יאיר ....

יאיר ....

אני לא מבינה .. אתה אמור לענות על שאלות או טקסר כי אם אתה אז אני הודה לך אם תתיחס לשאלה שלי . תודה

לפיפי

ראשית, אני לא אחראי על כולם פה (לצערי). ביקשתי מטקסר שיוריד ווליום, ואני מקוה שבאמת יעשה את זה. שנית, לגבי הקשר שלך - פעמים רבות יש לנו פנטזיות על מישהו חזק שיקח אחריות, או מישהו כיפית שבאמת תהיה רכה ומבינה, אבל אז הקשרים מתהפכים ואנחנו חייבים להיות החזקים, ומגלים שהכוח הוא באמת אצלנו בסופו של דבר.. קשה כזה הוא קשר לימודי, שמלמד אותנו בעצם על הכוח של עצמנו, ולשם כך גם פגשנו את בן או בת הזוג האלה - כדי ללמוד ולהבין על עצמנו בעצם.. מה שכן חשוב זה להשאר ידידים עם המקום הזה, אבל לא בהכרח עם האדם עצמו : כעת משהו השתנה, ואנחנו צריכים לקבל את זה. להמשיך ידידות מינית מהמקום הזה הוא לא משהו כל כך בריא, כי הוא עלול לגרום בלבול מסויים בזוגיות, ולא לפנות מקום לכאלה שבאמת מתאימים. למרות שנראה שזה לא פוגע - יש עדיין רגשות, ואם מחליטים להתנתק - אז כדאי לעשות את זה בכל המובנים. ולגבי השאר - פגשת בקשר הזה את הכוח של.. עצמך, וזה יפה מאוד. זה קורה הרבה בקשרים שמתחילים ממקום של הרבה ציפיות, ונגמרים בהכרת הכוח שלך. גם הבחור ההוא יכול לעשות עבודה על עצמו, בתנאי שיקח אחריות ויבין שלא היה לו כסוי לעמדה החיצונית - כעת הוא צריך לפגוש את עצמו ממקום אחר, ובאומץ. אז.. בהצלחה, וכמו שאמרתי : ידידות עם הבחור - כן, אבל עם גבולות מוגדרים מאוד. לדעתי כדאי לקחת פה הפסקה מסויימת, כי דברים השתנו, למרות שאולי שניכם לא רוצים לראות את זה.

למעלה