יאללה! בא לי לשחק!!!

Nagini Potter

New member
יאללה! בא לי לשחק!!!../images/Emo151.gif

הנה משחק: אחת מאיתנו תכתוב בהודעה משפט או שניים (או שלושה אם היא ממש חייבת), ובכותרת היא תכתוב רק את המילה האחרונה מהמשפט שהיא כתבה. השנייה לא תפתח את ההודעה, אלא תכתוב מתחת הודעה שיש בה משפט או שניים (כנ"ל לגבי השלושה) שמתחילים במילה הקודמת, ואת המילה האחרונה במשפט האחרון שהיא כתבה היא תכתוב בכותרת, וכן הלאה.......... ואז כשיימאס לנו, נפתח את כל ההודעות ונקרא את הכל וזה ייצא סיפור נורא מוזר......... וסתם בשביל שזה לא ייצא יותר מדי לא קשור אחד לשני ואז גם לא מעניין - הכל צריך להיות קשור איכשהו לאנימורפס, אפילו בדרך הכי עקיפה!! בא לך??? Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
כן!!! (מתחילה)- איתו

ילד הלך לטייל ופגש חתו"צ, החתו"צ אמר לו פתאום <שלום ילד... שמעת על האחווה??? זה מקום מרתק..... בוא איתי לשם...> והילד הלך איתו

Nagini Potter

New member
והמילה האחרונה - הלילה.

איתו או בלעדיו - הייתי פשוט חייב ללכת לראות מה המורה שולה מחביאה מתחת לשולחן המוזר הזה שלה!! החלטתי ללכת לבדוק את זה הלילה

מילה אחרונה- הארץ....

היה ארוך וחשוך ומפחיד.... הילד שתקעו לו כבר ירק בתוך הראש הצטרף לחבורה שהלכה לחנה האנדליטים שנחתו על כדור הארץ...

Nagini Potter

New member
מילה אחרונה - העוצמה

הארץ היתה חשוכה וקודרת בלילה שבו אני ועמית יצאנו למקדש הסודי כדי להתפלל לאל המדפסות הכל יכול ורב העוצמה Nagini Potter

מילה אחרונה: בתיעוב...

השתלטה עליו והוא הרג את הילד הקטן... הוא הרגיש אחר-כך איום ונורא... להרוג ילד קטן במו ידיו!!! הוא הביט בידיו בתיעוב...

Nagini Potter

New member
מילה אחרונה: הרחוק

עמוק, כמו שרק אנדליט מסוגל לתעב יירק. תהיתי למה הם מתעבים אחד את השני כל כך..... אפילו אני, שיירק שכן בראשי במשך שלושה ימים, ולקח את אחי, אולי לנצח, לא תעבתי אותם כל כך. התנהגותם החלה לאושש את החשד שהתעורר בי מזמן, שאולי היתה איזו שערוריית סקס מסתורית בין ויסר שלוש לאלפנגור אי שם בעבר הרחוק

אשמה? - זו שאלה שימי לב!!

. הוא חשב על כל הדברים שהוא היה יכול לעשות לולא נולד יירק.... הוא התחיל לחוש רגשות אשמה..... אבל איך? איך זה יכול להיות שיירק יחוש רגשות אשמה?

Nagini Potter

New member
הסוף הוא ותגיד, " (וזה בנקבה עתיד)

כן כן, אשמה היתה הדבר הזה שניבט מעיניו של מרקו כשהביט בג´ייק. אני לא חושבת שהוא אי פעם יאזור אומץ לספר לו מה הוא עשה לקאסי כשהיא היתה מחוסרת הכרה..... אבל אולי הוא יספר לרייצ´ל, היא רק תרביץ לו ותגיד, "

Nagini Potter

New member
מילים אחרונות - אני רוצה....

אני אהרוג אותך!!!!!" היא שלפה סכין מתוך חליפת ההשתנות הדקה והמאוד סקסית שלה, ושאלה אותו, "יש לך משאלה אחרונה???" "כן!!!" הוא אמר, "אני רוצה..... אני רוצה....

Nagini Potter

New member
הסוף - <באמת?>

על כתף של אנדליט, וואו, זה דבר מוזר...... היא כזאת קטנה וחלשה, אי אפשר להשען עליה!! במיוחד שוויסר שלוש ישר נבהל וקפץ אחורה, ולא הבין מה זה המים שיוצאים לי מהעיניים, הוא בטח חשב שזו איזו מתקפה אנושית מתוחכמת!! "ויסר," אמרתי, "אני אוהב אותך!" <באמת?> הוא שאל בקול נרגש, <באמת?>

<למען האמת....> מילים אחרונות

"כן.... אני באמת רוצה להשמיד את כל האנושות! אני רציני!" האנדליט התבונן בו בפיקפוק "הסתכל אלי! האם אני נראה לך כאחד שמשקר???" <טוב... למען האמת...>

Nagini Potter

New member
לאכול...

<למען האמת, אני מעדיף ללכת לשחק שח, תודה רבה.> אמר אקס ורץ משם מהר. "מה עובר עליו?" תהה ג´ייק. "לא יודעת." ענתה רייצ´ל. "יאללה, משעמם פה," אמרה קאסי, "בואו נלך לאכול המבורגרים." "לא!" אמר מרקו, "אני רוצה לאכול...

מערכות שמש (זה כמו מילה אחת...)בסוף

כל כך מהר עד שחשבתי שהוא ייחנק!!! כשהוא סיים סוף סוף לאכול הוא אמר: "אתה יודע שנשקפת לך סכנה נכון?" הנהנתי בראשי, הייתי בנאדם שראה הכל, הרגיש הכל, והיה הכל.... כולל כל חייה שחייה ב5 מערכות שמש.....

Nagini Potter

New member
זהו, סיימתי את הסיפור... תקראי הכל!

רבות היו ביקום. עכשיו הן אינן. כי אחרי כל השעועית שאקס אכל באותו לילה, הוא פלט נפיחה כזאת, שכל הגלקסיה פשוט התפוצצה!!! = סוף!! = Nagini Potter בגלל שאת לא מחוברת אני לא אקרא עכשיו....... קודם אני אדבר איתך, למקרה שאת רוצה להמשיך או משהו.......

למעלה