יאלה בלאגן! נמאס שקוברים את מייקל חי! תתעוררו

magic007

New member
יאלה בלאגן! נמאס שקוברים את מייקל חי! תתעוררו

פשוט כל זמן שעובר , זה נראה (לא שז חדש) שקוברים את מייקל חי! נמאס מהפפרצי האלה וכל פעם שאני שומעת את השיר PRIVACY זה עושה לי מין רצון ומוטיבציה לקום ולעשות משהו בנידון כמה שנים אפשר לתת לעולם לחשוב שהוא סוטה ילדים? כמה שנים אפשר לתת לאנשים לחשוב שהוא פושע שמגיע לו להיות מאחורי סורגים? כמה כמה שנים?!!?? אתם לא חושבים שאולי שאיפלו שהכל נראה כמאוחר מידי , שהגיע הזמן לקום ולעשות משהו? צריך להקים באינטנטרנט איזה פייט - קרב גדול ענק! מין עצומת מייקל שכזו!! שתקרא לאנשים להצטרף ולאהוב אותו מחדש , וניתן להם 10 סיבות לפחות למה כן ולא למה לא?!?!!? והעצומה הזו צריכה גם לצאת לאוויר העולם! גי אם הכנסייה של ישו מצליחה להשפיע על אנשים, אז אולי גם אנחנו כמה שאנחנו קטנים ומזעריים נצליח להשפיע על העולם .. חייבים להתחיל ממשהו רק צריך עזרה- תכנון , גיבוש, הפצה, אופטימיות , אהבה , רצון , מוטיבציה, הוגה רעיונות , מעצבים , מוכשרים וכו:p ובעיקר המעריצים , כי משם יתפתח לו הגרעין קדימה למה מחכים נו מתי מתחילים לעשות עצומה כמו שצריך?!?!?

magic007

New member
נב. אם למייקל יקרה משהו באמת הם יצטערו על זה

הפפרצי המנייאקים כי לא יהיה להם על מי לצחוק , חלאס צריך לנצח אותם אני מאמינה לב שלם שאם נצליח לעשות משהו אז ננצח אותם!!! תעשו משהו אני לבד לא יצליח!! קדימה אולי רק אז הם יהפכו אותו למלך אמיתי , אבל לא מגיע לו הרבה יותר הוא לא צריך לחכות לסוף שלו! ולא ניתן לו שהסוף יגיע@@@!!! קדימה תתעוררו!!

aMJel

New member
להתעורר? מזמן הגענו למסקנה שהוא

המשיח ושעל כל העולם לסגוד לו. כנסי ללינק בחתימתי.
@ התמונההההה

magic007

New member
"אמרתי לך...את האדומים...האדומים" ????

מה ? אה? מה ? אה??????? מה אתה רוצה? למה אתה מתכוון?

magic007

New member
תודה שאתם צוחקים עלי שלום וביי!!! :(

לא באה לפורום הזה יותר!@!!! ביי זה סתם פוגע

VAMPhantom

New member
לא צריך ללכת רחוק עם עצומה וכו'...

העדיפות אפילו, אולי באמת הגיע הזמן, לפחות פעם ב... לשלוח מכתב מסודר לכל כלי-התקשורת שיהיה מטעם מועדון MJ ישראל, ושינסה להעמיד אותם במקום! אחת ולתמיד... דבר דומה שכזה נעשה בעבר כבר, כמעט בכל פעם שהיתה כתבה לא לענין, ישר היו רבים האמת, שחיפשו והפיצו אימיילים וטלפונים של הנוגעים בדבר ושלחו והיו אקטיביים יותר... וקדימה, להכניס חזרה ת'מסורת של חיפוש אחרי אימיילים/כתובות למשלוח לכלי התשקורת השונים, ולארגן מכתב מסוגנן אחיד למשלוח!! לא יזיק הניסיון כלל...

למעלה