יאי

Anomally

New member
יאי

תגידו לי להתחדש,קניתי את סיינס ואלייב אט רד רוקס :) עוד דברים לשלל האינקובסי שלי שהולך וגדל בקצב מטריד :) יאי ! המטרה הבאה: enjoy incubus והספרים של ברנדון :) wish me luck אומשו חח

AeroFan

New member
תתחדשי!

קנייה מעולה, אולי אחרי שתראי את ה-די וי די ספרי את דעתך עליו...

Anomally

New member
ממ דעתי

זה נראה כל כך חלומי להיות שם,גם כמו שladybug אמרה הקהל נראה גם ממש מנומס ואפשר רק לדמיין את האווירה המדהימה שבטח שהייתה שם ..נראה שאם זה היה בקיסריה (lol כן לא נפסיק לחלום) אנשים היו נופלים מהמושבים שלהם מרוב הדחיפות או משהו X: בקיצור,דיוידי מעולה ואני שמחה ששמרתי את הכסף יומולדת שלי בשבילו ובשביל סיינס :)

L A D Y B U G 2

New member
גם אני חשבתי כך בדיוק ../images/Emo45.gif

רציתי להעלות את הרעיון שאולי בקיסריה היה יותר טוב.... אבל אלה ישראלים!!!

L A D Y B U G 2

New member
תתחדשי!!! וגם לי מגיע ../images/Emo6.gif

קניתי את Morning view!!! וה-DVD של רד רוקס פשוט מדהים, קניתי אותו לפני חודש ואני לא זוכרת כמה פעמים ראיתי אותו...

tnhr2

New member
תתחדשי גם ../images/Emo3.gif

רד רוקס בהחלט מדהים, פשוט לקנא במי שהיה שם

L A D Y B U G 2

New member
תודה ../images/Emo6.gif

הדבר הבוללט ביותר שרואים בהופעה שם זה שהמעריצים כל-כך מנומסים ולא נדחפים!!!

hilikus

New member
זה בכל מקום ככה,חוץ מפה כמובן

רק בישראל הקהל חייב להיות כזה וולגרי.

Rock Bottom

New member
את שכחת פרט קטן

ברד רוקס המקומות מסומנים. זה אמפיתאטרון. חוץ מזה ששם רואים טוב מכל מקום כיוון שזה בנוי בשיפוע ואף אחד לא מסתיר לאף אחד והמדרגות ממש רחבות. יש מקום לזוז ולקפוץ מבלי להימחץ ולהפריע לאחרים. זה לא שאני יוצא בעד הקהל הישראלי, כי הוא זוועה בכל מקרה, אבל אין מה להשוות. גם בפסטיבלים גדולים קהל של רוק הוא בדר"כ אותו קהל והוא נוטה למחוץ ולהימחץ. חסרים מקרים של מעריצים שמתו בהופעות של מטאליקה בגרמניה? בהופעות של פרל ג'אם בפסטיבלים? זה שהקהל הישראלי וולגרי זה נכון, אבל זה לא שבחו"ל כל כך הרבה יותר טוב.

hilikus

New member
כל מה שאתה אומר נכון אבל,

בוא תשווה את ההופעה שפה להופעה של אינקיובס בחול (לאו דווקא רד רוקס) זה ממש לא אותו הדבר..ולמה? בגלל שהקהל פה חושב ש-4 אלף איש יכולים להיות שורה ראשונה, וזה כ"כ מעצבן אותי במיוחד שהקהל די הרס לי את ההופעה (ואתה יכול אפילו לראות את זה בקליפ החדש של אינק' שים לב לאנשים בשורה ראשונה!) ובקשר לפרל ג'אם מטאליקה איירון וגאנס ועוד זה שונה,כי זה ידוע שבלהקות כאלה תמיד יהיה את הבלגאנים האלה לא משנה איפה..

L A D Y B U G 2

New member
מה זאת אומרת מסומנים?

לפי מה שאני רואה בדי וי די... הם ממש לא מסומנים, אנשים שם רצו ותפסו להם מקומות ראשונים בדיוק כמו כאן ורואים אותם שומרים מקומות על ידי זה שהם נשכבים על הריצפה לחברים וכו'... ואף אחד לא זורך עליהם, דוחף או צועק... הם פשוטמקבלים את זה שהם הגיעו מאוחר/מוקדם יותר וזה מה שיש... נכון שזה היה משופע וכל העיניין, אבל זה אפשרי גם במקומות רגילים.

Rock Bottom

New member
זה הולך לפי שורות

אין מקום ספציפי, אבל יש שורות. בדיוק כמו בקיסריה, אם יצא לך להיות בהופעה שם.

Rock Bottom

New member
האמת, האמפי של קיסריה די מעפן

הוא נראה נורא גדול בטלוויזיה.. זה מקום מוזר שהולך בשיפוע כמעט אנכי ולהיות שם בהופעה זו לא כזו חוויה, כך שלא הפסדת כלום.

Rock Bottom

New member
אם כבר מרתון קניות

אז בגלל שהיה לי יומולדת והרגשתי שאני ממש לא מנצל את עצמי ואת כל הכסף שניתן לי.. הייתי חייב לשרוף אותו על משהו מועיל.
מאז שקניתי את ה-DVD של ההופעה ברד רוקס (
), הרגשתי צורך להשלים לי אוסף אינקיובסי אמיתי. מלבד מורנינג וויו שהיה ברשותי (עוד מראשית ימי בתיכון), וה-DVD המדובר, קצת מפדח, אבל לא טרחתי לקנות כלום. באיזה ביקור סתמי היום בדיסק סנטר בדיזינגוף מצאתי את עצמי יוצא מהחנות עם 4 דיסקים.. אז זו לא אשמתי שאת סיינס ומייק יורסלף הם מוכרים רק ב-40 שקל ואת קרואו ב-50... אני חלש אופי.
חוץ מהמחיר הבאמת מטורף של השלושה האלה קניתי גם את לייט גרניידס במחיר היותר שפוי של 69 שקל. מבחינתי האוסף הושלם, כיוון שאני לא רואה את עצמי קונה את פאנגס + אנג'וי, מהסיבה שאני פשוט לא אוהב אותם ולא מתחבר אליהם בשיט..
(בינינו, הרי גם את הדיסקים שקניתי אני לא אטרח לשמוע ולו פעם אחת בחיי.. הסיבה היחידה שגם פתחתי אותם מהניילון הם רק בכדי לדפדף בחוברת..
בעידן האינטרנט שיש הכל על המחשב *ששששש*, והכל גם מגובה על גבי דיסקים ומתנגן באייפוד כבר שנים, לא באמת צריך דיסקים בשביל הפונקציה של השמיעה.. נו, אבל שיקשטו לי יפה את המדף, אני יודע?
)

L A D Y B U G 2

New member
נכון שיש את האפשרות של כל ההורדות

באינטרנט... אבל אני לא יודעת, אני מרגישה שמשהו חסר אם אני לא קונה את הדיסקים המקוריים של להקות שני ממש אוהבת... אבל כנראה זאת רק אני
וגם אני מצאתי את מורניינג וויו ב-50 שקל וסיינס ב-55 שקל... פשוט מציאות!!!

למעלה