שאלה טובה.
מה שהייתי עושה: במישור המדיני: -פונה לפלסטינאים וקורא לסיום הסכסוך, הקמת מדינה פלסטינאית בגבולות 67',ללא שכונות ירושלים היהודיות, גוש עציון ומעלה אדומים. הייתי מאפשר להם להקים צבא, חיל אויר, וכו' ולשמור על השטח האוירי שלהם. הייתי בונה גדר מערכת אלקטרונית, בין אם הם יסכימו או לא, ומשאיר את צהל בשטחים, בשלב זה, אם הם לא מסכימים ו/או ממשיכים בפעולות האיבה. במישור הפנימי: -רפורמה בצה"ל: מקצץ בכח הטנקים הצה"לי, ובמשכורות למינהן. מחזיר את המשמעת לצבא, הקטנת שבירת נהלים באופן מסיבי. הגדלת התקצוב לכוחות מיוחדים ולוחמה בטרור. הקמת יחידת תעמולה חזקה. הגדלת התקציבים לחליפות ללוחמים: מה שקורה היום זה פשוט בושה. קיצוץ השומן-כל אותם אלפי החיילים שלא עושים כלום, מוטב שיופנו לעבודות שירות. -מישור כלכלי: הגברת תקצוב האכיפה של מס ההכנסה ומע"מ. הגברת העקיפה על העובדים הזרים, באופן מסיבי, במיוחד על תשלום שכר מינימום, הגבלת מספר עובדים הזרים, והעברת קורסים קצרים למקצועות בהם עוסקים העובדים. ביטול 'חוק הנגב', ושימוש בכסף לבניית תשתיות תחבורה ומידע. ביטול 'חוק ברוכות ילדים'. הלאמה של כביש חוצה ישראל, בדרך כלשהי, וביטול האגרה. השקעה מסיבית בתשתית הרכבות, הקמת רכבת לאילת,ולירושלים, בניית רכבת תחתית בגוש דן. הורדת המס על מכירת הקרקע במרכזי הערים הגדולות, כדי לעודד בניה של בניינים חדשים, גבוהים. הפשטת תהליך הבניה בוועדות התכנון. התחום החברתי: רפורמה מקיפה במערכת החינוך. לפי סטטיסטיקות של השקעה במערכת החינוך במדינות העולם, כסף הוא ממש לא הבעיה. אנו צריכים לשנות את דרכי הלימוד, ולהגדיל את המשמעת של התלמידים. פגיעה פיזית במורים היא רק תסמין להדרדרות של מעמדו של המורה בחברה הישראלית. וגם החזרת משמעות לחוק חינוך חובה חינם, ואף חינוך חינם במוסדות להשכלה גבוהה. כמו כן, העברה הדרגתית למערכת חינוך אחת וביטול המגזרים השונים. ירצו, יפתחו בתי ספר פרטיים. מלחמת חורמה בגזענות, ואינטגרציה של כל התושבים לתרבות הישראלית באופן שוויוני. כולנו ישראלים וישראל היא של כולנו. חיזוק הזהות הישראלית. הפרדת הדת מהמדינה, והקמת חוקה דמוקרטית. תתנו לי כמה שנים, ואם תרצו אין זו אגדה!...... אני חושב.