יאלההה צפיה נעימה - זה מתחיל!!

אוסה

New member
יאלההה צפיה נעימה - זה מתחיל!!

מעניין מה יהיה לנו היום.....טוב הבנות קוראות שהתחיל בייי

יעלה239

New member
וואו, נגמר לי החמצן....

טוב, לפחות יש סימנים לעוד עונה, CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוסה

New member
נו מה דעתכם???

היה פרק יפה !!! כל הכבוד באמת סדרה מקסימה !

יעלה239

New member
איך אפשר לפספס?

היה הכל. שידורים חוזרים לכל דורש באתר נענע 10. כרגע סיימתי לראות בפעם השלישית כולל קרדיטים.

inbalinbal1

New member
וואלה?

אני חשבתי שהיה פרק לא משהו בכלל, למעט דב ורונה. אבל כל הקטע עם הפנס ורותה היה מיותר, לא הבנתי למה פתאום יובל אמר לה שהוא אוהב אותה, לא היה מובן בכלל, מה הלך שם, זה נראה יותר כמו, אוי בזבזנו 13 פרקים והם עדיין לא התנשקו בואו נעשה הלוויה ויובל אחרי שהתייחס אליה מגעיל בתחילת הפרק יגיד לה שהוא אוהב אותה והם נסיים את הסיפור...

יעלה239

New member
שני דברים לגבי רותה -

אלף, רותה בלמה ותקעה לשירה את החיים, עם הסתרת האב והתינוקיות וחוסר הבגרות שלה, וכל עוד רותה היתה בסביבה, שירה לא יכלה להתחיל לחיות את החיים שלה, היא היתה עסוקה בלטפל באמא האינפנטילית שלה. רק עם הסתלקותה של האם, שירה יכולה להתחיל לחיות את החיים שלה. אז היא סופסוף התנשקה עם יובל. וחוץ מזה, איזו עוד סצינה היתה מביאה את כוווולם לאותו פריים? ודב - אז הוא הבן-דוד של שירה? לא ידענו.

טליה37

New member
עזרה

אני לא מצליחה לראות בנענע את הפרק האחרון. רואה רק מסך טלויזיה שחור בלי שום כפתור הפעלה. צריך להירשם? חייבת עזרה או קישור לצפייה בפרק האחרון שהפסדתי

בריט23

New member
מאכזב לאללה.

רציתי שרונה ומיקי יחזרו, היתה בינהם אהבה מטורפת ומסעירה. (מה הקשר עכשיו דוב ורונה? זוגיות משעממת ואפרורית). ולמה רותה היתה צריכה למות? זה היה מיותר. ויובל ושירה מתנשקים בהלוויה? זה בכלל לא היה לעניין... אוף.. פשוט מאכזב...!

mAmA MiSiSiPi

New member
סוף מאכזבבבבבבבבבבבבבבב

בתור אחץ שלא פספסה אפילו פרק אחד, הסוף היה מאכזב, הם קיצרו הכל ועשו שינויים אכזרים בתסריט רק בגלל העובדה שלא תהיה עונה נוספת לסידרה וחבל קילקלו משהו שיכול היה להיות הרבה יותר נחמד. היו צריכים לתת עוד פרק או שניים לפני שסוגרים את הבאסטה.

למעלה