יאללה אנשים - קצת דעתנות

EverMan

New member
יאללה אנשים - קצת דעתנות

אם הייתם נבחרים עכשיו לראשות הממשלה - יודעים מה - אפילו יותר מזה - אתם הד'וצה , הדיקטטור הבלתי מעורער של המדינה - כל מה שאתם רוצים- אתם עושים ... מה הדבר הראשון אותו עשיתם ?

InfectedM

New member
קודם כל...

אני חדש פה :) קבלו אותי ;) I LOVE EverMan ועכשיו לנושא פה, אני דיי בטוח שזה הדבר הראשון שאנשים פה חשבו עליו - פינוי התנחלויות ומאחזים :) חוץ מזה - ביטול הקצבאות לכל מי שמהווה נטל על החברה והכלכלה (ע"ע אברכים ובחורי ישיבות אחרים(מצטער אם פגעתי במישהו שמשתייך ל"קבוצה" הנ"ל ובאמת תורם לחברה ולכלכלה בישראל))

הדבר הראשון שהייתי עושה זה...

מוציא את צה"ל מהערים הפלסטיניות ומתחיל בתהליך מדיני באופן מיידי שבראש המו"מ יעמוד יוסי ביילין. מפנה את הרוב הגדול של ההתנחלויות ומעביר את התקציב שלהם לעיירות הפיתוח לחינוך , תשתיות ובריאות. מבטל את חוק טל ואת החוק הקצבאות למשפחות מרובות ילדים ולתלמידי ישיבה. מכונן נישואים אזרחיים , זוגות חד מינים יוכלו להתחתן , יוכרו כזוגות נשואים ויוכלו לאמץ ילדים ע"פ חוק. מעביר חוק חינוך חובה חינם עד י"ב ומבטל את שכר הלימוד באוניברסיטאות. יוצר מקומות עבודה חדשים ע"י הקמת מפעלים חדשים ומשווק אותם לשוק בזול ע"י סיבסוד ממשלתי כדי לעודד את הצרכן לקנות כחול לבן.מטיל מיסים גבוהים על ההון מצמצם את המעמד העליון והתחתון ובכך מגדיל משמעותית את המעמד הבורגני. מקשה על צעירים את האפשרות להוציא רשיון נהיגה ומחמיר בעונשים על עברייני נהיגה צעירים ומבוגרים גם יחד. ובקיצור מדינה סוציאליסטית מתוקנת ושוחרת שלום!! האוטופיה שלי !!!

Peace2002

New member
דבר ראשון ראשון

הייתי דואג שאף אדם אחר לא יוכל להיות בתפקיד כזה. המדינה שייכת לאנשים אשר מרכיבים אותה, ולא לאדם יחיד. הייתי עושה רפורמות נרחבות בצורת הממשל, ומייסד אולטרה-דמוקרטיה עממית, ונותן לאנשים להחליט. אם מסיבה לא ברורה הייתי נשאר בתפקיד שלי בתור הדיקטטור הבלתי מעורער, הייתי משנה לחלוטין את הכלכלה הישראלית, עלי פי עקרונות סוציאליסטיים. הלאמת אדמות ומפעלים, חלוקה מחדש של ההון, חובת עבודה ושירותי בריאות וחינוך חינם לכל אזרח, אשר יכללו ביטול הרפואה והחינוך הפרטי. הייתי יוצא מהשטחים הפלסטיניים, כולל מזרח ירושלים (תחת הסכם עם הרשות הפלסטינית) ומפנה את כל ההתנחלויות. לא רק חלק, לא רק מבודדות. כל אחת ואחת מהן על כל יושביה, אשר יקבלו פיצויים כספיים מספקים ביותר. תחת הסכם עם סוריה הייתי גם נסוג מרמת הגולן. הייתי מבטל את חוק גיוס החובה ומחליף אותו בחוק שירות אזרחי חובה, אשר יכלול שירות בצבא אבל תהיה אופציה ללכת לשירות אזרחי שונה. הייתי משחרר לאלתר את כל סרבני המצפון הכלואים בארץ ומפצה אותם על פשעי המלחמה שבוצעו נגדם. הייתי מבטל כל חוק אשר מפלה לרעה את האזרחים הערביים במדינה, למעט חוק השבות. הייתי פועל למען שילובים של הערבים בחברה על ידי ביטול האוטונומיה הערבית בחינוך. הייתי יוצר מערכת חינוך אחידה לכל האזרחים, יהודים חילוניים, יהודים דתיים, דוסים וערבים. הייתי מגדיל את התקציבים של המועצות המקומיות הערביות, תוך הקמת גוף ממשלתי אשר מפקח על חלוקת התקציבים, על מנת למנוע שחיתויות. הייתי עושה דה-סנטרליזציה למדינה. כלומר, העברת הסמכויות מהשלטון המרכזי - מדינת ישראל - אל השלטון המקומי, קרי, מועצות, עיריות וכדומה. כך, התקציבים אשר יעברו לכל מקום יהיו קטנים יותר, ויכולת הפיקוח תהיה גדולה יותר. אני מניח שהייתי עושה עוד דברים, אבל על זה אני יכול לחשוב כרגע.

