יאללה אנשים אני במוד רומנטי....

NELLY

New member
יאללה אנשים אני במוד רומנטי....

יאללה להתחיל לשרשר שירי אהבה ולכתוב למי מוקדש(לא חובה) פשוט תשרשרו ומייד....זו פקודה

THE WIZARD 55

New member
למוחמד ואשתו../images/Emo23.gif

יללה, כבר תודיעו לי שזה היום קרה...
שיר שאני מתה עליו, עכשיו בפוקס מצאתי אותו..

THE WIZARD 55

New member
וזה לך...

שיר של MADNESS
לא יודעת אם הסגנון שלך, אבל אהבתי מאוד את הלהקה הזאת..

NELLY

New member
אתם משעממים....../images/Emo191.gif

בענייני פוליטיקה כולם משרשרים ומקיאים מה שיש להם... יאללה קצת רומנטיקה באוויר.....דיי עם הפוליטיכסיקה.... אני אוטוטו אהייה בבית ואראה לכם מה זה שירי אהבה.... רק ויז אחותי יודעת מה אני אוהבת

והנה עוד אחד....

אחד הטובים.. הנושא הוא אהבה עזה שלא יכולה להתממש בין אמן, סולן בלהקת רוק לבין בחורה נורמטיבית שכנראה מעוניינת להקים משפחה....... Highway run Into the midnight sun Wheels go round and round Youre on my mind Restless hearts Sleep alone tonight Sendin all my love Along the wire They say that the road Aint no place to start a family Right down the line Its been you and me And lovin a music man Aint always what its supposed to be Oh girl you stand by me Im forever yours...faithfully Circus life Under the big top world We all need the clowns To make us smile Through space and time Always another show Wondering where I am Lost without you And being apart aint easy On this love affair Two strangers learn to fall in love again I get the joy Of rediscovering you Oh girl, you stand by me Im forever yours...faithfully Oh, oh, oh, oh Faithfully, Im still yours Im forever yours Ever yours...faithfully

NELLY

New member
אהבתי ת'סגנון היפני

חולה על אותיות יפניות/סניות... בכלל חולה על כל הסגנון והתרבות היפנית....

NELLY

New member
אתם משעממים....../images/Emo191.gif

בענייני פוליטיקה כולם משרשרים ומקיאים מה שיש להם... יאללה קצת רומנטיקה באוויר.....דיי עם הפוליטיכסיקה.... אני אוטוטו אהייה בבית ואראה לכם מה זה שירי אהבה.... רק ויז אחותי יודעת מה אני אוהבת

klod bokevski

New member
שבוע טוב לכולם

The Beatles Lyrics Eight Days A Week Lyrics (Lennon/McCartney) Ooh I need your love babe Guess you know it's true Hope you need my love babe Just like I need you Hold me, love me, hold me, love me Ain't got nothing but love babe Eight days a week Love you every day girl Always on my mind One thing I can say girl Love you all the time Hold me, love me, hold me, love me Ain't got nothing but love babe Eight days a week Eight days a week I love you Eight days a week Is not enough to show I care Ooh I need your love babe Guess you know it's true Hope you need my love babe Just like I need you Hold me, love me, hold me, love me Ain't got nothing but love babe Eight days a week Eight days a week I love you Eight days a week Is not enough to show I care Love you every day girl Always on my mind One thing I can say girl Love you all the time Hold me, love me, hold me, love me Ain't got nothing but love babe Eight days a week Eight days a week Eight days a week

mike00

New member
איזה גרועים...

חשבתי מישהו כבר יביא את השיר הענתיקה הזה..... http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls

NELLY

New member
אחלה שירררררררררררררר

קבל שיר יפה Whitney Houston - I Will Always Love You http://www.youtube.com/watch?v=VUoEil40qZA&feature=related

אחלה שיר, רק שחרשתי עליו כ----כ הרבה... ../images/Emo4.gif

לא נורא, אסלח לך.. כי הובלת אותי במקרה לשיר הנחמד http://www.youtube.com/watch?v=9MA1rDxaq88&feature=related.. לא הכרתי לא את השיר ולא את הכוזינה המבצעת..(בטח יספרו לי שהיא מפורסמת... שיהיה) - בכל מקרה היה שווה האזנה

mike00

New member
לא הכרת את ג'סיקה?../images/Emo2.gif

אתה גר בכוכב אחר??
http://www.youtube.com/watch?v=ZaZriFo95lw&feature=related,לא שיר אהבה אבל מבטא את שאר "היכולות" שלה מלבד שירה
זה שיר מהסרט The Dukes of Hazzard.....סרט קורע לגמרי....יש שם קטע ששני האחים נותנים את הרכב לתיקון,הם לוקחים אותו חזרה ומגיעים עם הרכב שלהם לאיזה שכונה של כושים והם לא יודעים שציירו להם על הגג של הרכב את הסמל של הדרום בזמן מלחמת האזרחים האמריקאית.....קורע לגמרי..

את הסרט אני דווקא מכיר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר בקטע הראשון עם ה- Shutgun כמעט נקרעה לי הסרעפת מרוב צחוק...... ו.....היתה לי הרגשה שזו צריכה להיות זמרת מפורסמת..... משהו עם איכות ההפקה אמר לי את זה.. אבל לפעמים יש לי יציאות כאלה שכולם מתפלאים איך אני לא מכיר... בפעם הקודמת, דרך אגב, זה היה לפני חודשיים בערך עם זמרת "אלמונית" בשם Bjork... כמעט נתליתי על עמוד חשמל כששאלתי (בשיא הרצינות) "מי זו"..

למעלה