יאללה אנשים תתחילו

חן חמי

New member
יאללה אנשים תתחילו

להזרים חוויות מה שרית אמרה, עשתה לכם... עד עכשיו כואב לי בגללה אבבללללל היא מדהימה!!!!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif שרית חמודה!

והיא שרה מדהים

Music4Life

New member
מה שרית עשתה לי? אואואוו!!

זה היה באמת מאד מאד חשוב בשבילי לראות אותה ככה לכ"כ הרבה זמן, ולהיות קרובה אליה כ"כ, זה לא יוצא כל יום... זה היה שיחרור בשבילי, הקלה גדולה! תקראו את מה שכתבתי לכל מי שהיה איתי..ואני מתכוונת לכל מילה. וסליחה על הרגשנות...אתמול מאד ריגש אותי מהרבה מובנים! מתה על השרית הזאת!!!!!!!!!!!!!!
אין גבולות!!!

חן חמי

New member
טוב בוקר טוב

חוויות מאתמול? היו מלא... טוב אז דקה לפני ששרית עלתה לבמה לאדיר מילר לשבת בכיסא... היא עמדה מולי מאחורה שמה, ושאלה אותי מה העיניניים וחייכה, היא אמרה לכולנו שאנחנו אחלה שורה ועשתה עם האגודל , כאילו טוב מאוד כי שורה שלמה רק כולנו
אחרי התוכנית בעצם שהיא עוד לא נגמרה אפילו! קמנו מהכיסאות והלכנו החוצה בתירוץ שקר לנו, כולנו עפנו החוצה לחנייה שלה, חיכינו 5 דקות בחנייה, היא באה ואמרה לנו, יותר נכון אמרו לנו, שאם לא נקפוץ, היא תישאר איתנו קצת כמה דקות, בקיצור, התחבקה עם כולנו התנשקה איתנו הצטלמנו צחקנו, כולם היו מסביבה קפצו עליה אני נשארתי בצד כמה דקות, חשבתי שזה יתפזר קצת, אחרי 5 דקות הבנתי שאם אני לא יתקרב קצת זה לא יגמר, אז התקרבתי נתנה לי נשיקה חיבוק, שוב התרחקתי קצת וזה המשיך כל הבלאגן עליה (מסכנה שלי!!) באתי אליה לצד, אמרתי לה "שרית אפשר לדבר איתך רגע?" כולם כזה התרחקו מן צעד אחורה דיברנו בנינו 2 דקות, :) ושוב התרחקתי! היינו מלאאאא אנשים ממש מלא.... וכל אחד רוצה אותה לעצמו. היא כבר היתה צריכה ללכת אז אמרה לכולם להתראות, היא אמרה לי להתראות אחרונה ונתנה לי 2 צפחות בגב (מאהבה כן.. חחח סתם) אבל מהמזגן של האולפן נתפס לי הגב בצורה מטורפת ככה שכל נגיעה בגב ואי ואי.... אמרתי לה הרסת לי תגב :) הצטלמנו כולנו, בהתחלה עמדתי מאחוריה וחיבקתי אותה אז השיער שלה היה מתולתל מהזה פצצה, בצחוק אני עושה לה " שרית זה לא ילך ככה... השיער שלך מסתיר לי" וחייכתי, אז היא עושה לי , את רוצה שאני יסתפר? אמרתי לה ! לא לא לא חס וחלילה, לאה עושה לי, חמי בלי רעיונות מיותרים חחחחחחחחחחחחח הרגה אותי :) אחר,כ כולם רצו לשער של אולפני הרצליה, אני נשארתי שם עם עוד כמה, היא עצרה תאוטו לא יודעת מה קרה שמה, אז היא אמרה לי שהיא לא היתה חודש כמעט במשרד ואמרתי לה שגם אני האמת.... והיא דיברה איתי על משהו די עצוב.. ושיהיה בסדר ושאני יהיה חזקה, אמרתי לה שאני יהיה חזקה כי יש לי אותה! אז היא חייכה ונסעה כי כבר היה מאוחר! היה כיף עזבו שאחר,כ הצטלמנו על הרצפה ואני ותמיר עוד שניה נפלנו ועד שכולם צילמו עוד שניה נפלנו חחחחח והדיסק יוצא 28 ב"ה!

למעלה