idoz

New member
הייתי מכניע אותם

הייתי נכנס לכל עיר ערבית ופלסטינאית ומנהיג מדיניות עיקור לכל משפחה ערבית עם ילד אחד. הייתי מוציא להורג את כל המחבלים והופך אותם לכוח עבודה זול במקום עובדים זרים. בעצם, לא הייתי נותן להם לעבוד בארץ אלא נותן למובטלים עבודה, הייתי שולח את החרדים לחו"ל שיעשו יהודים בחו"ל שילמדו מה זה עבודה.

איידהו

New member
עיקור? כמו לחתולי רחוב?

איך היית תופס את האמהות הפלסטיניות? בכלובים? רודף אחריהן בג'יפים ומזריק להן חצי הרדמה? ומה היית עושה בתור הדוצ'ה כשלתעשיות שלך לא היה למי לייצא את הסחורה בעקבות הסנצקיות החריפות שהעולם היה מטיל עליך?? ממי היית מייבא את מה שלא ניתן לייצר כאן?? ממי היית מייבא חלקי חילוף ומערכות נשק כדי לעמוד בפני ההתדרדרות עם כלל העולם הערבי שמסביבך?? איך היית עומד באותה מלחמה ללא האפ 16 האמריקאיים (ברור לך שבשיטות מנגלה שכאלו, ארה"ב הייתה נאלצת להפסיק לתמוך בך בחינם אם לא רוצה לשלם מחיר בי"נל עצום על כך..) אגב-אני מתייחס לתגובה שלך, גם אם רעיון העיקור נאמר בהלצה, כי כל מה שאמרתי כאן תקף בדיוק גם לרעיון הטרנספר, שבו הולכים ותומכים יותר ויותר אנשים..

idoz

New member
לידע כללי, אני נגד טרנספר

הייתי מגרש קודם את העובדים הזרים והופך את המוסטפות לעובדים חינם ומדכא אותם כמו שצריך.

מני3

New member
מאחר שלא מזמן הצטרפתי למחנה

השמאל (בהנחה שאני הדוצה) הייתי מפעיל שיטות שלמדתי כשהייתי במחנה הנגדי דהיינו הימני. ....בעצם לא, אם כ"כ היה חשוב לי לפעול נגד אנשים ואדם לא הייתי מצטרף למחנה הזה. אני מצרף לכם קישור שמצאתי בפורום של "חוזרים בתשובה" עם חוזרים בתשובה בנוסח הזה לא צריכים דיקטטורים. הקטע המדובר הוא זה שמתחיל "ובכל אופן אם את מתכוונת..."

דיקטטור? אני בן אדם דמוקרטי

אז זה דיי קשה להכנס לנעליו של דיקטטור בלתי מעורער
. כמובן פינוי התנחלויות וחזרה למשא ומתן ללא עראפת.

