יאללה אני פותח בהימורים....

ליאורנר

New member
יאללה אני פותח בהימורים....

שכל אחד ירשום 10 שירים שהוא חושב שאביב ישיר ברוק עצמאות מי שיקלע להכי הרבה שירים הוא המנצח והוא יזכה בלילה אחד איתי או אם מי שהוא בוחר בפורום הימור שלי:[כמובן לא לפי הסדר] סוף העולם[באנקר] עכשיו מעונן[באנקר] לאן את הולכת בואי אלי שיר התקווה[באנקר] התאבדות מחר זה רק הלב שכואב לך[באנקר] מלאך האם להיות בך מאוהב

jenngirl

New member
יאללה../images/Emo82.gif

גם לא לפי הסדר: האם להיות בך מאוהב השיר שלנו מחר עם הזמן זה רק הלב שכואב לך סוף העולם עצוב בלעדייך אמש לאן את הולכת עכשיו מעונן [והלוואי שיהיה בואי אלי]; הלוואיייייי].

Hosh17

New member
ליאור שימחת אותי

אם אחד כמוך חושב שיהיה בואי אלי ולאן את הולכת זה כבר טוב חחח

ליאורנר

New member
לאן את הולכת יש מצב גדול שכן....

בואי אלי לא נראה לי אבל אביב אמר שאף פעם לא נפסיק לחלום אז אני לא מפסיק....

לא כתבת השיר שלנו?? זה האמא של הבאנקר

קיצר אני כותב את מה שנראה לי לא את מה שאני רוצה... השיר שלנו מחר זה רק הלב שכואב לך עם הזמן עכשיו מעונן האם להיות בך מאוהב סוף העולם מלאך מליארד טועים ועוד איזה שיר נדיר כזה אני מהמר על הולך לאיבוד (הלוואייייייי ) או הכל מתפורר

מעיין51

New member
חח רק בשביל הלילה המיוחד..

סוף העולם עכשיו מעונן מחר עם הזמן זה רק הלב שכואב לך זה רק אור הירח קבעתי עם האושר סוף לאהבה עונות בוקר טוב איארן מקסיקו אילנה אה וברור.. יומן מסע

ליאורנר

New member
תחמנית....

רשמת 13 שירים, אני מבין שאת רוצה את הלילה הזה מאוד, לקחת סיכונים גדולים בשירים שלך אבל בהצלחה[אם הוא עושה את השירים האלה אז את מתחילה למלא איתי טוטו]

התעוט

New member
לא נראה לי שהוא ישיר בדיוק את אילנה

וקבעתי עם האושר זה לא מופע שירים נדירים...

התעוט

New member
או אביתר...

בטח אתה רוצה שהוא ישיר את רוצה לשכב איתך בגירסת חיפה 93 לא?

hamod19

New member
חחחח

זה לפחות מה שהיית רוצה שיהיה איזה הוא ידפוק לנו "עם הזמן " מחר" חחחח

ליאורנר

New member
חס ושלום זה מה שהייתי רוצה...

זה מה שאני חושב שיהיה, אני הראשון שהייתי מעיף את מחר מלאך זה רק הלב שכואב לך וכל החארטות האלה אבל אני מציאותי... מקווה שאני אצליח לזכות בלילה עם עצמי

jenngirl

New member
זה בטוח יהיה../images/Emo82.gif

לדעתי יהיו בערך 3 מ"עם הזמן". [ושלא ישיר מלאך.יש לי טראומה!אם הוא ישיר את זה ואיזה פרחה תצעק לי באוזן "ואויעיעיעועע אני לא מאמינה שהוא שר את השיר הזה" אני דופקת לה מרפק]

Hosh17

New member
יאלה גם אני אנסה

אולי אני פועלת יותר מתוך פנטזיה מאשר הגיון אבל שיהיה חחח סוף העולם עכשיו מעונן מחר זה רק הלב שכואב לך מלאך לאן את הולכת יומן מסע עצוב בלעדייך חלומות גדולים האם להיות בך מאוהב

התעוט

New member
נראה לי

אור הירח לאן את הולכת עכשיו מעונן אל תדאג שומקום המכתב סוף העולם השיר שלנו מחר זה רק הלב.

Hosh17

New member
שומקום....

בסוף כולנו נתאכזב.. אתם מפריזים עם הדמיונות חחח

למעלה