יאיר, תעשה משהו, תגיב יותר...

הגדייה.

New member
יאיר, תעשה משהו, תגיב יותר...

אני חושבת שהפורום הזה ינטש סופית בקרוב לטובת נקודות מבט חסרות פשר, קבלו התנצלותי, לא שהן נחותות, אלא פחות קורקטיות. אין זה נובע מזלזול, אבל אני ואחרים ראינו את הייעוץ בפורום הזה,על בוריו ובמקצועיותו, נכון שהוא מיועד לכל ונכון שהוא מתיר לך להרפות קצת, אבל נעלמת לחלוטין... כלום אתה מנסה לצפות מהצד האם גם האחר יכנע ויוותר? על כל פנים, נדמה שהפורום יעטה בקרוב מסיכה מושלמת של צ`אט חביב או ערוץ תקשורת נוסף כזה או אחר. אז שוב, אין ספק כי כולם יכולים לענות ולשאול, אבל בעבר היה אפילו נחמד רק להציץ במגוון השאלות והתשובות ולהפיק מהם את ההעשרה האישית שלך והיום.... אההה... אני חושבת שהפורום הזה מתגעגע אליך. זהו זה. זה נאמר. מה חשבת? שתוכל פשוט למסור אותו לידי אחרים - אז לא. הם אולי סבירים, אבל בהחלט לא ברמתו של מנהל הפורום. אין מה לעשות. איטס יור דסטיני.... נו? .... התחזור... :-(

נרקיסית

New member
It`s your destiny ?

ככה משכנעים מישהו להשאר? נתת לו בדיוק את הסיבה ללכת (who say so?)

הממ.. אולי באמת הגיע הזמן לחזור קצת

אבל הפורום הוא מקום פתוח, ומי שרוצה לענות - ברוך הבא. כן, גם לי קשה עם תשובות לא לעניין ותגובות ילדותיות, אבל.. זה מה יש, וכל הבא - ברוך הבא. כל מי שרוצה להגיב, יבושם לו, ולכל סיר יש מכסה, כמו שלכל תשובה יש מי שאוהב ומוכן לקבל אותה. ובאשר לי - אני פה, משתעשע ולוקח את הזמן, ופה ושם גם נכנס ומגיב כשאני חושב שמשהו ראוי ודורש תגובה. אני כאן, דונט וורי, ולפורום - דינמיקה משלו, ולא, לא נעלמתי. אני בסביבה.

שאני אקח אישית?? :-(

מה זאת אומרת, ואני מצטט, ``כן, גם לי קשה עם תשובות לא לעניין ותגובות ילדותיות, אבל.. זה מה יש``?! כאילו?! סליחה!!! אבל העובדה שאתה בקושי נכנס ``לעשות תיקונים`` - מראה שאולי אין מה לתקן בתשובות ה``ילדותיות`` שלנו, לא?! יום טוב גם לך.. שבי

שבתאי חביבי

אני לא מתכוון דווקא אליך, ובעיקרון יותר לתגובות שאינן קשורות לאסטרולוגיה פרופר. מבחינתי, כל זמן שאתה עונה לעניין בצורה בוגרת ותרבותית ועם ידע - מבחינתי זה בסדר גמור.

למעלה