם כל הכבוד לו.. ואולי באמת לא יזיק לא להעיר יותר.. ובכל זאת!)? השכנים לא יאים בעינייך?

וויט א מיניט!

מה רע בקצת רענון.. לשמוע גם תשובות אחרות חוץ משל יאיר (אם כל הכבוד לו.. ואולי באמת לא יזיק לא להעיר יותר.. ובכל זאת!)? השכנים לא יאים בעינייך?

Tal_Ya_Tal

New member
מנטי יקירתי, B-)

מנטי יקירתי, B-) אני מאמינה, שתשובתי, לא תמנע מיאיר לענות לך. אבל לא יכולתי שלא להרים את הכפפה. את אמנם בת סימן מאזניים, אך מה שאת חווה עכשיו, זה פלוטו על האופק וחירון על יופיטר בבית ראשון. אז מה את רוצה מ`וונוס המסכנה?!?!` היא `בטלה בשישים` כאן. ונוס עשתה את מהלכה הנסיגתי בבית ארבע שלך ותוך כדי כך, היא `לכדה את `ונוס הלידתית` שלך (אבל בהיבט הרמוני של 120 מע`). כך שסה``כ מבחינתך, יתכן שתחושת חוסר איזון בכל הקשור לקשרי המשפחה שלך ולתחושת הבטחון והביתיות, התבטאה בכך שהיו חיכוכים מבית, או תחושת עצלות וצורך רב במנוחה. רצון להתפנק ולקבל אמפתיה, שלא בא על סיפוקו. אבל עם הטרנספורמציה שפלוטו מביא עמו ועם הצרת הצעדים והצורך בהתיעלות שחירון `כופה` על יופיטר שלך, אין ונוס מורגשת כמעט. B-) L&: TALYA

menty

New member
טליה את ג-ד-ו-ל-ה מהחיים! ;-)

קודם כל ממש כיף לי שענית לי וכ``כ לעיניין! אני ממש מבסוטית אבל בבקשה פרטי מה מביא עימו פלוטו שיושב על האופק? איזה סוג טרנספורמציה? מה בדיוק קורה בין חירון ליופיטר??? תודה רבה רבה ממנטי.

Tal_Ya_Tal

New member
תודה מנטי, גדולה תרתי משמע ;-)

מעט קשה לעשות זאת בפורום הזה, אבל אנסה. פלוטו הוא פלנטה בעלות עצמות אדירות, שמרים את פני השטח, כמו בולדוזר ומעלה את כל הרפש הישן מלמטה, מנקה את פני השטח ועוזר לשקם. הוא מודיע על בואו, זמן רב לפני שהוא מגיע. וכשהוא `יושב` בבית שתיים עשרה (וזה יכול לקחת שנים), הוא עוזר להעלות אקסס ישן מן התת מודע אל המודע. על ידי הפעלה של הגורמים הנסתרים בתת ההכרה, המובאים לכדי עמות עם ההכרה. זהו תהליך כואב מאד של התבוננות מעמיקה פנימה אל תת ההכרה וגילוי כל הפחדים, החרדות ותכונות הצל, מעשים נמהרים או בלתי אחראיים שנעשו בעבר, דורשים עתה התיחסות, או פיצוי. נעשית טרנספורמציה וניקוי מוחלט של תת ההכרה, לשם בנייה מחודשת של הדימוי העצמי. כך שכשפלוטו `עולה על האופק` הוא באמת בונה את הדימוי העצמי מחדש. אך תחילה עליו להרוס את הישן. זה עשוי לקרות בכמה מישורים. אך בשל העובדה שהבית הראשון הוא בית פיזי, סביר שזה יתרחש ברובד הפיזי של האדם. זהו שינוי מהותי באישיות שנגרם בשל הופעתם של צרכים מודחקים, על פני השטח, עם יכולת טובה יותר להבין את המניעים הפסיכולוגיים המפעילים את האישיות. הבטחון העצמי והאומץ מתגברים, כן מתגברת העצמה האישית והיכולת להשפיע על הסביבה. שינויים אלו, גוררים שינויים באורח החיים ומשפיעים לעתים אף על ``נסיבות חיצוניות.`` לעומתו, חירון הוא המרפא החבול. הוא מראה היכן הכאב, הפצע, חוסר האינטגרציה, שאפשר לרפא. וכל פעם הוא מפקס נקודה אחרת במפה. אך הוא גם המורה הרוחני ונותן הזדמנות להבין את תהליך הריפוי, דרך מודעות. מאז ספטמבר 99 חירון ופלוטו צעדו יחד בסימן קשת. אך חירון, שהוא המהיר משניהם, השיג את פלוטו, `עבר לך על האופק` והעלה החוצה את הביקורת העצמית והשיפוטיות לגבי הדימוי העצמי שלך, חיפש דרכים לשפר ועכשיו הוא הגיע ליופיטר. והוא מטיף לו: ``מה אתה כל כך עליז? מה אתה כל כך אופטימי? אתה לא מבין שזה לא מוביל אותך לשום מקום? קח אחריות, שמור דיאטה, תפסיק לאכול את כל הג`אנק הזה, הולל ושובע שכמותך. תתיעל, שנס מתניך וצא לתרום את תרומתך לאנושות. החיים זה לא פיקניק ארוך ומתמשך וגם לא לונה פארק`` (לא בטוח שהוא צודק, כי יופיטר שלך כבר בתחילת גדי ושם ממילא הוא לא `מלקק דבש`. אבל בכל אופן, יש עתה מיקוד רב יותר, על ענייני הרוח. עד כדי פניה לכיוון רוחני, או דתי כלשהו, או התפכחות מהאמונה או הדת שהחזקת בה. שינוי נקודת השקפה כלפי החיים, משפיעה על כל מערכת האמונות שלך . אירועים הקשורים בקידום בעבודה, או פופולריות נוספת בחיי החברה, או סיום לימודים בהצלחה וכו`. L&L TALYA

