יאללה בלאגן!

יאללה בלאגן!../images/Emo124.gif../images/Emo252.gif

מה עושים לקראת סוכות? מי רוצה לעשות סוואפ (החלפת בובות בדואר)? אולי סוף סוף נרים מפגש? מי מכין הדרכה לבובות בסוכה? לפני שנכנס כיפור, הצביעו והשפיעו...

גליתוי

New member
מפגש רעיון מצוין! ../images/Emo62.gif../images/Emo249.gif

עכשיו כולם בארץ, אני אשמח לעזור בארגון!

../images/Emo249.gif הי,אשמח אם תגיבו!!

שלום לכל חברי הפורום... האם לכל חברי הפורום מותר לבוא למפגשים-או רק לחברים מסוימים
........... תודה,נועם.

תגובה לנועם ../images/Emo13.gif

בעיקרון כל חברי\ות הפורום מוזמנים ויכולים להשתתף במפגשים ( אלא אם צויין אחרת ) על מנת להשתתף כל מה שנדרש מהחבר\ה הוא להראות פעילות קבועה ושוטפת בפורום אז נכון שאתה נמצא זמן קצר איתנו אבל עד כה בהחלט הראת נכונות ופעילות ואני בטוח שתמשיך כך אז ראה את עצמך מוזמן בהחלט

בלאגן../images/Emo35.gif מממ...אני אוהב בלאגן ../images/Emo99.gif

רעיונות יפים
אולי באמת הגיע הזמן להתכונן למפגש... מה זה בובות בסוכה? אפשר סתם בובות בלי קשר לסוכה?!
הלו דבי?! נראה לי זה הזמן לסדנא!!!!!! אתם מוזמנים להוסיף הצעות ורעיונות נוספים שיעשו הרבההההההההה רעש ובלאגן בפורום ( הוא זקוק לזה!!!!!!!!! ) וחבובית...כרגיל את ע נ ק י ת

פ י ו ל ה

New member
ח בו בו בוב ביתוש!!!

אוף! אני הכי רוצה בעולם מפגש אבל אני בשיא של לחץ הולך וגובר לקראת מבחן המתא"ם (שבוע אחרי סוכות), כך שמפגש בתקופת סוכות יהיה ממש בעייתי בשבילי, לא יודעת אפילו אם אוכל להגיע ובוודאי שלא לקחת חלק בארגון (שזה מאוד יצער אותי!).כך שאם יתאים לחברים לחכות לאוקטובר אהיה מאושרת ואם בכל זאת תחליטו שזה הזמן הנוח לכולם, נקווה שיסתדר ואצליח להגיע. ובכל מקרה יייהההיי מפגש!! כל הכבוד על היוזמה!

עינבלית

New member
מיפגש בסוכות מיפגש בסוכות!!!

למה מה קורה ביומכיפור? בעלי בחופש 22-30 בספטמבר אז אני הרבה יותר ניידת. בזמן האחרון אני מתגעגעת מאוד להדריך טיול קליל מלא צמחי מרפא וסיפורים בשויצריה הקטנה בכרמל. מאוד מאוד אשמח להדריך טיול קצר ואח"כ נוכל להמשיך את המפגש בפיקניק משותף בין האלונים. מה דעתכם? רוצים?

ומה עם שפעת דרום אמריקה? בני בכורי

חוזר בתאריך הראשון ואינני יודעת מה התיכנונים המשפחתיים כרגע. אשמח להפגש מיד אחרי החג. כנראה שניבע לטיול משפחתי בדרום....לא סגור.

גם לא קדחת השחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכל אופן כידוע לך התיכנון,האירגון, הביצוע וההתארגנות למפגש פורום כהלכתו דורשים קצת יותר משבועיים ולכן לא נספיק לעשות זאת עד לחול המועד סוכות ומדובר על תאריך קצת יותר רחוק כך שאת יכולה להיות רגועה ולא אנחנו נמנע את המפגש בין אמא למרקו

למעלה