יאי עשיתי משהו מועיל^^

Yuske

New member
יאי עשיתי משהו מועיל^^

טוב, אז הקלטתי שבוע שעבר שיר חדש (לא מקורי---מתי זה יגיע אני שואל את עצמי) לקח לי כמעט שעתייםX____X (יש כמה שורות שמה שאני מקלל אותן מרוב הפעמים שהייתי צריך להקליט עד שיצא טוב) ובשלב מסויים התחלתי להיות ממש ממש רעב אז אני מניח שמהאמצע תשמעו את הטון "אני מת מרעב תביאו לי אוכל" אז אתמול עשיתי לזה SLIDESHOW קטן כדיי שיהיה מעניין בזמן שרואים את ה"קליפ" ביוטיוב... אז אני גאה (מאוד) להציג את הפריצת דרך הראשונה של יוסקה בתור זמר (לא כולל בבית הספר) (יש גם בMYSPACE אבל לא כאילו מישהו נכנס לשם אשכרה...) לשיר קוראים Prism של Ayako Ikeda שיר מדהים! מהאנימה dennou coil הקאבר ביפנית (לא נראה לי תהיה לזה גרסה עם עיברות) תהנו ותשאירו תגובות (פה או ביוטיוב)^^ מה יש לשפר מה יצא טוב מה אהבתם מה לא וכו^^ תרגישו חופשי גם לפרסם את זה בין אנשים:X אה כן והוידאו...ז"א...התמונות....אחרי האפקט השני כל האפקטים יצאו ממש לא בזמן שהם היו צריכים (ועבדתי על זה הרבה זמן><) אבל זה דיי משעשע שהאפקטים כזה לא קשורים לעולם (חחחחח) תהנו^^ כאן http://www.youtube.com/watch?v=a_O8NFCOaY4#GU5U2spHI_4

ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו

רציני אתה שר ממש ממש ממש ממש ממש אבל יפההההההההההה!!!
אני יכולה להקשיב לזה שנה,בן כמה אתה?

Yuske

New member
וואו תודה^___^

אין לך מושג כמה זה עושה לי טוב לשמוע את זה^^" (כן בקושי שמעו אותי שר בחיי--מלבד בטקס סיום י"ב, רק היום אבא שלי שמע אותי שר - הראיתי לו את הקליפ הזה...) אני בן 21^^

star_female

New member
וואו,

אם הסאונד היה נשמע יותר מקצועי (יש כמה קטעים שאתה כנראה קרוב מדי למיקרופון) יכול להיות שהייתי חושבת שאתה זמר יפני אמיתי... אתה באמת שר יפה.

Yuske

New member
תודה לשתיכן^^

אחרי הטקס כולם התלהבו ואמרו יפה וכו...כלומר...הם מכירים מישהו 3 שנים ומעלה שלא אומר יותר מאיזה 4 משפטים סך הכל בכל השיעור בלחץ ואז פתאום הוא מגיע לבמה ושר בית שלם (שאגב ממש התלהבתי ממנו^^") אבא שלי בהתחלה אמר "זה לא אתה...." ואני כזה אומר לו "אבא...כן זה אני שר שם..." "וואלה זה אתה!" (כי בהתחלה אני שר בטון יותר גבוה ומאיפה שיש את התמונה השנייה זה כבר נשמע יותר כמו הקול שלי) אבא שלי ממש התלהב ואמר שזה יפה^^" בקשר לסאונד...המיקרופון שלי לא ממש מיקרופון להקלטות (בגלל זה זה נשמע אטום כזה) (will buy a better one soon) תודה שוב^^

chi12

New member
זה יפה ^_^

אבל המיקרופן הורס כ"כ הרבה, מרגישים איפה אתה נושף. אם תתרחק מהרמקול, זה יכול להיחשמע יותר טוב או לשיר בקול נמוך. זה מזכיר לי כשאני הקלטתי את השירים שלי, אבל הסיבות שלי היו שונות לחלוטין, אז בד"כ לא חזרתי על שיר אלף פעם, כי רק אני התכונתי לשמוע את זה.

Yuske

New member
תודה רבה!

באמת תודה^^ ובקשר לאיכות - אבא שלי עוד לא אירגן לי מעמד למיקרופון (כמו שהוא הבטיח...)אז אני צריך להחזיק אותו ביד כל הזמן (והוא דיי כבד למיקרופון><) ואז לנסות כל פעם להזכר איפה לשים אותו מהפה שלי כדיי שזה יהיה בסדר@_@ אז מלבד האיכות אני מרוצה^^ וכשאני מקבל תגובות כאלה אז זה ממש מרגש אותי^^ תודה!

למעלה