יאללה הימורים-מי ינצח,מי יהיה הסגן?

Juliann

New member
יאללה הימורים-מי ינצח,מי יהיה הסגן?

יש ספוילרים.... זה לא בהכרח מה שאני רוצה אבל הטופ 3 לפי מה שאני קוראת בפורומים יהיו בו, אנואר ונאדיה [או קארי אם היא תתחיל להפציץ] והטופ 2 אנואר ובו. אישית אני מעדיפה שאנואר ינצח אבל כפי שאני מכירה את איידול [ומי שלא מסכים עם התיאוריות שלי בעיה שלו] הם לא ירצו זוכה שחור 3 שנים ברציפות והם ילכו על בו. מה שיסתיים בכישלון ענק כי הנוער לא יקנו את הדיסק שלו, אף אחד לא יקנה עיתונים שהוא מופיע בהם ובנוסף לכל הוא לא מתאים ל MTV. ויש לי גם הרגשה שאנואר יסיים בתור הלה-טויה/טמיירה של השנה אז אולי צפוי לנו גמר של בן ובת כשהבן מנצח. הבנות- ג'סיקה, מקיילה, וונזל יעופו אחת אחרי השניה ואחריהם [או באמצע] יעופו סקוט וניקו מה שמשאיר לנו את: קארי, נאדיה בו, אנואר, קונסי ואנתוני. אם קארי לא תתחיל לקחת ברצינות את התחרות היא תישאר חמישית בערך. כנל לגבי אנתוני שנהיה גרוע יותר כל שבוע, יש לו מעריצים שיחזיקו אותו קצת, אני אומרת בערך מקום שישי [ממש הג'ון סטיבנס של השנה]. קונסי- הכל תלוי בהופעות הבאות, אם הוא יפציץ ווקאלס כמו בהופעה האחרונה הוא יוכל להיות רביעי [אני לא מאמינה שהוא יגיע לטופ 3 בינתיים] אבל אם לא הוא עלול לעוף עוד חודש ככה [כי הבנות יעופו קודם]. ואגב עוד שמועה היא שהוא קיבל את מספר הקולות הכי גבוה, או כמעט הכי גבוה על ההופעה האחרונה... נאדיה- עם הופעות פיצוציות כמו שלה היא מגיעה לטופ3 בקלות, בו כבר סומן ע"י השופטים ואנואר חייב להביא הופעות מעולות כלללל שבועעעעעעע אממ זה יצא יותר ארוך ממה שחשבתי

14מתן

New member
מאוד מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה

קודם כל זה עוד מוקדם להכתיר זוכה כי לא ראינו כל כך הרבה הופעות ואין מישו ממש ממש בולט חוץ מזה יש לי בעיה עם התחזיות..
ההופעות כל שבוע מאוד משנות אי אפשר להגיד את הסדר שהם ישארו כי יכול להיות שמישו יפציץ שבוע אחד ואז הוא "יזכה" לעוד שבוע-שבועיים בכל זאת, אני לא רואה לא את בו זוכה ולא את אנואר זוכה (לפחות מאוד מקווה שהם לא יזכו)

Reutk

Active member
אני לא מבינה

מה רע בבו? למה שלא יקנו דיסקים שלו? למה חסר אמנים אחרים שנראים כמו פלוץ ומוכרים מליוני עותקים

Juliann

New member
אני לא מדברת על מראה בכלל

לא הזכרתי את המראה שלו, רובן נראה יותר גרוע.. בכלל למראה אין תמיד חשיבות עליונה. מה שדיברתי עליו הוא סגנון. בו הוא רוקיסט דרומי סטייל שנות ה 70. הוא יכול לשכוח מקהל הMTV שכולל מילדים עד שנות ה-20 וזה קהל גדול מאוד שקונה דיסקים, הולך להופעות, קונה מרצ'נדייס וכו'. אני לא רואה איך אנשים בני 30 שבו מדבר אליהם ילכו לקנות חולצה שלו וכו'

Reutk

Active member
אולי

למרות שדבר ראשון את לא יכולה באמת לעמוד על הסטייל שלו כי כרגע הוא רק עושה קאברים ודבר שני לפי מה שאת אומרת אייך את מסבירה את ארוסמית וu2?

Juliann

New member
הם התחילו לפני שנים אין מה להשוות

בכלל. הם אספו מעריצים לפני 20 שנה... וביססו את עצמם בתעשייה. להתחיל לנסות לבסס את עצמך דרך איידול שאתה רוקר בן 30 בסטייל של שנות ה 70 זה בעייתי.

