יאללה, אם לצב מותר - אז גם אני אשוויץ קצת

darkAI

New member
יאללה, אם לצב מותר - אז גם אני אשוויץ קצת ../images/Emo13.gif

אחרי גריינד של 3 חודשים ב$1 [וכמה של $2] עם ה$50 שקיבלתי במתנה מpokerstrategy עליתי לפני שבוע לתחרויות של $5 ובתזמון מושלם קיבלתי את הbad run של החיים. די לציין סשן אחד שבו הצלחתי להפסיד 17 מתוך 23 races כשבנוסף, ב1400 ידיים קיבלתי AA רק פעמיים, KK רק פעם אחת, ו-4 פעמים הQQ/JJ שלי נתקלו בAA בall-in preflop. כמו גם AK אחד שפגש AA. סה"כ - ריצה איומה ושיא אישי חדש של 18 תחרויות בלי זכיה אחת. למרות זאת הצלחתי איכשהו להגיע למצב של breakeven אחרי עוד כמה תחרויות. כעת אני עדיין רץ קצת מתחת לסטטיסטיקה[סשן אחרון הפסדתי 4 מתוך 6 coinflips, כמו גם 5 מתוך 10 מצבים שבהם אני מוביל ביתרון של כ70-30 בממוצע], אבל במקביל עבדתי על המשחק שלי לאתר דברים שצריך לשנות, בפרט כדי להתאים את עצמי ליריבים של ה$5. נראה שבינתיים זה עובד לטובה
Brag 1: אני רץ מתחת לסטטיסטיקה ובכל זאת הגרף שלי מתחיל להיראות כמו קיר אנכי Brag 2: בכ-3 חודשים עשיתי כ-$550 בטורנירים של $1[וכמה עשרות של $2] כשאני לא משחק יותר מ6 טורנירים בו-זמנית ומשחק לא יותר מסשן אחד ליום. Brag 3: למרות שיש לי מדגם של רק 630 תחרויות, אני יושב על ROI של 58% בטורנירים של $1, ROI של 170% בטורנירים של $2 ו-61% בתחרויות של $5

darkAI

New member
ביום שאני אשחק כ"כ הרבה שולחנות במקביל

יהיה גם היום שבו אני אקבל שבץ

darkAI

New member
C-brag

שיחקתי היום 6 תחרויות סה"כ וללקחתי מקום ראשון ב4 מתוך 6 הMTTים האלה
2 תחרויות של 45 שחקנים, אחת של 90 שחקנים ועוד סטלייט אחד של $8.8 עם 18 שחקנים. ללא ספק הסשן הכי טוב שלי

למעלה