יאללה! במבה לי לשחק!

יאללה! במבה לי לשחק!../images/Emo151.gif

רוצה שנעשה סיפור בהמשכים? או שנעשה כמו במשחק הקודם שלנו?

Nagini Potter

New member
נעשה סיפור בהמשכים!!

סתם כי בא לי לנסות משהו חדש..... בואי ננסה לעשות את זה מצחיק, אבל עדיין שיהיה בגבולות ההגיון..... כאילו, שתהיה עלילה הגיונית אחת, לא שכל רגע הסיפור ייתהפך למשהו שונה לגמרי..... ואת תתחילי, כי אני לא יודעת להתחיל.....
Nagini Potter

נתחיל בפתיחה הרגילה!

קוראים לי ג´ייק\רייצ´ל\קאסי\טוביאס\מרקו\אקס.... אני לא יכול\ה להגיד לכם את שם המשפחה שלי...... וכו´ וכו´..... את הסיפור של מי נעשה?

Nagini Potter

New member
אמ.... של ג´ייק!!

כי אני מתה על ג´ייק.....
טוב, אני אנסה להתחיל....... קוראים לי ג´ייק, ואני לא מנומס כי אני אף פעם לא אומר שלום בתחילת הספר. אני לא יכול לגלות לכם את שם המשפחה שלי, כי הוא נורא מסובך ואני לא מצליח לבטא אותו.... פאדיחות..... טוב, אניוואי, אני רוצה לספר לכם סיפור..... פעם אחת, חמישה ילדים חסרי אחריות רצו להפגין את אומץ ליבם, ולכן הלכו דרך המקום הנטוש הזה שיש לאנשים נטייה להסתבך שם בצרות. ואז בא איזה קנטאור כחול מוזר כזה, ואמר לנו שהוא חייזר. לא כל כך האמנו לו, אבל הוא גסס, אז לא היה לנו נעים להגיד לו שהוא סתם קנטאור שמישהו צבע לכחול והדביק לו שני דברים מוזרים כאלה על הראש. אז בקיצור הוא סיפר לנו הכל על היירקים הקרצייתיים האלה, ואז התחלנו להלחם בהם. והסיפור הזה מספר על פעם אחת שנלחמנו ביירקים, וכמעט מתנו (אז יוז´ואל). הכל התחיל כשקאסי באה אליי יום אחד ואמרה.... קצת צולע, אבל תסתדרי.. Nagini Potter

חחחחחחחחחח!!!!!

"ג´ייק! תקשיב! שמעתי שכנופייה של יירקים מגעילים עומדת להשתלט על האסם שלי!!!!" גיחי גיחי

Nagini Potter

New member
"לא ייתכן!!" אמר ג´ייק.

"אנחנו חייבים לעשות משהו!!" ופתאום לקאסי היה רעיון! היא אמרה לג´ייק:
"when things are looking bad, and the yeerks are in your haed, when badguys attace with kandrona rays and mustard, who you´re gonna call?? yeerk bustered!!"​
(זה בתנאי שאת מכירה את השיר של מכסחי השדים..... אני מכירה רק שתי שורות......
) ג´ייק אמר "האין זה רעיון נהדר, לא? ורק בשתי קלוריות!!" אז קאסי החליטה שהיא רוצה להוריד שתי קלוריות, שזה בדיוק מה שהיא הורידה כשהיא הרימה את הטלפון וחייגה ל.... Nagini Potter תני לדמיון שלך להשתולל.....

מנהל של החבר של הטכנאי של האח של...

הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו של הנ"ל.... היא דיברה איתו על חרג´וקים מעופפים ופטריות מעושנות, עד שהנ"ל אמר:....

Nagini Potter

New member
חחח...... ../images/Emo176.gif

רק פעם הבאה תני לו להשתולל בתוך גבולות העלילה...... Nagini Potter

Nagini Potter

New member
הוא אמר: ../images/Emo176.gif

"תראי, ציפור!" "מה? איפה?" ענתה קאסי, והסתכלה למעלה. "זו ציפור? זה מטוס? לא, זה סתם איזה חייזר מעיף את החללית הבין-כוכבית הענקית שלו מעל הבית שלי במטרה לפוצץ איזו עיירה שוודית בטרנסילבניה." ובזמן שהיא הסתכלה למעלה ואמרה את זה, היא לא שמה לב שהמנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו (הידוע גם בכינוי: דוד של ג´ייק), בזמן שהיא הסתכלה למעלה ואמרה מה שאמרה הוא שלח יד (כן כן, דרך הטלפון), וחטף לה את ה.... ה.... אמ..... ה.... המ.
ה..... נו, הדבר המאוד חשוב שהיא החזיקה ביד באותו רגע. כשהיא הורידה את מבטה וראתה שהדבר המאוד חשוב נגנב, היא זעקה בבהלה, נפלה על ברכיה ופרצה בבכי קורע לב.
ג´ייק רץ אליה וחיבק אותה. "מה קרה?" הוא שאל. "אבוי!" היא ענתה, "שכח מהיירקים שרוצים להשתלט על האסם שלי, מישהו גנב את הדבר המאוד חשוב!!!!!!!|" "לא!" קרא ג´ייק, "רק לא הדבר המאוד חשוב!!" וגם הוא נפל על ברכיו והחל ממרר בבכי. אחרי כמה דקות שהם בכו בצוותא, ג´ייק מחה את עיניו ואמר, "בעצם, קאסי, מה זה הדבר המאוד חשוב? מאיפה השגנו אותו, מה הוא עושה, ולמה הוא כל כך חשוב?" "אין לי מושג, האמת," ענתה קאסי, "אבל הוא בטח מאוד חשוב אם אנחנו בוכים עליו ככה, ואני לא מנסה להתאפק כדי שאתה לא תשאר ער בלילות מרוב דאגה לי, ואתה לא מנסה להתאפק ולחשוף את אי-גבריותך. ואם הוא כל כך חשוב, אסור שהיירקים ישיגו אותו!! ולשם בדיוק ייקח אותו המנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו הידוע גם בכינוי דוד של ג´ייק, והוא בדיוק זה שלקח אותו, את הדבר החשוב מאוד!!" "אל תדאגי," אמר ג´ייק, "אני יודע בדיוק מה נעשה!! אנחנו פשוט..... טוב, מקווה שתסתדרי....
Nagini Potter, השומרת של הדבר החשוב מאוד, שנגנב ע"י המנהל של החבר של הטכנאי של האח של הבן דוד של השכנה ממול של הסבא של הפקיד בנק של המוכר בחנות בגדים של הילד של בן דוד נורא רחוק של אמא של אבא של אח של השכן של רייצ´ל שרצה למכור לה מערכת סטריאו הידוע גם בכינוי דוד של ג´ייק!! שמעכשיו נקרא לו פשוט דוד של ג´ייק, אוקיי?

