יאי אני הולכת לקנות את דוקי

רונוש3

New member
יאי אני הולכת לקנות את דוקי ../images/Emo99.gif

רציתי לכתוב את זה וגם רציתי לשאול אם למישהו יש ת'קליפ של WMUWSA????? אני פשוט לא מוצאת אותו בשום מקום.. תודה!

whatsername 234

New member
בעעע אני הלכתי לקנות והיה להם את כל

הדיסקים חוץ מדוקי...איזה דוקי...

healing drug

New member
...דוקי- תתחדשי! (כשתקני)

צד ימין (הכי צד ימין!) מתחת לתמונה של בילי...שם הקליפ

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifראיתי עכשיו ת'קליפ עוד פעם,

וה"אבריל" הזאת משחקת בסדר, אבל בילי אליוט ממש, אבל ממש גרוע "I DID THIS FO US!!!" אוך, איזה קליפ מבאס... אם לפחות היו מראים בסוף שבילי אליוט מת, אז זה היה יכול להיות נחמד, כי זה עצוב... או שהראו? כי הראו אותה יושבת על ספסל ומסתכלת לשמיים, הוא מת? וקולז אפ בילי (ג'ו) ממש רע... כמההההה איפור..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifנכון היא מעצבנת,

אבל היא עושה את זה דיי טוב, למרות שהקול שלה בקטע הזה ממש צווחני... והיא גם יותר מדי דומה לאבריל... אבל בילי אליוט ממש גרוע... והוא מגעיל כזה..

crazy monkey

New member
נצל"ש אם כבר מדברים על קניות...

היום הייתי בתומר ואין להם בכלל חולצות או סיכות של גרין דיי, יהיה להם עוד שלושה שבועות... סתם מידע למפחדים למיניהם מתומר או אלא שבאים לא מת"א...

healing drug

New member
תומר אויש...:/

הכל שמה יקר! ישמה אחלה דברים אבל ברצינות אני מוצאת שמה הכל בפחות כסף...

whatascene

New member
מה אחלה שם?

מדי פעם יש איזה פוסטר או משו, אבל שומדבר רציני. רוב החולצות שם נראות כאילו ילדים ציירו עליהן עם צבעי גואש.

healing drug

New member
יש להם אחלה פוסטרים...תלוי מתי :p

וזהו אני לא מוצאת שום יתרונות...:/ אני פשוט שונאת תמחירים שלהם...ואת המוכר ההודי!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחחח, המוכר ההודי!!

ראיתי אותו נראה לי כשהייתי שם, הוא לא נראה מזיק... מה הוא עשה לך?.. אה, וראיתי שם רק פוסט אחד מפחיד ביותר, זה היה הפוסטר הזה
מפחיד ביותר...

healing drug

New member
כן ראיתי אותו מפחיד ביותר XS חח

סתם הבעיה שהוא לא עושה כלום...יושב בכסא המעפן שלו וככה שואלים אותו שאלה את יודעת מחכים לתשובה (סעמק הוא כמעט ישן שם) בקיצור חיכיתי לתשובה כמה דקות עד שהתעצבנתי ממנו... וגם כן הוא אדיש כמו...שנה עד שהוא מכניס את הפוסטרים לנילון הזה עד שאמרתי לו תביא תנילון אני יכניס גרררר קניתי שלושה (היה כסף באותו זמן) פוסטרים יפיפיהים שמה וזהו...שניים ג"ד אחד של הרמונס

BlueBeIl

New member
בזמן האחרון יש שם כל כך הרבה

פוסטרים יפים! של סיד ווישס ו...בלר ו... עוד מלא דברים שהייתי רוצה. חבל שאין כסף:( או מקום על הקיר אם כבר מדברים:)

whatascene

New member
את תולה גם פוסטרים קטנים מעיתונים?

או רק גדולים מחנויות וכאלה?

למעלה