הוא אמר: ../images/Emo176.gif
"תראי, ציפור!" "מה? איפה?" ענתה קאסי, והסתכלה למעלה. "זו ציפור? זה מטוס? לא, זה סתם איזה חייזר מעיף את החללית הבין-כוכבית הענקית שלו מעל הבית שלי במטרה לפוצץ איזו עיירה שוודית בטרנסילבניה." ובזמן שהיא הסתכלה למעלה ואמרה את זה, היא לא שמה לב שהמנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו (הידוע גם בכינוי: דוד של ג´ייק), בזמן שהיא הסתכלה למעלה ואמרה מה שאמרה הוא שלח יד (כן כן, דרך הטלפון), וחטף לה את ה.... ה.... אמ..... ה.... המ.
ה..... נו,
הדבר המאוד חשוב שהיא החזיקה ביד באותו רגע. כשהיא הורידה את מבטה וראתה ש
הדבר המאוד חשוב נגנב, היא זעקה בבהלה, נפלה על ברכיה ופרצה בבכי קורע לב.
ג´ייק רץ אליה וחיבק אותה. "מה קרה?" הוא שאל. "אבוי!" היא ענתה, "שכח מהיירקים שרוצים להשתלט על האסם שלי, מישהו גנב את
הדבר המאוד חשוב!!!!!!!|" "לא!" קרא ג´ייק, "רק לא
הדבר המאוד חשוב!!" וגם הוא נפל על ברכיו והחל ממרר בבכי. אחרי כמה דקות שהם בכו בצוותא, ג´ייק מחה את עיניו ואמר, "בעצם, קאסי, מה זה
הדבר המאוד חשוב? מאיפה השגנו אותו, מה הוא עושה, ולמה הוא כל כך חשוב?" "אין לי מושג, האמת," ענתה קאסי, "אבל הוא בטח מאוד חשוב אם אנחנו בוכים עליו ככה, ואני לא מנסה להתאפק כדי שאתה לא תשאר ער בלילות מרוב דאגה לי, ואתה לא מנסה להתאפק ולחשוף את אי-גבריותך. ואם הוא כל כך חשוב, אסור שהיירקים ישיגו אותו!! ולשם בדיוק ייקח אותו המנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו הידוע גם בכינוי דוד של ג´ייק, והוא בדיוק זה שלקח אותו, את
הדבר החשוב מאוד!!" "אל תדאגי," אמר ג´ייק, "אני יודע בדיוק מה נעשה!! אנחנו פשוט..... טוב, מקווה שתסתדרי....
Nagini Potter, השומרת של
הדבר החשוב מאוד, שנגנב ע"י המנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו הידוע גם בכינוי דוד של ג´ייק!! שמעכשיו נקרא לו פשוט דוד של ג´ייק, אוקיי?