יאיר..

sharon91

New member
יאיר..

בקשר למה שזאביק שאל.. על האנרגיות של זמן היום הולדת אצל מזל מאזניים.. אז איך אצל העקרבים?

דומה - אם כי קצת שונה..

העקרבים נתקפים פעמים רבות ליד היומולדת בצורך מוזר של חשבון נפש, שלעיתים מאוד מעמיק ומייסר. גם אם השנה או הזמן הוא טוב ואפילו מצוין, הנפש העקרבית נכנסת לעיתים לעמקים גדולים, כדי לחפש משמעות, להרגיש עוצמות שונות, גם אם הן קשורות לעצב לא מובן או לגעגועים למשהו לא ברור, ולעיתים גם בוחנת מאוד לעומק את בן או בת הזוג שלה, לטוב ולרע. העקרבים הם בכלל בוחנים ידועים, רק שהפעם הבחינות עלולות להיות קשות מהרגיל, והעקרב יכול להיות ניג`ס הסטרי לכל הסביבה, אם באמת אוהבים אותו, למה אוהבים אותו,איך אוהבים אותו, וכו. לעיתים גם דמעות ספורות יכסו את עיניו בלי סיבה, ופתאום באמצע משהו שמח ישתתק וירגיש שהוא לבד - כל אלה ועוד, הן לעיתים קרובות חלק מתיסמונת יום ההולדת של העקרבים, ובעיקר העקרביות, אולי בגלל שהן נותנות לעצמן יותר לגיטימציה ללכת למקומות העמוקים והאפילים האלה, לחוש את עומק וצער היקום, ואז, רק אז, מתוך החשיכה, להתחיל לקום, לנער את האבק, ולזרוח שוב בכל העוצמה..והסביבה הקרובה בדרך כלל שלא הבינה את החלק הראשון של התהליך, את הצורך הזה להכנס פנימה ולמות כדי להוולד מחדש, לא תבין מן הסתם גם את החלק השני. כן, לא קל להיות עקרב. אבל בהחלט מעניין..

sharon91

New member
אתה

צודק במאה אחוז.. אבל חוץ מזה, אני פשוט זוכרת שביום ההולדת הקודם שלי ובזה שלפניו.. במשך כמעט כל הזמן שהשמש הייתה בעקרב, הייתה לי אנרגיה מה זה טובה כזו.. נקווה שגם הפעם זה יקרה.. אם כי שהפעם האנרגיה הטובה נמצאת גם עכשיו... ובשנה ושנתיים הקודמות אני זוכרת שבחודש לפני יום ההולדת לא היה משהו..

cxczevik

New member
תגיד אין איזה מזל רזרבה

כלומר כמו בסיפור המדליק של חביבתנו שרון91 איזה בית 13 14 שאותו אני יכול לשלב עם המשל הדפוק שלי או שלא ולקבל יותר פוטנציאל לשימחה והצלחה בתחומים אחרים כי מסתבר שמה שאני לא עושה פשוט מסבך מקצה לקצה וזה מרגיז

אל תגזים אחי

בוא`נה אחי, מה זה הדיכאוניות הזאת? אין כזה דבר מזל דפוק. אתה אומר שיאיר הוא דפוק בגלל המזל? שביבי דפוק (למרות שיש כאלה שחושבים שכן...)? אני מאמין שיש הרבה אנשים מאושרים ומצליחים מכל המזלות. וגם רצוצים ושבורים. לא צריך להגביל את עצמך רק בגלל שנדמה לך שהמזל שלך דפוק. לכל אדם יש את היתרונות והחסרונות שלו ואתה צריך לנצל את היתרונות שלך (וגם החסרונות) לטובתך! מקווה שמתישהו מצב הרוח שלך ישתפר...

cxczevik

New member
וואלה עדיף לא לדעת כי משום מה הוא צדק

כל שנה מזה שנים אני סתם מרגיש לא טוב לגבי היים..לפעמים בא לי לקוץ מהגג ולקרוא אני זאביק בן טובים אף פעם לא דפקתי הקופה...רק תביאו קצת כסף ואושר לחיי ץץץ כן המצב שוב יזר לנקודת האפס...משהו משתבש כאן שנית זאביק

למעלה