יאלה... עוד סקר...

יאלה... עוד סקר...

מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף
את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים"
איסיקיו או מסנג'ר
<השאלה הזאת כבר הייתה
>
מה סוג הדם שלכם
מה הסרט שאתם הכי אוהבים
מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים
מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים
מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים
מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם
באיזה מקום בעולם הייתם רוצים לגור
מתי צחקתם בפעם האחרונה
מתי בכיתם בפעם האחרונה
מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים
מהו הרגע הכי מאושר בחייכם
מה מרגיז אתכם
מה מרגיע אתכם
מאכל אהוב...
אתר מגניב שאהבתם... (לבני 35+ שבינינו... אתר "גזעי" שאהבתם...
)
דיסק שאתם רוצים לקנות... ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...)
צליל אהוב...
צליל שנוא....
מה מדליק אתכם
מה... לא מדליק אתכם
באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק
באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם
קללה אהובה...
אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה
זהו. תהנו...

qt1

New member
../images/Emo50.gif אוריילי| תארי להם מה זה../images/Emo70.gif

סומכת עליך... חיבוק

qt1

New member
יו כמה שאלות בסקר../images/Emo12.gifCOOL ../images/Emo8.gif

ירידות אה? *3 דברים לאי בודד= טלוויזיה , מחשב , הרבה חשמל והרבה שקט... *מליון$ מה עושה עם הכסף= שאלה קשה...דבר ראשון , הולכת לכלכלן כדי שיסביר לי איך אפשר לחיות טוב וגם להשאיר אחרי שאני מתפגרת משהו לילדים
עוברת לגור בת"א ,קונה ג'יפ לכל אחד מבני המשפחה בעל רשיון +אופנוע( בשבילי), מסדרת לי עוזרת בית לכל החיים + מבשלת,לא משאירה אף-אחד מבני משפחתי לא מסודר ותורמת אבל באנונימיות לאיזה מקום. *מלהקת לעונה החדשה של "שבתות וחגים"- אישה= דפנה רכטר, גבר=אני חושבת שאת עומר ברנע. *מסנג'ר וכן היא כבר היתה
. *B- *פורסט גאמפ/ תיק שקנאי/כל הסרטים של דנזל שראיתי. בשאלה הזו קארפט חזק... *סרט ישראלי הכי אהוב- חתונה מאוחרת. *שחקן שאני הכי אוהבת -ישראלי=אלון אבוטבול , חו"ל=דנזל. *זמר שאני הכי אוהבת =ברי סחרוף , שלמה ארצי ,אריאל הורוביץ ,שי עמר בשיר היחידי שלו, עידן רייכל, דייויד, שלום יש המון...זמרת= קצת חווה ,יודית , קורין , אתי,דפנה ארמוני קצת מכל אחת במינון זה פ'סדר. חו"ל זמרים-בריאן כמה שירים ,בעיה כי הרוב אצלי בצמדים , אניגמה דיפ פורסט,פינק פלויד , ועוד. *גבר הכי סקסי= את לא מכירה.אישהסקסית= אני לא מכירה
. *לגור בארץ בת"א. *צחקתי בפעם האחרונה= היום בבוקר. *בכיתי בפעם האחרונה = עזבי... *אכזבה הכי גדולה= בן זוג שעבד עלי כשהייתי מאוד צעירה. *הרגע הכי מאושר= כשהבת שלי נולדה. *מה מרגיז= שהבית לא מסודר , במיוחד בשבתות וחגים ואנשים טפשים. *מה מרגיע= מוסיקה , סרט ,ים ,סקס. *מאכל אהוב=שרימפס דגים בכלל. *אתר מגניב= אין 1 כזה. *אין דיסק כזה. *צליל אהוב= ים. *צליל שנוא= ילד בוכה בגלל כאב. *מה מדליק?= לא יודעת עכשיו , לא מדליק= מה שמשעמם אותי. *בקרימינולוגיה/במשחק. *בהוראה. *קללה אהובה=סססססססססמק. *הוא היה אומר לי"ברוכה הבאה כאן לא אוכלים שרימפס!!! ועוד כמה דברים שאת אהבת שם למטה"
גזעי אה? LOL

Nino Schibetta

New member
2 הערות...