עראפת ימנה ראש-ממשלה בקרוב.

אף אחד היום לא מאמין לעראפת. תמיד הייתי אומר שהוא כרגע המנהיג ואתה לא יכול לבחור את איוביך אבל בקרוב גם לא תהייה סיבה לדבר איתו כי הוא יהייה דמות ייצוגית. אסור שהוא ינהיג את פלסטין כי הוא יהייה דיקטטור.

EverMan

New member
אתה באמת ובתמים מאמין

שראש הממשלה הזה יהיה בעל סמכויות והוא יהפוך לדמות יצוגית נטו ?

Azazel

New member
שאלה טובה.

מה שהייתי עושה: במישור המדיני: -פונה לפלסטינאים וקורא לסיום הסכסוך, הקמת מדינה פלסטינאית בגבולות 67',ללא שכונות ירושלים היהודיות, גוש עציון ומעלה אדומים. הייתי מאפשר להם להקים צבא, חיל אויר, וכו' ולשמור על השטח האוירי שלהם. הייתי בונה גדר מערכת אלקטרונית, בין אם הם יסכימו או לא, ומשאיר את צהל בשטחים, בשלב זה, אם הם לא מסכימים ו/או ממשיכים בפעולות האיבה. במישור הפנימי: -רפורמה בצה"ל: מקצץ בכח הטנקים הצה"לי, ובמשכורות למינהן. מחזיר את המשמעת לצבא, הקטנת שבירת נהלים באופן מסיבי. הגדלת התקצוב לכוחות מיוחדים ולוחמה בטרור. הקמת יחידת תעמולה חזקה. הגדלת התקציבים לחליפות ללוחמים: מה שקורה היום זה פשוט בושה. קיצוץ השומן-כל אותם אלפי החיילים שלא עושים כלום, מוטב שיופנו לעבודות שירות. -מישור כלכלי: הגברת תקצוב האכיפה של מס ההכנסה ומע"מ. הגברת העקיפה על העובדים הזרים, באופן מסיבי, במיוחד על תשלום שכר מינימום, הגבלת מספר עובדים הזרים, והעברת קורסים קצרים למקצועות בהם עוסקים העובדים. ביטול 'חוק הנגב', ושימוש בכסף לבניית תשתיות תחבורה ומידע. ביטול 'חוק ברוכות ילדים'. הלאמה של כביש חוצה ישראל, בדרך כלשהי, וביטול האגרה. השקעה מסיבית בתשתית הרכבות, הקמת רכבת לאילת,ולירושלים, בניית רכבת תחתית בגוש דן. הורדת המס על מכירת הקרקע במרכזי הערים הגדולות, כדי לעודד בניה של בניינים חדשים, גבוהים. הפשטת תהליך הבניה בוועדות התכנון. התחום החברתי: רפורמה מקיפה במערכת החינוך. לפי סטטיסטיקות של השקעה במערכת החינוך במדינות העולם, כסף הוא ממש לא הבעיה. אנו צריכים לשנות את דרכי הלימוד, ולהגדיל את המשמעת של התלמידים. פגיעה פיזית במורים היא רק תסמין להדרדרות של מעמדו של המורה בחברה הישראלית. וגם החזרת משמעות לחוק חינוך חובה חינם, ואף חינוך חינם במוסדות להשכלה גבוהה. כמו כן, העברה הדרגתית למערכת חינוך אחת וביטול המגזרים השונים. ירצו, יפתחו בתי ספר פרטיים. מלחמת חורמה בגזענות, ואינטגרציה של כל התושבים לתרבות הישראלית באופן שוויוני. כולנו ישראלים וישראל היא של כולנו. חיזוק הזהות הישראלית. הפרדת הדת מהמדינה, והקמת חוקה דמוקרטית. תתנו לי כמה שנים, ואם תרצו אין זו אגדה!...... אני חושב.

למעלה