יאללה בלאגן בלאגן בלאגן:) -סיכום שבועי!

LOLI152

New member
יאללה בלאגן בלאגן בלאגן:) -סיכום שבועי!../images/Emo6.gif

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך עבר יום כיפור? עם מה שברתם צום? יש לכם גשר (עבודה/לימודים) בין כיפור לסוכות? מתכננים לישון בסוכה? ביום כיפור באחד העיתונים של אמא היה כתוב שחשוב להיות אופטימיים- אז מסר אופטימי לאומה: ולמי הייתם רוצים למסור את אהבתם? נחתמנו לטובה? סוף שבוע נעים!:)

שני חמו1

New member
סכמ"ש ../images/Emo39.gif

איך עבר עליי השבוע? פסדר.. סרט השבוע? החופשה האחרונה שלי, ועוד סרט של אשטון קוצ'ר
ספר השבוע? הכלב היהודי שיר השבוע? עטור מצחך - החלונות הגבוהים תוכנית\סדרת השבוע? אחים ואחיות ציטוט \ פתגם השבוע? "רדוף אחרי האמת, אחרת היא תרדוף אחריך.." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הצום והתענית דיבור נראה לי.. עצבון \ ביאוס השבוע? לעבור משבת לשבת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? סיום של דבר מבאס במיוחד.. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אבא שלי תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך עבר יום כיפור? קל עם מה שברתם צום? משחת שיניים ואח"כ פאי תפוחים יש לכם גשר (עבודה/לימודים) בין כיפור לסוכות? לא נראה לי מתכננים לישון בסוכה? אולי ביום כיפור באחד העיתונים של אמא היה כתוב שחשוב להיות אופטימיים- אז מסר אופטימי לאומה: ולמי הייתם רוצים למסור את אהבתכם? לכל חברי הפורום השווים ובפרט להדר וברק נחתמנו לטובה? מקווה שכן

LOLI152

New member
מסכמ"שת!:)

איך עבר עליי השבוע? היה נפלא. באמת, היה כיף אדיר!:) סרט השבוע? בופור. ראיתי אתמול עם היקר שלי, היה קצת קשה לצפיה, בפעם השניה שראיתי אותו.. אולי בגלל הסיטואציה, אולי בגלל שהיקר שלי חייל, ואולי ישרת בלבנון. ספר השבוע? ענק, מלכה ואמן המשחקים- לאה איני- מומלץ בחום!! שיר השבוע? היינו עושים אהבה/כנסיית השכל -> הסיפור בהמשך. תוכנית\סדרת השבוע? לא היה לי זמן לטלווזיה האמת. אוליweeds.. ציטוט \ פתגם השבוע? הראשון - "אני זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אליי לא במקרה מסוממת כמו רפת בלי הפרה.." שזה מתוך עושים אהבה של כנסיית השכל.:O בשיבוש קורע. השני- "אני יכולה להשתין בחושך! אני כמו חתול! מיאו!" -רגע של הזיות ביום כיפור. דבר מיוחד שעשיתי השבוע? באה אליי חברה מהקצה השני של הארץ. היה מגניב. אה, ומסורת יום כיפור. עצבון \ ביאוס השבוע? לא היה. שלא יהיה. טפו טפו טפו. אה.. אולי שהיקר חוזר לבסיס, להמשיך לסגור עוד מלא זמן. הוא כל הזמן בבסיס! :( הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שלישי- כשבאה אליי החברה- רביעי מהצהריים עד 4- שהיקר בא לבקר ישר מהבסיס. ואז יום כיפור -מוזר, לא?- והיום להתפנק בבוקר. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? היקר. חברתי היקרה. וסבתא!!! ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך עבר יום כיפור? ממש מהר!:) בצורה מהנה ביותר. עם מה שברתם צום? עוגיות של סבתא:) יש לכם גשר (עבודה/לימודים) בין כיפור לסוכות? לא. ביום ראשון אני לומדת. מתכננים לישון בסוכה? אכן!:) למרות שאני לא בבית רוב החג. ביום כיפור באחד העיתונים של אמא היה כתוב שחשוב להיות אופטימיים- אז מסר אופטימי לאומה: חיוך עושה קסמים. ולמי הייתם רוצים למסור את אהבתם? לכולם!!!:) נחתמנו לטובה? אמן!

LOLI152

New member
אוי יצאתי קצת מפגרת! XD

בטח שיש לו שם. שם מקסים אפילו! אבל הוא מממש קנאי לפרטיות שלו. אז אני אשאל אותו לפני, בסדר?

../images/Emo214.gifאוח אהובתי.את כל כך מאוהבת!

