יאללה..החלטתי לכתוב :)

oferbenda

New member
יאללה..החלטתי לכתוב :)

סתם ככה בא לי לשתף,בלי שום סיבה מיוחדת אני הייתי בקשר עם מישהי שנתיים וחצי,מפה לשם עניינים התגלגלו לכך שהחלטתי לחתוך ומאז אני מחפש מישהי חדשה,מישהי שתגרום לי שוב להרגיש את אותם דבירם מדהימים שיש בזוגיות (כן,יש דברים באמת טובים חח) יש לי טיפה בעיה להתחיל עם בנות כי אני ממש ביישן,יותר מדי אפילו לפני כמה ימים ישבתי עם החבר'ה ונכנסה לפאב בחורה יפה בטירוף,הסתכלתי עליה..היא התסכלה עליי..התכלתי עליה,היא הסתכלה עליי,במשך ערב שלם..ולא היה לי מושג איך אני ניגש לדבר איתה..בסופו של דבר היא קמה והלכה,לא לפני שנתנה לי מבט אחרון-כזה שהוכיח לי עד כמה טמבל אני. וזהו,כבר 4 ימים שאני ממש לא רגוע בגלל זה..יש לי בטחון עצמי עם בנות,אבל אף פעם לא מצליח לגשת לדבר עם אף אחת..מה עושים? :)

oferbenda

New member
רק אסביר משהו כי יצא לי משפט די

טפשי בסוף ההודעה יש לי בטחון עם בנות שאני מכיר,או שמכירים לי..אבל אין לי את הבטחון לגשת לבחורה שאני לא מכיר..מקווה שעכשיו זה נשמע יותר מובן :)

HANGMANN

New member
שמע...

יש לי תואר בפסיכולוגיה אני מכיר את כל התיאוריות בכל מה שקשור למשיכה בינאישית ויחסים ..אם תרצה לקבל כמה טיפים תפנה למסר האישי..אני לא רוצה שכולם יהנו מהטיפים בחינם

Romantic Lady

New member
אני לא מבינה אתכם באמת

אני הייתי לוקחת נשימה עמוקה, אומרת לעצמי 10 פעמים בשקט מקסימום היא אומרת לא. יש עוד אלפי נשים אחרות וניגשת לשאול אותה.. וחוץ מזה על שיטת לשלוח את המלצר עם מפית ומס' טלפון שמעת??

oferbenda

New member
חחחחח זה היה ב"ארומה"

אין מלצרים בארומה..!! :) וזה לא שפחדתי מהסירוב,סתם הקטע שזה היה ממש מול החברות שלה ו..סתם קטע לא נעים בכלל,אין מוסיקה או משהו כזה-כוווולם שומעים הכל :)

Romantic Lady

New member
תירוצים תירוצים...

זה היה בארומה היא היתה עם החברות שלה אפשר לשמוע הכל. נו באמת.. תנפח את החזה< אם אין לך תעבוד על זה במכון כושר טוב..> תקח נשימה עמוקה לך אליה ואפילו ליד החברות שלה <שיקנאו..> תגיד לה<בקריצה וחיוך>..נכון שאת חולמת רק על הטלפון שלי... ותיתן לה את המ' ואז תלך.. מה קרה? נפלו השמים? אז הן יצחקקו כשתלך, אבל המספר אצלה והיא תחליט מה לעשות בו! דיר באלאק לא לחזור ולספר לי מה היה.. בהצלחה!

Romantic Lady

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

רק תזכור מה לעשות בפעם הבאה! <אל תשכח לבוא ולספר לנו!>

למעלה