קודם כל סקס מרגיע ?????????? ואני חשבתי שזה מטריף
ודבר שני דגים זה המאכל הכי הכי מגעיל בעולם איכס ! לא סובל מאכלי ים בכלל

טוארג

New member
תשובות

-את הספר "מישהו לרוץ איתו" או דיסקמן עם דיסק של כל השירים שאני אוהב, פלאפון, ואת המשפחה. -אני אקנה בית, אני אחליף את האוטו שלי, ואני אקים משרד פרסום חדש, ואת השאר אני אשים בבנק. -את איילת זורר - אייסיקיו - O - מועדון קרב - יש לי כמה במקום הראשון: האסונות של נינה, כנפיים שבורות, החיים על פי אגפא, שירת הסירנה, קלרה הקדושה. האסונות של נינה וכנפיים שבורות ממש במקום הראשון. - מחו"ל - ג'וליה רוברטס, הלנה בונהם קרטר, בראד פיט. מהארץ - איילת זורר, אורלי זילברשץ-בנאי, ענת וקסמן. - משינה.. - ג'וליה רוברטס, בקי גריפין. - היום - כמה ימים לפני הסילבסטר - בבנגקוק - לא יכול להתביית על אחד, יש הרבה. - לא יכול להתביית על אחד גם כאן, גם כאן יש הרבה. - שמשקרים לי. - מוזיקה. - סושי ופסטה. - המקלל האוטומטי, מי שרוצה תכתובת שיכתוב לי במסרים. - צליל מנוע של האוטובוסים היותר ישנים בתל אביב. - מוזיקת מעליות - הופעה חיה של להקה שאוהבים - חתול דרוס על הכביש - הייתי רוצה להיות במאי קולנוע הוליוודי - הייטק כמו מייקרוסופט ודומותיה, או להיות מורה. - לך זיין את אמא שלך - מה המצב גבר! חזרת אלינו! (סתם בצחוק)

טוארג

New member
עכשיו כשאני חושב על זה

יש לי שתי קללות אופייניות: 1. merde (לכל הצרפתיים, תקנו אותי אם כתבתי את זה עם שגיעט קתיב) פירוש המילה - חרא, שיט שפה - צרפתית מקור ההידבקות - ידידה שלי שהיתה דבוקה לזה גם. 2. paykie (לכל הבריטיים, תקנו אותי אם כתבתי את זה עם שגיעט קתיב) פירוש הביטוי - צועני מזדיין שפה - סלנג בריטי מקור ההידבקות - הסרט (המעולה): הסנאצ'.

Pukipsey007

New member
כל הכבוד! ../images/Emo24.gif

מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד? ספר טוב, בקבוק ספרייט ולפטופ
זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף? אקנה לי ג'יפ, ו..השאר לאבאמא. אולי.
את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים"? את...יואו..נו..ג'רי סיינפלד.
איסיקיו או מסנג'ר <השאלה הזאת כבר הייתה> אייסיקיו רולזזזזז
מה סוג הדם שלכם? משהו..סטנדרטי, כמו שלובה אומרת.
מה הסרט שאתם הכי אוהבים? יש הרבה..הנסיכה הקסומה, לא זוכרת כרגע עוד..
מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים? ישראלי?! הלהקה אולי
מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים? אין, נו..
מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים? בריאן אדאמס כרגע.
מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם? לאידעת..
באיזה מקום בעולם הייתם רוצים לגור? בכרמיאל
מתי צחקתם בפעם האחרונה? היום
מתי בכיתם בפעם האחרונה? לא זוכרת
מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים? עוד לא הייתה למזלי
מהו הרגע הכי מאושר בחייכם? שיעור נהיגה ראשון
מה מרגיז אתכם? סקרים כאלה
מה מרגיע אתכם? שיעורי נהיגה, סקס והעיר, שקט, הכל.
מאכל אהוב...? ספגטי בולונז
אתר מגניב שאהבתם... (לבני 35+ שבינינו... אתר "גזעי" שאהבתם...)? אין.
דיסק שאתם רוצים לקנות...? אין. ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...)
צליל אהוב...? קה-צ'ינג
צליל שנוא....? הצלצול לשיעור תעבורה..נרדמים.
מה מדליק אתכם? לאידעת..יש סקס והעיר נווווווווווווו
מה... לא מדליק אתכם? זה!
באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק? משחק
באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם? מנקה
קללה אהובה...? זין בעין
אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה? אין אלוהים

