יאללה-בדיקת מערכת

יאללה-בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? דיסק/ים במערכת? שיר אחרון בMP3? דיסק נחשק(לקניה)? דיסק אחרון שנקנה? שיר דבוק בראש?

Sheygets16

New member
למישהו יש כרטיס למוקי? ../images/Emo122.gif

שיר מושמע ברקע? Wake me up when september ends של Green Day :] דיסק בדיסקמן? אני חושבת שנימרוד שיקלר. דיסק/ים במערכת? המערכת נגוזה. שיר אחרון בMP3? חחחח MP3 עלק :X דיסק נחשק(לקניה)? אפרת גוש נראהלי :[ דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת כבר. שיר דבוק בראש?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifלי יש...

אבל אני הולכת
אני יכולה לחפש לך מיש'ו שמוכר..דברי איתי באייסי

Sheygets16

New member
אני מחפשת להחליף עם מישהו :X

יש לי כרטיס לפורטיסחרוף לא נחוץ.

שעמם תחת

שיר מושמע ברקע? 5/4 דיסק בדיסקמן? מת
דיסק/ים במערכת? מת
שיר אחרון בMP3? אין לי כוח אליו... דיסק נחשק(לקניה)? ככה מפנקים!, הדיסק הראשון של דניאל דיסק אחרון שנקנה? אוסף של הפו פייטרס, ודודי לוי-דודי לוי שיר דבוק בראש? חושך-סינרגיה שעעעעעעממממממםםםםםםםם לייייי

אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שיר מושמע ברקע? Hey You - Pink Floyd דיסק בדיסקמן? אה.. במת שאינלי מושג כי הוא בתורכיה עם אחותי..
דיסק/ים במערכת? אינלי מערכת בחדר
עדיין.
שיר אחרון בMP3? מנראלך שאני טחונה?! מאיפה יהיה לי amp3?! דיסק נחשק(לקניה)? יש 3
- האוסף הכפול של איפה הילד.
- אפרת גוש.
- ומטרופולין.
דיסק אחרון שנקנה? הדיסק האדום של מוןפע הארנבות של ד"ר קספר. שיר דבוק בראש? Chop Suey - S.O.A.D

Maytallll

New member
גם אני צריכה כרטיס למוקי../images/Emo70.gif

שיר מושמע ברקע? בקבוק עליי- אינפקציה דיסק בדיסקמן? מת :/ דיסק/ים במערכת? איפה הילד? "זמן סוכר" שיר אחרון בMP3? הלוואי דיסק נחשק(לקניה)? פיטר
דיסק אחרון שנקנה?איפה הילד- זמן סוכר ויחסים פתוחים. שיר דבוק בראש? בשמלה אדומה של קספר

•No¥a•

New member
המ

שיר מושמע ברקע? רכבת העמק - אביב גפן דיסק בדיסקמן? - דיסק/ים במערכת? - דיסק נחשק(לקניה)? שומקום - אביב גפן דיסק אחרון שנקנה? לד זפלין || שיר דבוק בראש? הזמן שלך - היהודונים S:

להלהלהלה

שיר מושמע ברקע? פנטרה - דיס לאב
דיסק בדיסקמן? גרין דיי -אמריקן אידיוט דיסק/ים במערכת? אנפלגד של היהודים שיר אחרון בMP3? אנפורגיבנ 2 - מטאליקה דיסק נחשק(לקניה)? מטרופולין והחדש של קולדפליי דיסק אחרון שנקנה? לא נמצא בזכרון:| שיר דבוק בראש? extraordinary girl גרין דיי

rotemtem

New member
../images/Emo13.gif

שיר מושמע ברקע? Green Day - Boulevard of Broken Dreams דיסק בדיסקמן? אין שם דיסק כרגע דיסק/ים במערכת? מוניקה סקס- יחסים פתוחים, משינה ואינפקציה-ככה מפנקים שיר אחרון בMP3? אין לי דיסק נחשק(לקניה)? פיטר רוט דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת שיר דבוק בראש? יוני בלוך- נפוליאון

ziljian 1234

New member
אני !

שיר מושמע ברקע : דניאל סלומון-לב זהב דיסק בדיסקמן שייגעצ - משקאות חריפים דיסקים במערכת : היא מתה אז אין דיסקים שם שיר אחרון בmp3 : מוניקה סקס- אני יודע דיסק נחשק לקניה - הפו פייטרס החדש דיסק אחרון שנקנה גרין דיי -אמריקן אידיוט שיר דבוק בראש - שיר הציקי (בראיון עם אלון דה לוקו חח קורע!) יום טוב ושבת שלום לכולם!!

JALULA2

New member
אני:)

שיר מושמע ברקע? לה לה של אשלי דיסק בדיסקמן? היהודים דיסק/ים במערכת?שייגעצ שיר אחרון בMP3?אולי של אביב גפן דיסק נחשק(לקניה)?מטרופולין דיסק אחרון שנקנה?יהושע שיר דבוק בראש?אולי של אביב גפן

נהנהנה :]

שיר מושמע ברקע? אין, חח אבל יש את המנגינה של האוטו גלידה ברקע P: דיסק בדיסקמן? הוא מת ;[ דיסק/ים במערכת? testament - thw legacy שיר אחרון בMP3? אין ;[ דיסק נחשק(לקניה)? פיטר רוט ובלאקפילד. ומשהו של פלאסיבו. דיסק אחרון שנקנה? אביב גפן - זה רק אור הירח אביב גפן - שומקום כנסיית השכל nirvana - in utero pixies - bossanova וה- EP של john frusciante שיר דבוק בראש? alice in chains - down in a hole חזרתי מלונדון לפני יומיים P: היה מאגניב P: הציעו לי סמים
וקניתי שם ובדיוטי פרי 6 דיסקים :]

למעלה