יאללה בואו נשחק משחק

d@r121

New member
יאללה בואו נשחק משחק

אני שב ומעלה את רעיון משחק האייקונים מה עושים
יוצרים אייקונים מגניבים שקשורים לפורום עם הסיסמא פורום סלולארי-פה תשמעו את זה קודם
מצלמים את האייקון ומעלים אותו לפורום בתור שרשור להודעה הזאת (צילום האייקון נעשה ע"י print scrn)
אני אריץ סקר של שבוע לאייקון הנבחר
הזוכה יצטבע בכחול ל 3 ימים (כמו שהשם שלי) יאללה לעבודה ד
ר

Nokia Fan

New member
בשמחה, אבל שתי שאלות

1) מהי הרזולוציה של אייקון? 2) אפשר לצייר את זה הצייר של חלונות? אני לא רשום לאורנג´ פאן...

d@r121

New member
שאלות טובות

1) כן אפשר לצייק בצייר ולעלות רק מה כדי שיהיה פייר לעשות בשחור ולבן ואם צריך נגטיב (שהרקע יהיה שחור והכיתוב לבן) 2) רזולוציה אין לי מושג מה הגודל של אייקון אנסה לברר אבל בגדול גודל של אייקון לא אמור לעלות על 5ס"מ על 2 ס"מ אם אני לא טועה.... בכל אופן הוא לא אמור להיות ענק מידי ד
ר

Nokia Fan

New member
ידידי המלומדים - הרי לכם יצירתי!

הנה האייקון שעיצבתי. מצטער, דור, אבל הסיסמא שלך פשוט ארוכה מכדי להכניסה לאייקון... מי שרוצה, מספר האייקון ברשת אורנג´ הוא 479977. אני מצרף גם את האייקון בקובץ ביטמאפ, אבל צריך לעשות הגדלה פי שתיים כדי לראות את האייקון כמו שצריך. כולם להצביע בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "הסלולרי הראה לכלב בדיוק מיהו חברו הטוב ביותר של האדם!" - Nokia Fan

Nokia Fan

New member
גירסא מתוקנת של האייקון שלי!

מאחר והסיסמא שלי נשמעה די חלשה ושגויה מבחינה לשונית ("לשמוע את זה הראשון..."), החלפתי אותה בסיסמא חדשה שנראית יותר טוב ("להיות הראשון שיודע..."). מספר האייקון באורנג´ הוא 480289, ואפשר לראות אותו בקובץ המצורף. "הסלולרי הראה לכלב בדיוק מיהו חברו הטוב ביותר של האדם!" - נוקיה פאן

פגעסוס

Well-known member
האייקון שלי...

ודור... הסיסמא באמת ארוכה מדי לאייקון... GYXOIO

d@r121

New member
או.קי בסדר

אז שהיה סלולארי בתפוז- פה זה יהיה קודם או משהו בסגנון הזה בכל אופן את ההצבעה נבצע ע"י סקר אממ אנסה לעשות לתחרות הזאת קידום ד
ר

למעלה