Nino Schibetta

New member
תשובות...

טוב למעשה כבר עניתי על כל השאלות האילו בזמנו בפורום אוז אבל יאללה, נעשה זאת שוב למען הגולשים כאן... 1. מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד את האישה שאני אוהב, אוכל וטלפון לוייני (שאם יימאס לנו באי נוכל להתקשר לעזרה) 2. זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף אקנה לי איזו דירת פנטהאוז בלב רמת גן (בעצם זה לא מספיק כסף)
3. את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים" סנדי בר או איבונה קרוגליאק או נטלי עטיה או מיכאלה ברקו (ורצוי בעירום מלא)
4. איסיקיו או מסנג'ר שקוף איי סי קיו 5. מה סוג הדם שלכם לא יודע...מה שלך ? 6. מה הסרט שאתם הכי אוהבים טרילוגית מלחמת הכוכבים 7. מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים סנוקר או צ'רלי וחצי (כנראה שרק בלהצחיק אנחנו טובים, הדרמה הישראלית שווה ל...) 8. מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים אדוארד נורטון 9. מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים אני אוהב שירים, לא זמרים, אוהב כמה שירים בודדים של זמר זה או אחר 10. מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם סינדי קרופורד והרשימה עוד ארוכה.................. 11. באיזה מקום בעולם הייתם רוצים לגור אם לא בארץ, אז באנגליה (לפחות הכדורגל שם שווה משהו) 12. מתי צחקתם בפעם האחרונה מתי לא ? (נראה לי פעם אחרונה לפני חצי שעה) 13. מתי בכיתם בפעם האחרונה בכי מאושר בשנה שעברה בסיום גמר גביע המדינה כשקבוצתי עשתה היסטוריה וזכתה בגביע. בכי מעצב לפני שנה וחודשיים 14. מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים סיפור ארוך... 15. מהו הרגע הכי מאושר בחייכם יש המון רגעים... נשיקה ראשונה זכייתה של קבוצתי בגביע המדינה היום בו ראיתי את פרודיג'י מופיעים בפארק הירקון בת"א היום בו הוצאתי רשיון נהיגה 16. מה מרגיז אתכם ערסים טיפשים ומטומטמים או צפונבונים סנובים שחצנים לפעמים אני לא יודע את מי אני שונא יותר 17. מה מרגיע אתכם ניצחון של הפועל רמת גן או להיות עם מישהי שאני אוהב 18. מאכל אהוב... ספגטי, פיתה עם חומוס, פיצה, שוקולד לבן 19. אתר מגניב שאהבתם... אתר שבניתי עם השותפה שלי לפורום אוז האתר על בסיס הסדרה אוז, אלא שכאן מדובר בכלא של נשים ולא גברים נה הלינק 20. דיסק שאתם רוצים לקנות.. לא קונה כלום, בשביל מה יש קאזה ? 21. צליל אהוב... כלב שמוציא לשון ועושה את הקול החמוד הזה של "רוצה רוצה" 22. צליל שנוא.... תינוק צורח או צפצפה של מכונית שנוסעת מאחוריי 23. מה מדליק אתכם שער של הפועל רמת גן וכמה נשים מאוד מסויימות 24. מה... לא מדליק אתכם מוזיקה מזרחית 25. באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק שחקן כדורגל (נו..איך לא ?) 26. באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם רחיצת גופות (מצטער אבל הייתי חייב לענות בכנות) 27. קללה אהובה... fuck you ! 28. אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה "מה קורה אחי ? הגעת בדיוק בזמן... מהר מהר, אין זמן, תמשיך ישר במסדרון עד שתגיע לחדר הרביעי משמאל, בחדר מחכה לך סינדי קרופורד. אחרי זה יותר מאוחר אתה צריך להגיע לאיצטדיון הלאומי של גן עדן, יש לך שם משחק של הפועל ר"ג נגד מנצ'סטר יוניטד על גמר גביע אירופה, אתה עולה בהרכב הקבוצה תור חלוץ מרכזי. יותר מאוחר אני אמסור לך עדכונים לגבי המשך הערב..."

