יאללה-בדיקת מערכת

מגדל האופרה!

שיר מושמע ברקע? מטרופולין-תוך דקה דיסק בדיסקמן? לא זוכרת הוא נדפק בניצנים:( אוף אין לי דיסקמן עכשיו דיסק/ים במערכת? פאפא רוץ... הדיסק הראשון.. שיר אחרון בMP3? מקווה שיהיה בקרוב.. דיסק נחשק(לקניה)?
כשיהיה משהו נחשק אני אוריד... דיסק אחרון שנקנה?
? שיר דבוק בראש? אביב גפן - שומקום כי זה שיר כלכך טוב

Sheygets16

New member
אהמ

לפי דעתי, כולכם פשוט צריכים להודות שנינט שידרגה בניצנים קצת את השיר עם הקולות בסוף.

alexa14

New member
יאללה, בקשיחות שלנו. ../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע? האש בעצמות/ירמי קפלן. דיסק בדיסקמן? הדיסקמן שבט חייו.
יהי זכרו ברוך.
דיסק/ים במערכת? הזמן האבוד/ירמי קפלן. שיר אחרון בMP3? רוצה ללכת/שייגעצ. דיסק נחשק(לקניה)? לרע ולטוב/ירמי קפלן. דיסק אחרון שנקנה? הזמן האבוד+בוקר טוב/ירמי קפלן. שיר דבוק בראש? אבק כוכבים/ירמי קפלן. ד"א - מחר אני הולכת להופעה של ירמי אז אני קצת חורשת עליו

שטיצה

New member
../images/Emo80.gif

שיר מושמע ברקע? עוד מעט - היהודים דיסק בדיסקמן? שני הדיסקמנים ריקים. >< דיסק/ים במערכת? עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט שיר אחרון בMP3? מה נעשה - הדג נחש דיסק נחשק(לקניה)? שילה פרבר, בוטןמתוקבקרקס, בריסחרוף ועוד רבים]; דיסק אחרון שנקנה? אביתר בנאי - אביתר בנאי
שיר דבוק בראש? שיר הנושא של בוב ספוג!

>.<

שיר מושמע ברקע?כלום דיסק בדיסקמן?פיטרוט דיסק/ים במערכת?סינרגיה שיר אחרון בMP3?אין דיסק נחשק(לקניה)?ממ..ד"ר קספר דיסק אחרון שנקנה?קיבלתי..היהודים לייב. שיר דבוק בראש?תתנו לו צ'אנס

Niamh

New member
אמ,

שיר מושמע ברקע? מרגול/ אז מה דיסק בדיסקמן? אין לי. ): דיסק/ים במערכת? camel- the snow goose שיר אחרון בMP3? ממ, כן. דיסק נחשק(לקניה)? שייגעצ- את שניהם דיסק אחרון שנקנה? camel משהו שיר דבוק בראש? מרגול/ אז מה

Michali17

New member
אני אני אני אני *אהמ* אני

שיר מושמע ברקע? WITHIN TEMPTATION- STAND MY GROUND דיסק בדיסקמן? אלג'יר - מנועים קדימה דיסק/ים במערכת? אביב גפן דיסק נחשק(לקניה)? ממ יותר מידי דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת.. :/ שיר דבוק בראש? NO ME AMES <לא לסכול>

dsol

New member
:'(

שיר מושמע ברקע? אביב גפן......הכולללללל !!! דיסק בדיסקמן? -- דיסק/ים במערכת?-- שיר אחרון בMP3?-- דיסק נחשק(לקניה)? עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט דיסק אחרון שנקנה?-- שיר דבוק בראש?

ManRed

New member
דינג דונג

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? שייגעצ - משקאות חריפים דיסק/ים במערכת? אינפקציה - בכייף שיר אחרון בMP3? אוטו זבל - הבילויים דיסק נחשק(לקניה)? אין דיסק אחרון שנקנה? אמממ, לא זוכר שיר דבוק בראש?תנו לו צ'אנס!

לה לה ../images/Emo121.gif

שיר מושמע ברקע? אוי ואבוי של שייגעצ... דיסק בדיסקמן? אין לי דיסקמן :( דיסק/ים במערכת? פיטר רוט... שיר אחרון בMP3? איכסה MP3 לא רוצה וגם אין לי... דיסק נחשק(לקניה)? חיות מחמד של מוניקה סקס... דיסק אחרון שנקנה? הדיסק של פיטר רוט שיר דבוק בראש? דיאטה של אפרת גוש.. למה!! בעעע

yardenbm

New member
תשובות

שיר מושמע ברקע? lifehouse-blind דיסק בדיסקמן?אין לי שמץ איפהוא דיסק/ים במערכת? גם היא נעלמה שיר אחרון בMP3? יאי ססוף סוף יש לי hanging by a moment דיסק נחשק(לקניה)? פיטר רוט דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת שיר דבוק בראש?

למעלה