יאללה, גם לי מותר לבקש המלצות.

יאללה, גם לי מותר לבקש המלצות.

משהו מתקופת הבארוק, עדיף משהו פחות "מיינסטרים", פחות מוכר ופחות מקובל. גם אולי קצת מוזיקת כנסיות. תודה לכם ידידי, בוקר טוב.

lvbbb

New member
ג´ולייה בראון מנגנת באך.......

( JULIA BROWN ). נגנית העוגב הברזילאית ג´ולייה בראון מנגנת את יצירותיו המפורסמות של באך לעוגב. הפנינה של הדיסק ,הטוקטה והפוגה בפה מאז´ור מס´ 540 ,הפחות מפורסם מהטוקוטה והפוגה ברה מינור של באך מס´ 565 ,אבל לא פחות יפה. איכות של ליגה ראשונה במחירי NAXOS. מי שרוצה לשמוע שיכנס כאן.

עופר ב.ה

New member
אגב

יש כבר שנים ויכוח בקרב חוקרי באך האם הטוקטה ופוגה הכה מפורסמת, מהצלילים המפורסמים של באך והמפורסמים בתולדות המוסיקה הקלאסית והמוסיקה לדורותיה בכלל, אכן שלו. מסתבר שטכנית היצירה לא אופיינית לבאך, בהיותה הרבה פחות מורכבת מטוקטות ופוגות אחרות שכתב. חוקרים אחרים טוענים שרק באך יכול היה לכתוב בעלת עוצמה אדירה שכזו.

שמוצקין

New member
אאאוווף חרטה

נירשמתי לנקסוס אבל הוא לא נותן לי להיכנס ולשמוע. מה עושים? אגב אלכסנדר אולי תמצא לי עוגב סביר ואני אנגן לך את הטוקטה בפה מס 540?

עופר ב.ה

New member
בוקסטהודה קצת פחות מוכר

הוא ממלחיני הבארוק הגדולים. באך גם ישב אצלו כמה שנים ושאב ממנו את הסגנון של צפון גרמניה (אם אני אמצא את הדפים מהקורס של באך אוכל לפרט). בכל מקרה, את המעט ששמעתי שלו - אהבתי. במקהלה אנחנו שרים עכשיו מוטט נחמד של שיין (Schein), בעקבות תהלים צ´ - Unser Leben Wehret Ziebnzig Jahr ("ימי שנותינו בהם שבעים שנה"). אני ממש לא בקיא בהקלטות, אבל יש כאן כמה שבוודאי יתנו לך מראי מקום.

הקונצ´רטי לשני עוגבים של אנטוניו

סולר אני מכיר שתי הקלטות:טון קופמן וטיני מטוט.ומרי קלר אלן ועוד מישהו...שכחתי... בכל אופן תחפש.זה מעניין.

אלכסנדר היקר

הדבר שאמליץ לך עליו הוא משהו מיוחד ביותר- J.S.BACH PRELUDI AI CORALI QUARTETTO ITALIANO DI VIOLE DA GAMBA ממליצה לך בחום על דיסק זה-משהו ממש מדהים תהנה גל

englishfan

New member
טריו-סונטות של טלמן

אלבום כפול של חברת teldec סדרת Das Alte Werk. במבצעים בקה, דה פריז, ואן אספרן.. יצירות נהדרות שבהן נפגשים עם המלודיות השופעת המאפיינת את הסגנון של טלמן, וכן מרשימים צירופי הצבעים השונים (חליל+אבוב, חליל+כינור וכו,) דיסק נפלא!

אין לי מושג לגבי ביצוע

אבל יש לקופרן מנגינות קסומות לצ´מבלו שהמייחד אותן הוא שהן כתובות בקצב חופשי לחלוטין

למעלה