Lt ResheF 55

New member
שוב ושוב

אותי בחורה וקונדומים מה אני אעשה עם הכסף? אשתקע בארה"ב אקנה קורבט ואלך לעבוד ב NYPD לשבתות וחגים? לא יודע היא טובה גם ככה איסיקיו כן לא יודע מה הדם שלי! אהבה בשחקים, אספן העצמות, אומץ תחת אש סרט ישראלי? אף אחד כל סרט ישראלי ישר קשור לסקס אולי בעצם יוסי וג'אגר היה נחמד שחקן ישראלי? אקי אבני, שרון זליקובסקי זמר? ישראלי? אמממ מאיר בנאי? מוניקה סקס? אנא ערף נו בארץ? גלית גוטמן ניו יורק לפני 20 דקות 1.2.04 מי שזוכר זוכר מרגיע? מוזיקה, ים, בחורה מאכל? ספגטיייייי אתר מגניב? האתר של התחנה שלי
דיסק? אין משהו מיוחד מי זה ברנארד? צליל אהוב? ים שנוא? אופנע שחותך אותך בחורה בחוטיני שחור בחור בחוטיני שחור? חוקר ימי? גנן, קבלן קללה אהובה? BITCH! מה אלוהים היה אומר בכניסה? אנחנו בשביתה תחזור לכדה"א

באתי לענות../images/Emo187.gif

מהם שלושת הדברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד?
תומר, קרין, ודרורי זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף?
טוב סכום מסויים אני תורמת לפנמיה ששירתתי בה , ובשאר עושה חיים את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים":
איילת זורר
איסיקיו או מסנג'ר <השאלה הזאת כבר הייתה>
מסנג'ר רק כי הוא פחות נתקע אבל גם האיסיקיו בסדר.. מה סוג הדם שלכם?
o+ מה הסרט שאתם הכי אוהבים
ריקוד מושחת
וריקוד צמוד
כנפיים שבורות -סרט מ-ד-ה-י-ם
ג'וליה רוברטס, ג'וליה סטיילס ופטריק סוויזי מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים
עברי לידר!!!!!!!!!!!!!!!
ורובי וויליאמס מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם
עברי לידר
ירושלים או לונדון מתי צחקתם בפעם האחרונה
30.1.04 בהופעה של עברי מתי בכיתם בפעם האחרונה
יום אחרי זה
לא יודעת קשה לי לחשוב על זה מהו הרגע הכי מאושר בחייכם
אני לא יכולה לחשוב על אחד שהיה הכי מאושר יותר מאחרים ויש די הרבה מה מרגיז אתכם
שמסתירים ממני דברים , וכשיושבים לי על הוריד מה מרגיע אתכם
מוזיקה, לכתוב, או סתם ללכת לטייל מאכל אהוב...
שניצל של אמא אתר מגניב שאהבתם... (לבני 35+ שבינינו... אתר "גזעי" שאהבתם...)
במה חדשה דיסק שאתם רוצים לקנות...
החדש של שלום חנוך ושל אהוד בנאי ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...) צליל אהוב...
של הגלים נשברים לחוף צליל שנוא....
של השעון המעורר בבוקר מה מדליק אתכם
?????? תלוי.. מה... לא מדליק אתכם
סמים באיזה מקצוע, חוץ משלכם, הייתם רוצים לעסוק
משו עם ילדים באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם
להיות מורה או עורכת דין קללה אהובה...
שיט!!!!!!! אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה?
ברוכה הבאה הבייתה