"......... נכנס לטלפון ונעבור.....

בין החוטים של המרכזיה לבית של "הדוד של ג´ייק" וניקח לו את הדבר החשוב מאוד!!!!" "אוקיי" אמרה קאסי "אבל לא יותר פשוט ללכת לבית שלו פשוט מאוד?" "אנחנו צריכים טיפה אקשן בעלילה!" "אה.... אוקיי!" אני מקווה שהבנת שעשיתי את הדיאלוג שלהם בשורה מתחת לשורה..... נניח: ג´ייק קאסי ג´ייק קאסי.....

Nagini Potter

New member
הם עמדו להכנס לתוך הטלפון, כשפתאום!

כשפתאום קאסי אמרה, "רגע רגע, אם אתה רוצה אקשן, אני יודעת מה צריך לעשות!!" "מה?" שאל ג´ייק. "טוב," היא ענתה, "שני דברים. דבר ראשון, זה:" והיא כרכה את זרועותיה סביב צווארו ונישקה אותו נשיקה כל כך סוערת שסימני "לא לילדים" קטנים התחילו להופיע סביבם. "אוקיי," קאסי התנשפה, "זה הדבר הראשון." היא מחתה את שפתיה בשרוול (מלא ריר, איכס!!), והמשיכה. "והדבר השני שאנחנו צריכים לעשות הוא - לקרוא לכל החבריה, וכשהם יגיעו - אז נמשיך בתוכנית." "אוקיי." אמר ג´ייק, והוא התקשר לרייצ´ל ואמר לה לקרוא לכולם. ג´ייק וקאסי התמזמזו כמה דקות עד שכול החבר´לייצים-בדרנים הגיעו, ואז הוא קם והכריז: Nagini Potter

Nagini Potter

New member
איכסה.... ../images/Emo5.gif טוב, נו.....

(אין לי כוח לעשות תיאורים ספרותיים מתוחכמים, אז אני פשוט אכתוב מה קרה וזהו) כולם הפכו לתולעים. הם החליטו שג´ייק יאכל את כולם ואז הוא ייכנס לטלפון ויקיא אותם בצד השני. אחרי שהוא אכל את כולם חוץ מרייצ´ל, רייצ´ל אמרה לו, <בעצם, אחרי שתאכל אותנו, אנחנו לא אמורים די..... אמ...... למות?> ג´ייק חשב על זה לכמה דקות ואז ענה........ Nagini Potter

חחחחחחחח!!!!

"הטרמפסטורה הממוצעת של בן אדם היא 45% ממשקל הגוף שלו וכשנוסעים לחוץ לארץ אז הךלאגרלא שלו חכלגכלג והופך להיות חכגלגדזלחכן... (בלה בלה בלה בלה בלה בלה....)" (תקראי את זה מהר ואת לא אמורה להבין מילה....) רייצ´ל חשבה רגע ואז אמרה "אה אוקי!" וג´ייק אכל אותה ו...

Nagini Potter

New member
ואז הוא....

עבר דרך הטלפון, ופלט אותם בצד השני. הוא הסתכל על מה שיצא - עיסה מרוסקת של תולעים שהיו פעם החברים שלו. כשהוא קלט שלעולם לא ייצא לו לגעת לקאסי איפה שהשמש לא זורחת (אם אתם יודעים למה אני מתכוונת...) הוא השתנה חזרה לגוף הרגיל שלו, השתנה לנץ או בז או מה שהוא משתנה אליו במצבים כאלה, עף לראש ההר שמעבר ליער, השתנה בחזרה לאדם, וקפץ. ככה מתו כל הא"מ. מה לעשות. ואז היירקים יכלו להשתלט על כד"א בשקט ושלווה, כי האנדליטים סנובים מדי לרדת לכוכב הלכת הנחות שלנו ולעזור לנו. אז היירקים כמעט השתלטו על כד"א לגמרי, אבל אז באו האלימיסטים ושמו את כל האנשים בכלובים, רק בגלל שהם קראו בסקר שזה סוף אפשרי, וזה נשמע להם רעיון נחמד. ובגלל שהאנשים לא יצאו מהכלובים - גם לא כדי ללכת לברכת היירקים - היירקים מתו. תחליטי את איך זה ייסתיים בדיוק..... Nagini Potter

את יודעת.....

נכון בשירשור של רק המילה האחרונה? אז כל פעם שראיתי את המשפט "יאללה!!! בא לי לשחק!!!" התחשק לי להגיד: "יאללה!!! במבה לי לשחק!!!"

Nagini Potter

New member
היי, האם גם אנחנו מתחילות לפתח

סלנג משלנו? כמו פורום ה"פ? Nagini Potter

למעלה