יאלה פורום של סטלנים!! ל-ה-ת-ע-ו-ר-ר!!!!! עם איזה מוזיקה אתם אוהבים לנרגל.?!?!
ה ההילה האדומה New member 24/6/04 #1 יאלה פורום של סטלנים!! ל-ה-ת-ע-ו-ר-ר!!!!! עם איזה מוזיקה אתם אוהבים לנרגל.?!?!
E Eyedan New member 24/6/04 #2 האמיתי..זה משתנה..תלוי במצב הרוח.. פעם טראנס פסיכודאלי פעם מוזיקה ישראלית (רוק ישראלי) פעם צ'ילאווט פעם אמבייאנט ובבקרים בימי החופש , אז צ'ילאווט איכותי (Shpongle) עם איזה כוס צ'אי איכותי גם כן... יומטוב אנשימ
האמיתי..זה משתנה..תלוי במצב הרוח.. פעם טראנס פסיכודאלי פעם מוזיקה ישראלית (רוק ישראלי) פעם צ'ילאווט פעם אמבייאנט ובבקרים בימי החופש , אז צ'ילאווט איכותי (Shpongle) עם איזה כוס צ'אי איכותי גם כן... יומטוב אנשימ
ה ההילה האדומה New member 25/6/04 #3 טראנסיפ הכי טוב! אני חולת רוק ישראלי אבל זה פשוט לא הולך טוב עם נרגילה אה גם בוב מארלי, שוטי הנבואה וכ'ו הולך טוב עם נרגילה
טראנסיפ הכי טוב! אני חולת רוק ישראלי אבל זה פשוט לא הולך טוב עם נרגילה אה גם בוב מארלי, שוטי הנבואה וכ'ו הולך טוב עם נרגילה
ח חזי2003 Member 25/6/04 #4 אני בדר"כ מעדיף את המנגינה של הנרגילה. לשמוע את הבעבוע במים כשאני שואף, לשמוע את לחישת הטבק הנשרף, וכמה שפחות רעש מבחוץ, כמה שיותר שקט מבפנים!
אני בדר"כ מעדיף את המנגינה של הנרגילה. לשמוע את הבעבוע במים כשאני שואף, לשמוע את לחישת הטבק הנשרף, וכמה שפחות רעש מבחוץ, כמה שיותר שקט מבפנים!
א אורי I אתר ליגה New member 25/6/04 #5 לנרגילה... רק בוב דילן. האלבומים השקטים מתאימים בול עם נרגילה ושש בש. כל יום שבת יש לנו נירגול קבוע עם האלבום Desire של בוב דילן וטורניר שש בש
לנרגילה... רק בוב דילן. האלבומים השקטים מתאימים בול עם נרגילה ושש בש. כל יום שבת יש לנו נירגול קבוע עם האלבום Desire של בוב דילן וטורניר שש בש
B Bassman New member 29/6/04 #7 בלי מוזיקה... לשבת בירדן עם הרעש של הזרימה והרוח. אולי גם מישהו מנגן בשקט על גיטרה. גלו גלו גלו גלו גלו גלו
בלי מוזיקה... לשבת בירדן עם הרעש של הזרימה והרוח. אולי גם מישהו מנגן בשקט על גיטרה. גלו גלו גלו גלו גלו גלו