יאללה חולדאי:
האר את העירייה בדגל איחוד האמירויות.
האר את העירייה בדגל איחוד האמירויות.
בדגם שהבאת- מדדתי בסרגל. בסיס הקטע האדום הוא רבע מכלל אורך הדגל, כלומר הוא חצי מגובהו.שאלה : אם ידוע שהיחס בין האורך לרוחב של הדגל הוא 1:2 אפשר לדעת מה הרוחב של המלבן האדום משמאל?
צפה בקובץ המצורף 1806
"פריצת דרך נועזת": ההצהרה האמריקנית על הסכם "אברהם אבינו" אך מנגד יש את הביטול (לא דחיה) של הסיפוח.בניין עיריית תל אביב הואר בדגלי איחוד האמירויות וישראל
עיריית תל אביב האירה את בניין העירייה בדגלי איחוד האמירויות וישראל לאחר הגעת שתי המדינות להסכם על כינון יחסים ביניהן בתיווך ארצות הברית. ראש העיר רון חולדאי אמר: "אני מברך את ראש הממשלה על ההישג הכפול של שלום עם איחוד האמירויות ובפועל ביטול תוכנית הסm.ynet.co.il
טראמפ אמר שסיפוח ירד מהפרק. נתניהו אומר שזה נדחה, לא בוטל.
בנאומו, אמר ראש הממשלה שזו רק דחייה.
כשנתניהו משקר, ואח"כ אומר את ההיפך, עדיין הוא לא אומר את האמת.טראמפ אמר שסיפוח ירד מהפרק. נתניהו אומר שזה נדחה, לא בוטל.
צודק. אתה מוכן לומר את משך הדחייה ? שנה, 10 שנים, 50 שנה, 100 שנה או יותר ?בנאומו, אמר ראש הממשלה שזו רק דחייה.
לצערי אין לי תשובה לשאלתך. צלצל ללשכתו של ראש הממשלה ושאל אותו.צודק. אתה מוכן לומר את משך הדחייה ? שנה, 10 שנים, 50 שנה, 100 שנה או יותר ?
אני יודע את התשובה. ואני מוכן לעדכן גם אותך - הדחיה היא לקץ כל הדורות.לצערי אין לי תשובה לשאלתך. צלצל ללשכתו של ראש הממשלה ושאל אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.