יאיר, מנסה ללמוד משהו מהתחזית

toros

New member
יאיר, מנסה ללמוד משהו מהתחזית

של סופ``ש, אם לא אכפת לך להרחיב ולהשכיל אותי בעניין. ראשית - בקשר לתחזית של מזל תאומים - על העצירה של מרקורי בדגים - מה בדיוק קורה במצב הזה ולמה הכל יכול להשתנות עקב כך? שנית- לגבי תחזית מזל אריה - לגבי התפניות הדרמטיות בחיי האהבה - מדוע, האם זה קשור לנסיגה ולעצירה או לשמש בדגים? או למשהו אחר? שלישית: האם אתה מתייחס לתחומי החיים השונים לפי הבתים השונים, כאשר המזל הראשון הוא מזל השמש (כך שצריך לקרוא בעצם את תחזית מזל האופק אם בכלל)? תודה

ובכן..

העצירה של מרקורי בדגים והחזרה שלו לדלי - שממש היום מתבטלת והוא או טו טו הולך קדימה - מראה על `פקקים` מסויימים במערכת התקשורתית שלנו, אבל לא הכל משתנה שם, אלא רק סוג האינפורמציה הרגשית והעברתה באופן זמני. לגבי מזל אריה - המולות של מרקורי שהולך אחורנית בבית ה 7 של מזל אריה, הלא הוא דלי - מכריח את האריות לעשות שנוי בחשיבה - אם כי באופן זמני - לגבי מערכות היחסים הקרובות שלהם. ולגבי השאלה השלישית - אכן כן, אני מתייחס להורוסקופ כאשר השמש נמצאת בעצם בבית הראשון, וכך עובר את כל הגלגל, אבל אין לזה קשר לקריאת גם מזל האופק, שבכל מקרה מומלץ לקרוא, ולו רק לצורך ההשוואה..

toros

New member
קודם כל תודה

ואם כך, מזל האופק, הגם שבאופן מאד כללי, יהיה יותר מדוייק בעצם?

toros

New member
כוונתי היא

שאם אתה מחשיב את מזל השמש בבית ראשון, אז יותר משקף לקרוא את המזל העולה שלי - כי ההתייחסות לתחומי החיים שם, תהיה יותר מתאימה מההתייחסות בתחזית מזל השמש. במה נראה לך כדאי להתמקד אם כך בקריאת תחזית מזל השמש?

toros

New member
את זה אני עושה בלאו הכי

וכך גם לגבי מזלות השולטים בכל בית ובית, רק רציתי להתייעץ איתך, על מה לך נראה שכדאי לשים את הדגש בכל אחד מהם (שמש ואופק), כי שזה מדבר על דברים שאני כבר יודעת אז יופי חי, אך כשזה לא - לפעמים קשה לנחש את העתיד במובן מסויים, או שזה לגבי אנשים אחרים. קפיש? :) תודה

ניחוש העתיד הוא החלק המטופש והלא

חשוב. מה שחשוב הוא המודעות, ההבנה הפנימית, וניצול הידע למטרותיך.

toros

New member
אתה צודק בהחלט

ואיני מתכוונת לחזות עתיד, אלא רק להבין מגמות, ואחת הדרכים ללמוד היא להשוות תחזיות, או יותר נכון - השפעות אסטרולוגיות, לאנשים. במשך שנים רבות אני משתדלת לעשות זאת ולומדת מכך די הרבה, בעיקר אינטואטיבית. כנראה שהידע וההבנה נפגשים באיזה מקום ואז פתאום כשאני מדברת עם אנשים, מסתבר שאני חשה נכון דברים רבים (ובטח שזה רק חלק קטן) וזה עוד לפני שהתחלתי לקרוא ברצינות בזמן האחרון ועוד לפני שקראתי או הצבתי מפה אחת. אז אני לא מתיימרת להיות גאון באסטרולוגיה, כי אני לא, בטח לא עכשיו, אלא זה רק להסביר, שכל אחד אוסף מידע ומטמיע ולומד בדרך שמתאימה לו. ברור לי שאסטרולוגיה בלבד אינה יכולה לחזות את העתיד, היא רק כלי אחד, אבל במגמות ותבניות אני חושבת שהיא כן יכולה לעזור, מה דעתך?

מסכים איתך במאה אחוז

אסטרולוגיה היא כלי מדהים, אם יודעים למה לצפות ממנו, ואיך. אם באמת נשארים בעניין של הבנות תהליכים ומצוי פוטנציאל - אין כמו הכלי הזה להראות מה באמת קיבלת, ממי, ואיזה כלים ברשותך. אולם הבחירה של מה לעשות עם כל אלה - היא בידך בלבד, ואף אסטרולוג לא יוכל לדעת מה בחרת.. אם את יודעת ומכירה את המוגבלויות האלה - דה סקאיי איז דה לימיט.

למעלה