יאלה...אני יענה../images/Emo70.gif

סירה, דיסקמן+מלא דיסקים (זה... ביחד), ומישהו שאני אוהבת.
זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף
סביר להניח שאני אקנה לי מכונית קטנה...
ו... וילה בטוסקנה... ומה שנשאר, אם אשאר אני חלק אשקיע וחלק אתן להורים.
את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים"
אההה... ללא ספק, אני חושבת שאיילת זורר נולדה לשחק בשבתות וחגים... ו... אולי גם יורם חטב. שעד האסונות של נינה לא כ"כ אהבתי אותו... אבל אז בא הסוויץ'.
איסיקיו או מסנג'ר
איסיקיו
מה סוג הדם שלכם
b+
מה הסרט שאתם הכי אוהבים
אז ככה: הסרט שאני הכי הכי אוהבת בעולם- אפוקליפסה עכשיו. ו... אנני הול, רוצחים מלידה, להרוג את ביל, JFK, מועדון קרב, תפוז מכני, השעה ה25 וכו' וכו'....
אז ככה- הכי הכי אהוב בעולם- מאחורי הסורגים. ואחר כך, תעלת בלאומילך, שירת הסירנה, האסונות של נינה, סלאח שבתי, אלכס חולה אהבה... וכו' וכו'.
שחקנים- קיפר סתרלאנד, קווין ביקון,טובי מגוויר, אדוארד נורטון. שחקניות- ג'ולייט לואיס, ניקול קידמן, דיאן קיטון.
מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים
אהההה... אנוק...להקה- את מי שמכיר סקאנק אנני, סימון וגרפונקל... וכו' וכו'...
מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם
קיפר, קווין, טובי ואדוארד, ניקול, וגולייט.
איטליה
מתי צחקתם בפעם האחרונה
היום... לפני שעה וחצי.
מתי בכיתם בפעם האחרונה
היום... לפני שלוש שעות.
אההה... אני לא חושבת שב 17, כמעט 18 שנותיי המופלגות חוויתי אכזבה גדולה. אבל... אני אופטימית ! או שלא....
מהו הרגע הכי מאושר בחייכם
כנ"ל.... תשאלו אותי את זה <או יותר נכון... אני אשאל אותי את זה> עוד 30 שנה.
מה מרגיז אתכם
אנשים המוניים, רעשניים, וולגריים, חסרי טקט, חוצפנים, שקרנים. שמצפצפים לי בשיעורי נהיגה...מרגיז אותי גם ...<ואל תתעצבנו, להורים שבינינו> ילדים קטנים בקניון שמתרוצצים ואומרים כל הזמן "תקני לי"...ומשום מה הידיים שלהם תמיד דביקות.
מה מרגיע אתכם
מוזיקה, החתולות שלי...שקט.
מאכל אהוב... מרק עוף רולז
מה לעשות פולניה.... וגם גפילטע, אוכל סיני- בעיקר איטריות ביצים עם ירקות מוקפצים וספגטי.
אתר מגניב שאהבתם... (לבני 35+ שבינינו... אתר "גזעי" שאהבתם...) סורי.... גם לי אין. בגלל זה שאלתי אתכם.
דיסק שאתם רוצים לקנות... אה... האמת שיש אידונקי... לא צריך דיסקים.
ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...)
צליל אהוב... היללות של החתולות שלי.
צליל שנוא.... אני שונאת צעקות... אז צעקות של אנשים, רעש....
מה מדליק אתכם
מוזיקה טובה...
מה... לא מדליק אתכם
התנהגויות שונות של אנשים...
מכיוון שעוד אין לי מקצוע ואין לי מושג מה אני ארצה לעשות "כשאני אהיה גדולה"... אז ....אני לא אכתוב. אבל אולי משהו בתחום הקולנוע.
באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם
הוראה.
קללה אהובה... אני אומרת ביום fuck - אולי 100000000000000000000000000000000 פעמיים.
אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה- טוב.... יכלתי לכתוב מלא מלא דברים אבל פשוט...אני זוכרת את התשובה של ג'יימס ליפטון, המנחה של "סטודיו למשחק", וזאת התשובה הכי נפלאה בעולם- "את רואה יעל <ג'ימס>, טעית. אני כן קיים".

