יאיר נתניהו אינו פרייאר, ושומר על כבודו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לאחר שטען עליו כי הוא עזב למיאמי בשל כך שהיה תחת השפעת סמים, יאיר נתניהו, הגיש היום (חמישי) תביעה נגד המדען והוגה הדעות הישראלי, פרופ' אבשלום אליצור, על סך 175,000 שקלים בגין אמירות לשון הרע לכאורה שהשתמש בהם נגדו

Harrington

Well-known member
מנהל

יאיר נתניהו אינו פרייאר, ושונר על כבודו.​

צודק. זה הרי נהיה 'מנהג המקום' בשנים האחרונות. אישים כמו אהוד ברח, מזהה התהליכים, נפתלי בנט, כולם החליטו להגיש תביעות או לאיים בתביעות (השתקה?) כלפי כל העולם ואחותו שהעזו לצייץ עליהם משהו. חלקם כבר זכו לעשות מזה כסף לא רע. אחרים קיבלו התנצלויות פומביות שונות ומשונות כדי להימנע ממשפט.

אז למה שמר יאיר נתניהו לא ינסה את מזלו גם כן? בוודאי כך בהתחשב בכמות המצאות הזבל שמנפיצים עליו במחנה הנאור, המכיל והסובלני (סליחה שאני יושב ומתפקע מצחוק באמצע כתיבה שלי עצמי :)).

אין לי אלא לאחל למר נתניהו הצעיר הרבה הצלחה עם המתווה החדש (ע"פ הפרסומים בכל אופן) שהוא מנסה.

mיטלמן

Well-known member
לאחר שטען עליו כי הוא עזב למיאמי בשל כך שהיה תחת השפעת סמים, יאיר נתניהו, הגיש היום (חמישי) תביעה נגד המדען והוגה הדעות הישראלי, פרופ' אבשלום אליצור, על סך 175,000 שקלים בגין אמירות לשון הרע לכאורה שהשתמש בהם נגדו
הכבוד של ילדז?
מעניין על איזה כבוד את מדברת, בושה נוראית.
"עכשיו כשגם למדינת ישראל יש בן של מנהיג שבורח מזירת הקרב לחיי מותרות, בזמן שבני עמו חווים סבל ואימה — אפשר גם להשוות ביקורות ברשת. במילה אחת: בושות. בשתי מילים: בלתי נתפס".

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הכבוד של ילדז?
מעניין על איזה כבוד את מדברת, בושה נוראית.
"עכשיו כשגם למדינת ישראל יש בן של מנהיג שבורח מזירת הקרב לחיי מותרות, בזמן שבני עמו חווים סבל ואימה — אפשר גם להשוות ביקורות ברשת. במילה אחת: בושות. בשתי מילים: בלתי נתפס".
מסתמן שלא קראת את הכתבה. ואין צורך לעלות כתבות.
שבת שלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
מסתמן שלא קראת את הכתבה. ואין צורך לעלות כתבות.
שבת שלום.
לא מאמין שקראתי את זה עכשיו... יש תקשורת בעולם שיותר רדודה מזו שלנו? אני תוהה במלוא הרצינות.

וכך נכתב שם ב'כתבה': "אמנם לא נעלם מהעין של אף ישראלי שיאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, לא לוקח חלק בנטל המלחמה, אבל אם כבר אתה לא תורם — לפחות תצניע את חיי ההוללות.

כתבה שפורסמה היום (ד') בדיילי מייל, חושפת תמונות בלעדיות של נתניהו הבן במרפסת של מגדל יוקרה במיאמי, ועל פי העיתון עלותה 5,000 דולר בחודש.".

יעני חטאו של יאיר נתניהו הוא שהוא העז לצאת למרפסת בדירה בה הוא שוהה בתקופה זו. באמת מה אומר ומה אצטדק, חטא שכזה :). איך עוד לא העמידו אותו לדין עליו? איך עוד לא פתחו לאביו את תיק 6,000 (אם זכרוני אינו מטעני בספירה) על כך שבנו יצא, רחמנא לצלן, למרפסת ביתו??

אז ישב שם צלם פפראצי משועמם (או מקצועי) וצילם את נתניהו הצעיר במרפסת דירתו. ואת רוצה להגיד לי שמישהו באמת ממשיך מכאן לקרוא את הכתבה הזאת ולהתייחס אליה ברצינות???

למעלה