ELY

New member
טליה אהבתי לקרוא את דברייך

שלום טליה.. נהנתי לקרוא את תשובתך (וגם תשובתך עם החירון). יש לי שאלה.. מכיוון שכשנודלתי פלוטו היה בבית 12 (במפה שלי) והוא היה נמצא באופק שלי ``מאזניים`` אז תמיד יהיה לי את הנסיונות לחפור בתת ההכרה ואת הגישה הזו שדיברת עליה..? הניסיון להעלות אצלי מהתת המודע אל המודע? את דיברת כאן על שזה יכול להיות בתקופה של בן אדם אבל האם אצלי זה יכול להיות כל החיים?? ELY

Tal_Ya_Tal

New member
אני דברתי על פלוטו במעברים B-)

היי אלי, בעקרון, כן. ישנה אפשרות להתחבר אל תת ההכרה, להעלות את הרבדים העמוקים ביותר שלה, אל פני השטח ולצמוח מכך. אבל לא כל כך ברור אם פלוטו אצלך בבית XII או על האופק. אך אם הוא בבית XII, סימן שיש לך עצמה תת הכרתית אדירה ותעצומות נפש, שנצברו בחיים קודמים. ניחנת גם חוש מפותח מאד לכל מה שנסתר ויכולת רוחנית גבוהה. אבל יש לך סלידה מחלקים נכבדים של אישיותך, עד כדי נסיון להסוות אותם, מתוך אמונה, שהחברה לא תחבב אותם. כתוצאה מכך, נוצרת דחיסה של אנרגיות, שאינן באות לידי ביטוי ומצויות בעימות מתמיד. מה שגורם לך תחושה של התנהגות דואלית. כאילו יש בתוכך שני טיפוסים, הפועלים בדרכים מנוגדות. יש בך סודיות גדולה, משום שאין לך קשר מודע, עם מניעייך האישיים. ויחד עם זאת, ישנה הבנה, שחייך מונעים על פי דרישות חברתיות. מה שגורם לך תסכול ותחושת צביעות. לעתים, ייתכנו תקופות ארוכות של בדידות ויאוש, תחושה שאיש אינו מסוגל להבין את רגשותיך, אך גם אין רצון לקבל עזרה או סיוע מאחרים. כוחות ההרס הפנימיים שלך הם עצומים ועל כן, ישנה דחייה זועפת של כל מאמץ חיצוני לעזור. אבל ככל שכוחות ההרס אדירים, כך גם הכוח שלך לצמוח מתוך משברים, להיבנות מחדש ולהשיג הבנות רוחניות. לגלות את עצמך. אז CHEER UP !!! L&L TALYA

ELY

New member
תודה לך :)

וואוו את קראת אותי ממש כמו בספר... ממש הכל נכון... אבל.. אם פלוטו נמצא גם על האופק? (אכן פלוטו נמצא על האופק מאזניים)

ELY

New member
אופס

טעיתי.. התכוונתי שפלוטו נמצא בבית 12 אבל במזל מאזניים שהוא אופק (המזל מתחלק ל-2 בית 12 ובית 1 שהוא האופק).. יש משמעות מיוחדת לקשר הזה?

מנטי

New member
אין כמוך יקירתי,

הרבה תודות על התשובה המאוד מפורטת, בהירה, ויפה שכתבת. נפל לו האסימון לגביי כמה מהתרחשויות .. ואני אמשיך להיות אופטימית לעד.. ( : יום נעים ממנטי.

תודה לך, טליה, על התשובות

ומצידי - להיפך : כמו את רואה אני דווקא מרוצה שגם אחרים עונים, ובעיקר כשהתשובות שלך מפורטות וחכמות. אל תרגישי שאת פולשת, אלא להיפך : שאת אורחת רצויה ומחכימה. אשמח אם תמשיכי להיות בסביבה, ולענות על כל שאלה שנראית לך.

למעלה