יאללה דיון, הופעות!

Rose131

New member
יאללה דיון, הופעות!

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב? מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב? כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב? עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה?
אנא חיפרוD:

GD ROCKS

New member
../images/Emo181.gif

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב?כן
מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב? זה יהיה ממש עלוב אם אני אטוס להופעה והלהקה תיהיה ממש גרועה, אבל במקרה שלי הלהקות האהובות עליי מעולות בלייב
כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב?בשביל ברנדניו.. הרבה.
עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה? ללא שום ספק להקה אחת שמופיעה יותר משעה.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo176.gif

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב?לא מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב?בהופעה טובה בלייב , וגם אם אני אלך להופעה אז רוב הסיכויים הם שאני אוהבת את הלהקה ... אז מה שחשוב באמת זה הלייב כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב?בשביל מיוז או קין בארץ הרבה עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה?תלוי בלהקות ..

איזו שעה יפה להתחיל לחפור..../images/Emo223.gif

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב? אמ.. כן מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב? נראה לי שאני אוהב אותם למרות שחשוב שהלהקה תדע להופיע... אפשר להגיד שאם אני לא ממש אוהבת אותם אבל יוצא לי ללכת להופעה שלהם אז כדאי שהם ידעו איך לתת הופעה מדהימה כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב? הרבה.. באמת הבעיה היא כשזה כולל גם טיסה ואז צריך למצוא עוד מישהו שמוכן להשקיע את הסכום הזה ולטוס איתך עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה? כשזה להקה שאני ממש ממש אוהבת אז עדיף הופעה אינטימית שכזאת בלי הרבה אנשים, אבל כל עוד יש הרבה להקות מעניינות תמיד שווה פסטיבל בגלל האווירה

אז נראה אותך =]../images/Emo223.gif

בארבי לא מקום כזה גדול.. אני רק צריכה לגלות מאיפה קונים כרטיסים

אני../images/Emo71.gif

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב? כן, בהחלט. מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב? גם וגם! אבל יותר חשוב לאהוב את הלהקה. כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב? אממ וואו, הרבה. בשביל אופת' שילמתי 340 ש"ח. עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה? תלוי. אם אני אוהבת את רב/כל הלהקות בפסטיבל אז זה עדיף.

Djerry

New member
../images/Emo157.gif

יש חפיפה ביניכם בין הלהקה האהובה לבין הלהקה שאתם רוצים לראות בלייב? כן. מן הסתם אני ארצה לראות את הלהקה האהובה עליי בלייב מה יותר חשוב בהופעה, שתאהבו את הלהקה או שתהיה.. כזה.. טובה בלייב? טובה בלייב. באסה לשלם הרבה כסף ובסוף לקבל להקה שהיא על הפנים בלייב כמה הייתם משקיעים[כספית] בשביל הופעה של הלהקה שאתם הכי רוצים לראות בלייב? כבר יצא לי לשלם לא מעט בשביל הופעות, אז התשובה היא הרבה עדיף פסטיבל של המון להקות שמופיעות איזה שעה, או להקה אחת שמופיעה.. יותר משעה? תלוי. אם בפסטיבל מופיעות הרבה להקות שאני אוהבת אז פסטיבל, אבל אם זה הופעה אחת של להקה שאני באמת אוהבת אז הופעה. כן.

FallOutGirl

New member
OK.

I really want to see all my favs band live. umm.. i don't care how much they good or suck live.. it's the fact that saw them. Like.. my top bands are allways lostprophets and then funeral for a friend and kids in glass houses.. I saw all my top 3. and the money i alow my self to spend for a trip and a show is something like 4000 shekel. not more! I don't know what to write. bye.

למעלה