יאיר-תעזור לי!!!

מור 28*

New member
יאיר-תעזור לי!!!

תאריך הלידה שלי :17.9.72 השנה היתה השנה הכי מגעילה בחיים שלי! למה??? זה התחיל בכך שפוטרתי ממקום עבודה שאהבתי מאוד ועבדתי בו כמעט 6 שנים. אחר כך מת החבר הכי טוב שלי. מצאתי עבודה חדשה, והחזקתי שם בדיוק חצי שנה. וגם משם פוטרתי. מישהו שהתאהבתי בו נואשות עזב אותי (למרות שכל מגדות העתידות(קפה, קלפים..)שהייתי אצלן אמרו שהוא המזל שלי (תאריך הלידה שלו12.9.78)-האם יש לנו עוד סיכוי לחזור? ועכשיו אני בשיא של תהליך גירושים מגעיל שפשוט מורט לי את העצבים האם מתי שהוא יהיה לי טוב? אני פשוט מיואשת מה עליי לעשות????

למור

נראה שהדברים עמוקים יותר ממה שהם נראים. זה לא שיש לך גורל כזה, זה שאת פשוט שופטת את עצמך כל כך לחומרה, עד שממש לא מגיע לך משהו טוב, והם באמת מבינים את הרמז.. השיפוט הזה הוא הוא המשמעותי, כי גם אם יקרו לך דברים טובים - ואני בטוח שהם קורים - לא תצליחי ליהנות מהם, כי ישר תתחילי לדאוג.. יש פה עבודה לעשות על קבלה של מישהי מאוד חמודה ומוכשרת לחייך, מישהי שקוראים לה.. נכון, מור. לדעתי עוד לא קיבלת אותה לחייך, לא הכרת בה, ואת עדיין לא מעריכה ואוהבת אותה. אין מה לעשות, ותצטרכי למצוא איך לעשות עבודה על המקום הזה, כי הפורום הוא בטח ובטח לא המקום, אבל קודם כל צריך לקחת אחריות, ולהבין שעד שבאמת תקבלי את עצמך, יהיה לך קשה מאוד למצוא אנשים אחרים שיקבלו אותך - וגם יישארו שם, אחרי שיראו את השיפוט שלך כלפי עצמך.. אז.. להתחיל לעבוד.

מור 28*

New member
יאיר! יאיר! יאיר!

כנראה שיש בינינו אי הבנה קטנה (או משהו דומה לזה) שלא תבין לא נכון אני מאוד מוכשרת ואני גם מודעת לזה כולם אומרים ``מה שזו נוגעת בו הופך לזהב`` אבל אף אחד לא יודע באמת שמתחת לצחוק ולפצצת האנרגיה הזו מסתתרת בעצם ילדה די עצובה. אני באמת טיפוס שמלא בטחון עצמי ואפילו לפעמים קצת יותר מדי. השאלות שלי אליך היו מקצועיות - אסטרולוגיות לחלוטין האים מתי שהוא אני אגיע ``לאור שבקצה המנהרה``? והאים אכן יש התאמה ביני לבינו? ויש סיכוי לחזרה? תאריך הלידה שלי 17.9.72 שלו 12.9.78 בבקשה בבקשה בבקשה תענה לי.

למור, למרות הכל..

אין, ולא תהיה לאסטרולוגיה תשובות לשאלות האלה, אז אין מה להתעקש. הכשרון באמת לא חשוב, אבל התחום הרגשי הוא המקום שבו השליטה היא לחלוטין שלכם. אם תחליטו לחזור, אם תחליטו להתאים, אם ואם ואם. הכל תלוי בכם, מבחינה אסטרולוגית לחלוטין או כל בחינה שהיא. אל תתני לאסטרולוגיה יותר כוח ממה שיש לה.

למעלה