R o t e m O p

New member
זה די מטומטם להגיד שהוא לא

מתאים להיות איידול כי ילדיי ה-MTV לא יאהבו אותו... א. אמן יכול להצליח גם אם הוא פונה לקהל בוגר/מבוגר יותר,ולהיות לא פחות מצליח. ב. יש לא מעט בני נוער שאוהבים לשמוע רוק על כל גווניו וסוגיו, וגם הם רואים MTV ואם לא זה תמיד יש MTV2. לא חסר קהל יעד לסוג המוזיקה שבו "מייצג", וכל עוד הוא יעשה מוזיקה טובה אין שום סיבה שאנשים מכל הגילאים לא יאהבו אותו... (ואני לא צריכה לספר לך שלקליי (שהוא בעצמו ממש לא התגלמות האיידול) יש מיליון סבתות שחולות לו על התחת והוא צריך לתת להן תודה ענקית כי הן שמות אותו איפה שהוא נמצא היום)

Juliann

New member
זאת השוואה לא נכונה בכלל

-קליי יכל לשלב את עצמו בMTV בלי בעיה, הוא בחר באדלט קונטמפוררי מבחירה. לקליי יש מלא מעריצים מילדים ועד בני 90 כולל נערות מטורפות וכו' שיקנו כל דבר שהוא מוציא [לגבי המעריצות המבוגרות הטירוף סביב קליי זאת תופעה מיוחדת במינה שהיתה מההתחלה לבו אין את זה ואפילו לא קרוב] -רוב הנוער מעדיפים את הרוק העדכני, לא זה של שנות ה70. -והקהל שאולי הוא פונה אליו, ברובו לא צופה בכלל באיידול שזה עוד דבר ששונה מקליי, הסגנון של קליי התאים לקהל של איידול. -וקשה לי להאמין שלבו יש מיליון סבתות שחולות לו על התחת שמצד אחד רוצות להשכיב אותו לישון עם שיר ערש ומצד אחר רוצות להשכיב אותו בדרך אחרת... כמו שאמרתי, תופעת הקליימייטז זה משהו נדיר ועובדה שאף אחד מהאיידולז אין את זה.

R o t e m O p

New member
העניין הוא שאף אחד לא ידע

שקליי יכול להיות כזאת תופעה עד שהוא נהיה כזאת תופעה וזה גם מה שאמרו לו בתוכנית אמרו לו שהוא מתאים לברודווי (ואל תגידי לי "סיימון סתם אידיוט") ושהוא בכלל לא מתאים להיות זמר פופ של אמ טי וי כי לא היה לו את המראה ואת הסיגנון והוא לא זז כמו זמר פופ וכל החרטה הזה. מה גם שבתוכנית גם הוא לא בדיוק שר פופ עדכני, אז מי יכל היה לומר שזה מה שיקרה לו ? שורה תחתונה היא - אין לנו יכולת חיזוי ואנחנו לא רואים את הנולד. וזה שאת לא אוהבת את בו לא אומר שהוא לא יכול להצליח ושהוא לא טוב מספיק יש מספיק אנשים שכן חושבים שהוא טוב והם אלה שיקבעו בסופו של דבר. ונתתי את דוגמאת הסבתות לא בגלל שאני חושבת שבו יכול להיות איזה קליי2 אלה רק כדי להדגיש שבני-נוער הם לא קהל היעד היחיד שקיים בעולם. (כי גם סבתות אוהבות מוזיקה וסבתות חיו בשנות ה-70 P:) ועוד דבר - אני חושבת שבו צריך לזכות לא בגלל שאני חושבת שיש לו הכי הרבה סיכויים להצלחה אחרי איידול אלא רק בגלל שלדעתי הוא הזמר הכי טוב שיש שם.

Juliann

New member
כולם יודעים מי הזמר הכי טוב שם והוא

אנואר. אז בלי שטויות.

MoGanC

New member
אני לא יודע את זה.

אנוואר יש לו קול טוב אבל ממש קול של dime a dosen.כלומר,אני יכול להביא לך עוד 1000 שנשמעים בול כמוהו.לא שאני אומר שבו לא כזה,אבל בואו לא נגזים בכך שנכריז כבר מי הזמר הכי טוב.

14מתן

New member
לדעתי....

אנואר לא הזמר הכי טוב שם לא מבטא מילים נכון ונשמע שהוא שר מהאף איך הוא היה מורה לא ברור לי..

