יאללה דיייי!

יאללה דיייי! ../images/Emo24.gif

כותבות יקרות, קוראים נכבדים (באשר אתם, אם בכלל), אוהדים שקטים ועוברי אורח בפורום. "איני יכול עוד" - אמר בגין ולא יסף... "שלום, חבר" - אמר קלינטון, ודמעה גלובלית נשרה מעינינו... "יאללה, ביי", ציוו לנו דבי ונולי ונעלמו בין גלי ההיסטוריה... "we'll always have Paris" - אמר המפרי לאינגריד, וגם אותם לא נשכח. הפרידה הזו הרבה פחות דרמטית. אני פשוט עושה delete על המאמרים וסוגרת את הפורום. ניסיתי. לא ממש הלך. לא קרה כלום. הרעיון בבסיסה של "נגיעה רכה" הוא לשבור את הניכור, לצאת מהחומות שיצרנו סביבנו, וליצור מגע רך, מזמין ומלטף עם הקהילה שסביבנו; המטרה היא ליצור תחושת שייכות. מסתבר שאת כל הכתוב לעיל קשה להשיג בקהילה שהיא מעצם הגדרתה "אנונימית" ו"וירטואלית". עובדה, הקהילה ש"בחוץ" חיה ומתפתחת יפה, תודה ששאלתם; נגיעות רכות מוחלפות בפועל, בהיסוס אמנם, אך בסקרנות ובאופטימיות, ובקרוב תתקיים פגישה נוספת של קהילת מאפו, וכבר יש רעיונות להרחבת הפעילות לתחומים ולמעגלים נוספים. כנראה שהמטרה שהצבתי כאן בפורום לא היתה מספיק ברורה ומוגדרת, אפילו לי, ולא יצרה מספיק גירוי להשתתפות. אמרו לי "סבלנות", אבל ניהול פורום בפני עצמו אינו מטרה בשבילי. "נגיעה רכה" כדרך חיים - כן. אז כמו שאומרים ידידי בהוליווד: I'll take my business elsewhere - כלומר, אנסה בדרכים אחרות, במקומות אחרים, ואני מאחלת לכולכם שתמצאו, כשתחפשו, את הקהילה שתנעים את חייכם, ושתזכו לעוד הרבה נגיעות רכות.

תירונה

New member
גם הפרידה מכובדת

כמו כל ניהול הפורום גם הפרידה נעשית בצורה מכובדת, אסרטיבית, לא כועסת, אולי - קצת או הרבה - אכזבה - אבל איפה אין אכזבות?, על רכות קשה לדבר כי כל פרידה מייצגת קושי ונוגעת במקומות של קושי ורומזת לסופיות (את המילה המפורשת של סופיות איני מזכירה). אני אישית כבר התרגלתי לנוהל של בדיקה מה חדש בפורום ומרגישה שיש למה להגיב - גם אם לא תמיד מגיבה - וזה יחסר לי. אבל הכי משמח אותי להפרד מהשם המייצג אותי - לא אהבתי ל"דבר" בשם שאינו גלוי, וכך ל"הדבר" עם אחרים שמאחורי שמות לא להם - אבל זה קשור לקושי שלי - בהסתגלות לתיקשורת ברשת. אז
אני שולחת לשירלי ותודה על מה שהיה כאן ואיך שהיה. בחיים קוראים לי נורית

SuperGirl 25

New member
חבל, אך אני יכולה להבין אותך

ואת האכזבה שלך. אני מודה לך שפתחת בפניי צוהר לעולם זה של נגיעה רכה ואני חושבת שניהלת את הפורום כראוי

למעלה