יאללה אחים, תגובות

Hellen

New member
יאללה אחים, תגובות

אני אתחיל, ואני מבקש מכולם גם לספר אז ככה.. היה פרק דיי חמוד אבל רק בגלל הסוף למען האמת, זאת אומרת מהקטע שמרקוס יושב וחושב בחדר מה לעזאזל קורה פה, שהקלימקס לדעתי היה בסוף כשרואים את חבר של סימס (שם פרטי גבריאל? גבריאל זה לא מלאך?) מול ההר, וזה שיש להם אנשים מבפנים. זה היה דיי ברור כבר שראו את ההודעה - הרשו לכל אחד להיכנס, ועכשיו במלחמה נגד דניאל לדניאל יש יתרון ענק - גם יתקיפו מבחוץ וגם יתקיפו מבפנים (בעזרת הדרכתם ונשקם. אירוני לא?). מה עוד... סוף סוף הסוד של סמית התגלה. טוב שיהיה במזל.. בטח העונה תיגמר כשג'רמיה וסמית יהיו בריב ענק :\ זהו פחות או יותר, זה מה שאני זוכר. יאללה כולם, שתפו

demoloc

New member
גם מלאך

והשיר שהוא ניגן במפוחית זה o'h when the saints , oh when the saint וכו' שיר נוצרי שמח שכזה. והוא גם היה נורא נחמד לילדה הקטנה (לפני שהיא מגלה שהוא שרף לי את הבית והרג את כל מי שהיא מכירה!
). אבל האמת? אני מת על המבטא שלו! ושהוא אמר את המשםט על הזאבים ולחשוף שיניים ? זה היה כזה גדול! שלושת הדמויות האהובות עליי זה סימס , סמית' והעוזרת של ג'רמיה(לא זוכר את שמה)

Hellen

New member
חח, אין לי מושג איזה מבטא זה,

אבל הוא באמת מגניב :) לעוזרת של ג'רמיה קוראים ליבי וד"א זו תאוריה שחבר שלי סיפר לי.. ככה על סמית, סימס, אלוהים ודניאל 1. סמית וסימס - שמות דומים 2. כמו שציינו פה פעם - היה את הפרק, מס' 7 נראה לי, שסמית אומר god says ואז שומעים את דניאל מדבר.. ואז שוב זה חוזר כמה פעמים 3. הרבה פעמים סמית, או שליחים של דניאל, אומרים daniel says (לדוגמה עכשיו כשהם הגיעו לסנדור סימס אמר daniel says hello). אולי זו הקבלה לאלוהים? 4. זוכרים את הפרק על תורת הכאוס? strange attractors, משהו כזה. בסוף, כשמרקוס הביא אותה בהסבר על תורת הכאוס, הוא אמר שבד"כ יש 2 strange attractors (איך כותבים attractors לעזאזל). ממה שראינו מקודם, יכול להיות שהכוונה היא לאלוהים ודניאל? טוב זהו פחות או יותר. אולי קצת חסר פואנטה אבל חמוד :) ועוד משהו, האם היה ציון לשעון של סמית לפני הפרק הזה? זכור לי שכן, אבל לא זכור לי שום דבר ספציפי. מישהו יכול להעיר את זכרוני?

Stillwater

New member
מבטא דרומי...

וכן, סוף הפרק בהחלט היה מצויין! והילדה הקטנה הזאת, משהו מוזר בה!

demoloc

New member
סוף הפרק!?

זה השאיר אותי באמצע! הם סיימו את הפרק שנייה לפני שהכל מתחיל!

demoloc

New member
ממ....תאוריה יפה

למרות שאני חושב ששני הכוחות הם דניאל וברית המערב

demoloc

New member
לחיזוק התאוריה של חברך

סמית וסימס הם הפכים , כלומר שני קטבים נגדיים, הם מקבילים , אחד שקט וטב לב, אחד אגרסיבי ורשע, אחד שומע את האלוהים והשני את השטן הזכרה: שסימס סיפר איך הוא פגש את אנשי דניאל אז הוא היה במדבר ושועל אמר לו באמצעות עיניו לאן ללכת ושם ימצא מעמד (לי זה נשמע כמו שד או שטן לוחש לו את זה..)

Hellen

New member
ד"א, עוד משהו,

אני היחיד שחושב שהדמות של דניאל היא לא מושלמת-פסיכולוגית כמו שהם טוענים שהיא?

demoloc

New member
מושלמת עבור לוחמה פסיכולוגית

או במקרה הזה למען השגת שליטה עיוורת. למה היא לא מושלמת? למרות שאני לא כל כך אוהב את הפרצוף שלו. אם שמתם לב: דניאל: תמיר וגבוהה - לינקולן הסנטר - לינקולן השיער ותווי הפנים JFK והוא אכן עירבוב של נשיאי ארה"ב

Hellen

New member
בוא אני אשאל אותך ככה

כשראית אותו בפעם הראשונה, על הבניין אם אני לא טועה בפרק 7, השתכנעת "וואי הוא כלי?" או כמו שאמרת, אמרת "אני לא ממש אוהב את הפנים שלו"?

demoloc

New member
לא חשבתי "וואי הוא כלי"

אבל הוא בהחלט מעורר תחושת כבוד

למעלה