R o t e m O p

New member
יפית, את חמודה ואני אוהבת אותך

אבל הבעיה שלך זה שאת לא יודעת לעשות הפרדה בין מה שאת חושבת לבין מה שאנשים אחרים חושבים. זה שאת חושבת בצורה מסויימת - זה טוב ויפה אבל זה שאת חושבת ככה לא אומר שכולם חושבים ככה. אני לא אומרתי מעולם שבו הוא הזמר הכי טוב שם. אמרתי שלדעתי הוא הזמר הכי טוב שם. וההבדל הוא עצום. זאת הדעה שלי, שלי ורק שלי. ולא של אף אחד אחר. אם מישהו מסכים איתי, וואלה סבבה. ואם לא גם זה סבבה. אבל לא את תקבעי מה נכון ומה לא. אז תגובות כמו "כולם יודעים מי הזמר הכי טוב שם - אנואר אז בלי שטויות" זה פשוט ילדותי ולא לעניין. אז בבקשה, בלי שטויות...

Juliann

New member
רותם... אני אומרת מה שאני שומעת

השופטים אמרו שלאנואר יש את הווקאלס הכי טובים ורוב האנשים חושבים ככה, לפחות בארהב אם לא פה. ואין לזה שום קשר לאם הוא מתאים להיות איידול או אם הוא יזכה, מיותר להגיד שלא תמיד מי שיש לו את הווקאלס הכי טובים זוכה [שיעול-רובן-שיעול-פנטזיה] אבל אין מישהו חוץ מאנואר שהראה לנו שהוא ברמה של הפיינליסטים של העונות הקודמות [מבחינת קול]. ואגב, אנואר בכלל לא היה פייבוריט שלי אבל אני ריאליסטית, ולא מייחסת כישרון רק למי שאני אוהבת וחבל שאת כנראה לא יכולה לעשות את ההפרדה הזאת בעצמך של מי שאת הכי אוהבת לבין מי שהכי מוכשר. אני אהבתי את מאריו וקונסי אבל אנואר הכי מוכשר נקודה אין וויכוח בכלל. בו לא מגיע לחצי מהגבהים של אנואר. וגם לא נאדיה.

R o t e m O p

New member
מה זה הכי מוכשר ואין בכלל ויכוח ?

מה זה מוכשר יותר מוכשר פחות ? יש איזשהו מנדט על כישרון ? כולם שם מוכשרים, כל אחד בדרכו שלו. וכל אחד מביא משהו אחר אני יכולה לא לאהוב את הסיגנון של חלק מהמתמודדים אבל לעזאזל, אני בטח שלא יכולה לשיר חצי מאיך שהם יכולים! אז קודם רק בשביל להביר את עצמי יש לי הערכה לכל מי שנמצא שם בתחרות (אפילו לסקוט ואנתוני הפחות חביבים עלי...) דבר שני, זה בדיוק הויכוח! אם לא היה ויכוח לא הייתה תחרות. אז שוב, כולם שם מוכשרים השאלה היא מי יצליח לסחוף אחריו את מרבית הצופים ולזכות.

השופטים אמרו

שלאנואר יש הווקאלס הכי טוב, אבל למריו כל ההופעות היו טובות. לאנואר יש שליטה קולית אבל היו לו גם הופעות משעממות(יוצא דופן מיוחד שלו היה ב what a wonderful day ששם הוא היה מדהים) , אבל מריו כל מה שהוא שר-יפה,גם אם איכות הקול שלו לא מיחדת כמו של בו וגם אם הוואקלס שלו לא מושלם כמו של אנואר, ההגשה והקול שלו עושים משהו מדהים.

SHTRUDIDI

New member
האמת שאלה בדיוק הטופ 3 שסימנתי לי

בו האיידול,אנואר סגן ונאדיה השלישית.הם כולם מעולים וזה יכול להתהפך בין נאדיה לאנואר על חודה של הופעה טובה או לא טובה אחרת אבל בו כרגע נראה הכי חזק,עיקבי ומיוחד. נמשיך לראות,הכל יכול להשתנות.

darklighter

New member
בו שולט../images/Emo47.gif../images/Emo115.gif

יש לו קול ממש אדיר והוא זמר רוק רציני ובטח בעצמו הוא יכול להביא אחלה שירים...אני אוהבת גם אותו ואת קונסי אבל מעדיפה שהוא יזכה כי קונסי יצליח בכל מקרה הוא קיבל הרבה פירסום ויש לו גם קריירת משחק ומלא מעריצות והוא בטח מאוד יצליח עם הלהקה אם לא תהיה לו בעיה עם החוזה המגביל... אנואר ונאדיה- גם בטופ 3 כנראה...עניין של הופעה כמו שאמרת... לקארי יש קול מדהים אבל היא לא נותנת הופעות מספיק טובות...

למעלה