יאללה ארמסטרונג

יאללה ארמסטרונג

בעזרת השם... מחר ארמסטרונג ינצח.. ייקח איזה 2 דקות על אולריך... וזה יסלול את הדרך לניצחון 6!!!!!!!!!!

yaelh8

New member
אמן ואמן ../images/Emo104.gif

אני מאוד מקוה שארמסטרונג יקח את הטור (במיוחד אחרי שקראתי הספר המרגש שלו "בחזרה לחיים")

gsprukt

New member
מתי הוא יכתוב את הספר האמיתי?

שמדבר יותר על אופנים, (אימונים, טקטיקה, פסיכולוגיה וכו) ופחות על המאבק (המדהים) שלו במחלה... את זה קיבלנו במנות גדושות בספר הראשון. האם הוא לא רוצה לחשוף סודות מקצועיים? יכול להיות... האם זה לא מעניין? אני בטוח שכן!

yaelh8

New member
"כל שניה קובעת"

יש לי את הספר, עדיין לא היה לי זמן לפתוח אותו (מ-ב-ח-נ-י-ם!) אני מניחה שהוא עוסק ברכיבה יותר מאשר במחלה (אחרי שאקרא אדווח אם תירצו)

shaharv

New member
קיים

אבל באנגלית : http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1579542700/qid=1089210305/sr=1-5/ref=sr_1_5/103-8681724-2571035?v=glance&s=books קניתי אותו לפני כשנה בנסיעה, המון חומר לקריאה ומחשבה, כולל תוכניות אימונים לדוגמה שמוצעות לרוכבים ברמות שונות (למרות שהנפחים והעומסים שם נראים לי קצת נוטים להקל על המתאמן....) והרבה פילוסופיה של רכיבה. לדעתי, שווה כל אגורה.

shaharv

New member
תקן אותי אם אני טועה

השנים שיצאו הם 'בחזרה לחיים' ו'כל שניה קובעת' אני מדבר על ספר אחר שנכתב בשיתוף עם כריס קרמייקל ונקרא The Lance Armstrong Performance Program: Seven Weeks to the Perfect Ride

yaelh8

New member
מה שבטוח...

לי יש את הספרים "בחזרה לחיים" ו- "כל שניה קובעת" שאת שניהם כתב לאנס בכבודו ובעצמו, מתורגמים לעברית

למעלה