יאללה, בואו נסיים את זה.

Justin Angel

New member
יאללה, בואו נסיים את זה.

מספיק אם זיוני השכל, ההחמקויות וההאשמות ההדיות. אין לי בעיה עם אף אחד כאן, ויתרה מזאת אני גם לא שונא או אפילו לא-מחבב מישהו כאן. אני הפכתי למקור הסחה בפורום הזה, כל עץ שני מלא בשטויות עליי, ואני לא מוכן לזה. אם צריך אני אעזוב את הפורום עד שמנהל בעל סמכות מנהלתית שיכול לנקות דברים יגיע. אני מציע "ליבונזיציה" - שזה המילה "ליבון" ועוד "זציה" בסוף. אני מגיע למקום של הפיקניק בשבוע הבא שעתיים מוקדם יותר, מי שיש לו בעיה כלפיי, טינה, רוצה הסבר מנומק על מעשיי, רוצה התנצלות, חושב שאני השטן וכך הלאה מוזמן להגיע לשם עם דוגמאות ואני בשמחה אגיב ואדבר. עד אז, תשתקו. אתם לא תורמים, אתם הורסים, ובקנה מידה היסטרי. אם זה לא יעזור ואותם אנשים ימשיכו להתנהג כמו ילדים קטנים בריצת אמוק אני אעזוב החל ממחר את הפורום חוץ מהעצים הרשמיים שאני משתתף בהם (פיקניקים, הרצאות, אתר, וקבלת אנשים חדשים) עד אשר מנהל זו או אחר בעל סמכות מנהלתית יגיע. ההרס הלא-מבוקר הזה נמשך די והותר זמן. יש לכם בעיה? אני מוכן להקשיב, אבל לא בפורום ולא בצורה הזאת.

gwizard

New member
ביי :)

אם אתה חושב שאנשים יתחננו שתישאר, אז יש לך טעות. חוץ מזה, אני באמת רוצה לראות כמה זמן תחזיק מעמד

Justin Angel

New member
אין לך טיפה אחריות אישית.

אני עוזב כי אתם מציפים, לא כי אני רוצה שאנשים יבקשו שאני אשאר. אתם מציפים בגללי, לכן אני הולך לטובת הפורום עד שמנהל יגיע לכאן ויסדר את העניין. אתם מציפים, אני הולך, אני מוכן לשלם על הזיוני שכל שלכם כי בניגוד אליכם לא רק שיש לי אחריות אישית אני גם לוקח אחריות מאנשים אחרים (ע"ע: אחריות קבוצתית).

gwizard

New member
בולשיט !

מה הקשר לאחריות אישית ? אתה אחראי פה על משהו ? לא ! בלעדיך, הדיונים יתנהלו בצורה תרבותית ולא ברמה של גנון.

Justin Angel

New member
אני זה שמסיט כל דיון עליי?

אין לכם טיפה אחריות, כל דיון שני כאן הפך להיות עליי, אי-אפשר לעבור עמוד אחד (על המסך) בפורום בלי לראות הודעות נגדי, ונחשו ממי. אין לכם טיפה אחריות, ובגלל זה אני צריך לקחת כאן את האחריות. אם מישהו לא יתנהג כמו מבוגר הפורום הזה יהרס בגלל שאני כאן, ואני לא מוכן לזה.

gwizard

New member
כמה אירוני

אם מישהו לא יתנהג כמו מבוגר הפורום הזה יהרס בגלל שאני כאן, ואני לא מוכן לזה. מצחיק שילד בן 3 מזכיר את זה
קודם תלמד להתנהג ולדבר כמבוגר, ורק אחר כך תדרוש זאת מאחרים.

Justin Angel

New member
והנה עוד הודעה אחת!

"למה לא? בואו נציף עוד קצת את הפורום! העיקר זה שאני יכול לכתוב עוד קצת על כמה נוראי ג'סטין! איזה כיף! הוא תינוק ואני כזה בוגר! בואו נגיד את זה לכולם כדי שהם ידעו, אז מה עם ההודעה הזאת טיפשית לחלוטין בואו נתלה אותה בכל מקרה, הרי העיקר שכולם ישמעו כמה אני לא אוהב את ג'סטין." ככה נשמע ההודעה הקודמת שלך.

kat re

New member
זה כמו הפעם ההיא..

שאיימת שתעזוב לאירלנד??? או שהפעם באמת יש לנו למה לצפות?

למעלה