יאיר מרטון נתפס עם המכנסיים למטה..

ליאן.

New member
יאיר מרטון נתפס עם המכנסיים למטה..

כנראה שנמאס לו לדגמן חליפות של ג´ורג´יו ארמני ולשמש כדוגמן הבית של תחתוני קלווין קליין ועכשיו הוא הוא רוצה לדגמן מדי בית כלא. הדוגמן, לשעבר קצין סיירת מטכ"ל, נעצר לאחר שנתפסו בחדרו יותר מק"ג סמים. יאיר להגנתו טוען כי הסמים הושתלו בניסיון להפלילו כשהיה במילואים. למאמר בוואלה.

d@r121

New member
קראתי...

התמונה הזו יותר מחמיאה לו מאשר התמונה בוואלה שבא הוא מנסה לשחק אותה עלק חכם עם יד על הסנטר ולסמן "תראו אני אדם חושב"

ליאן.

New member
היתה כתבה על גב ידיעות ביום שלישי..

ועכשיו הבחור הופיע בגיא פינס וסיפר על הזעזוע שלו מהשמיכות עם הסקביאס בתא המעצר. עוד סיפר שהוא חף מפשע והופלל וכי הוא בעצמו לא צורך סמים. זה באמת נשמע יותר מדי כמו צירוף מקרים שהמשטרה הגיעה לעשות חיפוש דווקא אצלו ואפילו מצאו סם. הייתי רוצה לדעת מי הלשין למשטרה..

jerri

New member
אם הלשינו למשטרה סימן שיש דברים בגו

זה לא שלמשטרה משעמם והיא צריכה להפליל אנשים...

ליאן.

New member
כן, אבל אולי מי ששתל את הסמים

הוא גם זה שהלשין ??? צריך לבדוק עד כמה הטיפ היה אמין..

jerri

New member
ליאני, לא נעים לי אבל חברה ממש טובה

שלי שהיא יחצנית של אחד המקומות הנחשבים בתל אביב דיווחה שמרטון, הפוקד את המקום בקביעות לא טומן את ידו בצלחת .... (המבין יבין)

dor302

New member
אני לא מאמין הוא נקי לחלוטין

הוא כזה טוב מה הוא צריך סמים בחיים שלו? מליונר הדוגמן מה הוא רוצה סתם לפתוח לעצמו חיים שונים? לא נראה לי לי נראה שהשתילו לו כי הוא לא מסוגל לעשות כאלה דברים!

d@r121

New member
תאמין לי

הרבה דוגמנים (מבלי להכליל חלילה וחס) משתמשים בסמים עובדה ידועה!

נורמל

New member
משטרה

שלא תהיו נאיבים !! במדינה כמו שלנו ומשטרה כמו שלנו לצערי דברים כאלו יכולים לקרות במציאות !!!!!!!!!!!!! ואכן הם מתרחשים אבל יש לבדוק לעומק כל דבר וחבל שהמשטרה עושה עבודה חפיפניקית והעיקר לסגור ואו להלביש תיקים ,גם זה קורה במדינתנו! נקווה שלנו זה לא יקרה כי אחרת אתה צריך הרבה כסף להוכיח את צידקתך או קשרים (שבמדינתנו תמיד עוזרים )

ליאן.

New member
../images/Emo6.gif

גאנגה, אהמ.. אולי לא שמת לב, אבל הגעת לפורום רכילות..

למעלה