יאללא !! כמה שפרה אוכלת??

longleggedlady

New member
יאללא !! כמה שפרה אוכלת??

כל פעם שאני רואה אותה היא אוכלת. רק לפני שעה היא אכלה. עכשיו היא אוכלת קרפ עם שוקולד. טוב מה זה?? איפה היא גדלה? כנראה היה לה בבית מחסור של אוכל שהיא טורפת כל דבר שזז.. אני בטוחה שצבר נדהם על הכמות של אוכל שהיא מכניסה לפה.. לא ראיתי דבר כזה בחיים!! אפילו יוסי מסתכל עליה ואני יכולה לנחש מה חושב עליה..יווווו זה לא יאומן...יוסי אמר פעם ליד שי שהיא כמו סוס יאור..חחחחחח ממש בא לי בחילה ..עכשיו שהיא סיימה היא מחפשת עוד!! more? more? more? ..כמו הסרט של אוליבר טוויסט.. יוסי נגעל ממנה..וגם אני..... כמה אפשר להכניס לקיבה שלה...אני משתוקקת לראות את שחר שם שיגמור לה את האוכל..נראה אותה.. בטוח שהיה לה מחסור של אוכל בבית או שהיא עברה איזה טראומה שגורם לה לאכול בלי סוף.. חכו זה לא הדבר האחרון שהיא תכניס לפה..המשך יבוא

:- התקציב ובהתאם האוכל אמור להתחלק שווה בשווה

ואני משוכנעת שזה מפריע לכולם, רק שכרגע (!) אין לנו אפשרות לבדוק את זה איתם. לא ייארך הזמן ובעוד חודש וקצת נשמע גם נשמע. לדיירים יש עיניים והם רואים אבל כרגע מבליגים. מעבר לכך, זה מפריע לי מפני שזה אינו הגון ששפרע דואגת רק לעצמה ולישבנה שתופח מיום ליום,

boska2

New member
בבית שלה שתאכל כמה שהיא רוצה

בוילה היא חייבת להתחשב גם באחרים ולא רק לדרוש.

longleggedlady

New member
תודה לך שאת מבינה

יש כאן אנשים שלא מבינים שהיא לא ב-ב-י-ת ש-ל-ה!! שהיא נמצאת עם עוד אנשים..רק אתמול אמרה שאין אוכל..הלווווווו אולי בגלל שאת טורפת הכל?!?!?!

צודקים, זה לא עינייננו....אבל....

עובדה שזה גורם לעצבים אצל הצופים. לא מפריע לי שהיא אוכלת על חשבון אחרים, כי זה בינם לבין עצמם. אבל ויזואלית זה מפריע לעין לראות מישהו בולס על היום. אני לא רואה 24 שעות ערוץ 20, אבל בכל הזדמנות שיש לי הטלויזיה נמצאת על ערוץ 20 ואין פעם שלא רואים את שפרה בולסת!!!! דייייייייי תראו משהו אחר!!! ד"א יש לי הרגשה רעה שהיא בסוף תקח את המליון כי ההפקה עורכת את התכניות לטובתה ולא מראים אפילו אחוז קטן ממעלליה הרבים והמכוערים. מה גם שהרבה פעמים בתכניות ריאליטי נבחר האדם השנוי במחלוקת.

למעלה