יאללה בואו נעשה סקר קטן

Freezemyass

New member
יאללה בואו נעשה סקר קטן

טוב אז ככה בואו נבדוק מה אנשים חושבים, מי בשבילכם הפיינל 5 דרגו מהסוף להתחלה- אצלי זה- 5-קונסטנטין 4-ניקו 3-קארי 2-בו 1-אנוואר והייתה לי התלבטות קשה בין השלישיה האחרונה, עדיין לא סגור שאני רוצה שיהיה ככה:)

Juliann

New member
סבבה

אבל אני חושבת שצריכים להפריד בין מה שרוצים למה שחושבים מצידי שקונסי יזכה אבל אני יודעת שזה לא יקרה.. מבינה את ההבדל?
אני יכתוב טופ 5 ללא סדר מסוים: קונסי, אנואר, נאדיה, בו, וקארי [כי אני בטוחה שהיא תהיה בטופ 5 אבל אני הייתי מעדיפה את ג'סיקה].

MiZeGoogle

New member
אז ככה

קשה לי לתת להם מיספור אבל באופן כללי: קונסטנטין קארי נאדיה אנואר סקוט

yinnon2

New member
זה קשה...

טוב אז ככה-- 5-ג'סיקה 4-נדיה 3-קונסטנטין 2-אנואר 1-קארי (מגיע גם לבו להיות כאן,אבל...קשה קשה..)

R o t e m O p

New member
הייתי צריכה לחשוב על זה קצת

אבל הינה הם - נכון להיום. 5 - ג'סיקה 4 - ניקו 3 - נאדיה 2 - אנוואר 1 - בו

נועה167

New member
שלי-

לא לפי סדר: בו ג'סיקה/ ונזל (אני לא סגורה על עצמי) קארי אנואר נדיה

DaRk LoLi

New member
הדירוג שלי../images/Emo70.gif

5.ג'סיקה 4.בו 3.אנואר 2.נדיה 1.קארי

אוי, זה קשה../images/Emo42.gif

אממ.. לא לפי הסדר
אנוואר, קונסטנטין, נדיה, וונזל ובו. לא שאני חושבת רובם יגיעו לפיינל, אבל אלה מי שהייתי רוצה שיגיעו.

Freezemyass

New member
יך שזה נראה אז-

בו וקארי בטוח בטופ 3 כולם בוחרים בהם וזה לא בפורום הזה :) היה לי נחמד לראות שמישהי פה רוצה את סקוט ראשון...

Fairywitch

New member
5 המובילים שלי:

המממ... 5-ג'סיקה/אנתוני 4-נדיה 3-אנואר 2-קונסי 1-קרי

מה שנראה לי

זה: בו, קארי, נדיה, קוני ואנואר, לא לפי סדר מסוים, קשה לצפות אבל הייתי שמחה אם אנתוני היה מתברג לשם במקום נדיה או אנואר, ולגבי נדיה אני כבר לא כל כך בטוחה... לאור התכנית היום

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהטופ 5 שלי../images/Emo115.gif

5-אנואר/נדיה 4-ג'סיקה 3-קארי 2-קונסטנטין
1-בו

shalehet

New member
הבחירה שלי

5- בו או ג'סיקה 4- נאדיה 3- קונסטנטין 2- אנואר 1- קארי (למרות שגם לאנואר יש קול מדהים, אני מקווה שקארי תזכה)

עכשיו שלי..

5-בו 4-נאדיה 3-אנואר 2-קונסטנטין 1-קארי הייתי מעדיפה שקונסי יהיה מקום ראשון ויש תקווה כי יש לו הרבה מעריצות אבל בכל מקרה נראה לי שקארי תזכה כרגע.

Kryptonite

New member
1 קארי,../images/Emo168.gif

לא ממש אכפת לי מהשאר...
גם אין לי ניחוש כל כך.

למעלה