וזה כל כך יפה לראות שהאהבה פורחת. שלא תפסיקי להשקות את עצמך באהבה...זה הדבר הכי חזק בחיים האלו. שווה לחכות בשביל הדבר האמיתי חיים שלמים אמן!

השבוע שלי...

איך עבר עליי השבוע? קצת בבאסה בגלל שכל הזמן חשבתי על יום כיפור... סרט השבוע? סוף העולם שמאלה... ספר השבוע? ילדי יום ראשון(לוקח לי ים זמן לגמור ספר...) שיר השבוע? עכשיו מעונן(דוגרי,לא?..) תוכנית\\סדרת השבוע? הפיג'מות(במיוחד הפרק עם ארבעת המהממים) ציטוט \\ פתגם השבוע?גמר חתימה טובה... דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הייתי מנכ"ל של בית קפה... עצבון \\ ביאוס השבוע?יום כיפור אני שונא אותו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הבית קפה... אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע?דוד שלי תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך עבר יום כיפור?חרא עם מה שברתם צום?מברשת שיניים ופסק זמן יש לכם גשר (עבודה/לימודים) בין כיפור לסוכות?לא(שני) "לומדים" ביום ראשון... מתכננים לישון בסוכה?יש מצב ביום כיפור באחד העיתונים של אמא היה כתוב שחשוב להיות אופטימיים- אז מסר אופטימי לאומה:נחשוב טוב יהיה טוב ולמי הייתם רוצים למסור את אהבתם?לכל מי שפגעתי בו בשוגג או בזדון... נחתמנו לטובה?הלוואי...

../images/Emo214.gifמה, כולכם סיימתם את החג עם מברשת

שיניים בפנים?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני היחידה שכל כך מפנטזת שלא אכפת לי לחכות עוד חצי שעה והעיקר לאכול כבר?!
סקרנת אותי כשכתבת על דוד שלך כאיש השבוע, מה הוא עשה שהגיעה לו הזכות?

../images/Emo214.gifכל כך טוב להרגיש [פה] בבית../images/Emo23.gif

אני מגיעה לפה לפעמים כל כך טעונה ברגשות, לא תמיד אופטימית בכלל, ואז רואה אתכם.. הנוכחות שלכם, הקסם שלכם שעושה את הכל
הקיום שלכם, החיים שלכם. אוף, אתם לא מבינים בכלל כמה שאתם נכנסים ללב שלי. אתם הופכים להיות חלק עצום מהם.
איך עבר עליי השבוע? אחרי הכל, מעולה
סרט השבוע? החיים שלי. ספר השבוע? רודף העפיפונים, ואז הבנתי כמה חמור שהפסקתי לקרוא...כי לא הצלחתי לקרוא חצי מהספר..
שיר השבוע? שירים של מורן גמליאל מצליחים לגעת בי כל כך... תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול
ציטוט \ פתגם השבוע?"כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת, את לא מכירה את הפתגם הזה?!" כפיר המקסים אמר לי את זה היום בשיחת נפש מדהימה...
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הייתי היום באירוע ברית של בנדוד שלי, כל המשפחה הייתה, כולם רק החמיאו לי ועל פניו זה היה נפלא, היינו מגובשים ומאוחדים, ראיתי המון ילדים קטנטנים במשפחה וזה עשה טוב בלב, הרבה אושר... לא כל יום יש דבר כזה
עצבון \ ביאוס השבוע?אתמול מישהו הטריד אותי טלפונית . איזה אנשים קיימים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אני חיה. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?בעדיפות הראשונה אחי. כי הוא הכי אחי. בעדיפות השניה כפיר, בגלל שעשה לי הרבה צביטות בלב היום. תמונת השבוע תחכו איתי עד שהתמונות מהאירוע יגיעו
ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך עבר יום כיפור?מהר מאוד! עם מה שברתם צום?עוגיותתתתתתתת של גיסתי, קפה, פררו רושה!
יש לכם גשר (עבודה/לימודים) בין כיפור לסוכות?לא, עבדתי היום
מתכננים לישון בסוכה?אין לי סוכה ומעולם לא הייתה! ביום כיפור באחד העיתונים של אמא היה כתוב שחשוב להיות אופטימיים- אז מסר אופטימי לאומה:תחיו כל יום כאילו זה יומכם האחרון, אחרי הכל אין לדעת... ולמי הייתם רוצים למסור את אהבתם?לכל מי שאוהב/ת אותי
נחתמנו לטובה? אמןןןןןןןןן?! :) סוף שבוע נעים!:)

LOLI152

New member
אהובה!! 3>

מקווה שההשפעה שלנו חיובית בלבד!:) אגב, רודף העפיפונים קשה.:O לי היה קשה איתו.. 3> את נפלאה!! מתה עלייך! 3>

למעלה