יאלה חברה אתם כל כך לא מרוצים

Baby Boo

New member
יאלה חברה אתם כל כך לא מרוצים

אז תעזרו.. איזה גבר יהיה מספיק גבר להסביר איך בדיוק לרדת לגבר? יש לי בחור בעיתי איך אני יכולה לגרום לא לכאלה זרמים שהוא ישכח איך אמא שלו ניראת?

Sefy

New member
כנסי למאמרים בפורום סקס ../images/Emo8.gif

יש שם מספיק מידע לכל החיים

shellush

New member
רגע, רגע, רגע...

זו רק אני שהבינה מהשאלה הזו שזו שאלת גייז?! כי בפירוש כתוב להסביר לגבר איך לרדת לגבר, או.קיי עכשיו אני מבולבלת.

Sefy

New member
מה זה משנה ? גבר גבר או אשה גבר!

זה יהיה אותם הוראות לא ?

כן..זו רק את...

היה רשום מי יהיה מספיק גבר שיסביר איך לרדת לגבר... מאיפה את הבנת שזה שאלת גייז.. אני לא הבנתי מזה שזה זה...חח..:)

shellush

New member
לא נראה לי הגיוני ש...

גבר יכול להסביר איך לרדת. הם יודעים שהם נהנים מזה, הם לא יכולים להסביר את הטכניקות. הם לא יודעים ספציפית ממה הם נהנים, הם רק יודעים לבקש 'בלי שיניים', שזה כמובן OBVIOUS אבל הם בכל זאת מבקשים את זה לפעמים, רק ליתר בטחון.

Sefy

New member
תראי, אנחנו רוצים לוודא...

שכשזה יגמר, לא נתעורר עם משהו חסר שם למטה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנחנו יודעים להגיד מה אנחנו אוהבים להרגיש , אבל להדריך ?! עד כאן !

לא אמרתי ש...:)

שזה הגיוני לבקש מגבר שיסביר להדריך.. חח...רק הסברתי על כוונת השאלה.. חוץ מזה..גבר כן יכול להדריך אבל דרך מעשים ולא דרך מילים...(:)

coaxcable

New member
בדקו מי הגבר ואם יש גייז בסבביה

אני לא אהיה גבר שכזה כי מעולם לא עשיתי זאת :) כל אחד והפורום שלו הם שם ואנו פה..אלא אם כן זה נושא המשלב "אורגיות" ושי שכן ניסו וגם זאת לא ניסיתי (מן הפן הגברי, ולא לא! לשלוח לי מסרים על זה כי אני לא רוצה)

חסונוס

New member
לא נכון. היא שאלה איזה גבר יהיה

מספיק גבר להסביר איך לרדת לגבר. חוץ מזה גייז יודעים איך לרדת יותר טוב מנשים כנראה - יש להם גישה לציוד...

לאלאלאלא

את אכן מבולבלת. הוא שאל מי יהיה מספיק גבר כדי להסביר לגבר איך לרדת. לא כדי להסביר לגבר איך לרדת לגבר.

shellush

New member
יש לך שתי אופציות:

1) לשאול בפורום גייז, שם בטוח יהיו לך הרבה תשובות. 2) לשאול נשים שיורדות לגברים, זה אותו דבר, השאלה היא הרי איך לרדת כמו שצריך לגבר, נשים שעושות את זה, יודעות. אבל יש לי ידיד גיי שאומר שאישה לא יודעת לרדת כמו גבר, אז הכי טוב בפורום גייז, בעצם.

למעלה