Carpet Crawler

New member
יאללה... עוד... לומשנה

טלוויזיה ניידת, לאפטופ, ואולי מנגל זכיתם במיליון דולר. מה תעשו עם הכסף
אשחד מישהו מהטלוויזיה לבטל את כל הטלנובלות. את מי הייתם מלהקים לעונה החדשה של "שבתות וחגים"
אסי דיין יכול להתאים איסיקיו או מסנג'ר <השאלה הזאת כבר הייתה>
<התשובה הזאת כבר הייתה> מה סוג הדם שלכם
O מה הסרט שאתם הכי אוהבים
"תפוז מכני" מה הסרט הישראלי שאתם הכי אוהבים
אין כזה. מי השחקן/נית שאתם הכי אוהבים
אדוארד נורטון, רובין וויליאמס, ג´ף ברידג´ס, טים רות´, אנדי גרסיה, אל פאצ´ינו, סטיב בוסמי (מתוך הבלוג שלי) מי הזמר/ת שאתם הכי אוהבים
פיטר גבריאל. מי הגבר/האישה הכי סקסים בעינכם
שרליז ת'רון
ניו יורק. מתי צחקתם בפעם האחרונה
מתישהו היום כנראה. מתי בכיתם בפעם האחרונה
לפני חודשיים בערך. מהי האכזבה הכי גדולה שלכם בחיים
ממ הייתה אחת בשנה שעברה, קשור במין השני. מהו הרגע הכי מאושר בחייכם
כשיהיה אני אודיע. מה מרגיז אתכם
לחפש משהו ולא למצוא. מה מרגיע אתכם
ג'קוזי. מאכל אהוב...
אין משהו ספציפי... אוהב מאוד אוכל איטלקי ותאילנדי. אתר מגניב שאהבתם... (לבני 35+ שבינינו... אתר "גזעי" שאהבתם...)
אין. דיסק שאתם רוצים לקנות...
גם אין כרגע (קונה פחות ופחות דיסקים) ו...לשאלון של ברנארד פיבו ("סטודיו למשחק"...) יעל זה המקום לציין ששכחת את שתי השאלות הראשונות בשאלון - מילה אהובה ומילה שנואה
צליל אהוב...
לא יודע למה, מה שעולה לי זה הצליל שאני שומע כרגע, מקשים נלחצים במקלדת
צליל שנוא....
מריבות קולניות. מה מדליק אתכם
שיחה קולחת. מה... לא מדליק אתכם
עישון, מכל סוג
מוסיקה. באיזה מקצוע לא הייתם רוצים לעסוק אף פעם
פוליטיקה.
קללה אהובה...
ASSWIPE אם גן עדן קיים, מה אלוהים היה אומר לכם בכניסה
העישון אסור.

qt1

New member
../images/Emo23.gif אסי דיין , איך לא חשבתי עליו|?

האמת , חשבתי על יונתן גפן אבל לא זוכרת שהוא הופיע באיזשהו סרט או סידרה , אח"כ כתבתי יאיר לפיד ומחקתי ,בהחלט אסי אבל אחרי דיאטה! אגב, יש לו איזשהו אתר משלו? בקשר לנשים , איילת זורר אכן מדהימה , חבל שהיא לא תהיה בעונה החמישית ,מעניין שאנחנו מסכימים על אותם דברים פחות או יותר למרות שלא גדלנו יחד ולמרות הפרשי הגילאים
וואלה ,איך לא כתבתי אסי? שיהיה יום טוב.

qt1

New member
חלק מהתשובה היה אליך

(החלק על אסי) השני היה למי שרצה את איילת...

למעלה