יאללה השלמת שעות שינה!

LOLI152

New member
יאללה השלמת שעות שינה!

אז הסופ"ש כבר פה. זה הזמן לנוח, להתארגן לשבוע הבא שיבוא עלינו לטובה, לצאת עם חברים, להשלים שעות שינה, לבלות עם משפחה ועם הכרית, והכי חשוב עם אנשים אהובים. (השאלון נגנב בחביבות יתרה ע"י פורום פש"ו- הקדיט אליהם.!:) איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מה התוכניות לסופ"ש הקרוב? ולשבוע הבא? התחלתם לאחל לאנשים שנות טובות? ולבקש מהם סליחה?

idanri

New member
יאללה בואו נתחיל......

- איך עבר עליי השבוע - מדהים!!הייתי בטבריה 5 ימים והיה מטורף - סרט השבוע - לא יצא לי לראות סרטים השבוע הזה... - ספר השבוע - וואו מתי הייתה הפעם האחרונה שתפסתי ספר וקראתי?אני חושב ביום כיפור האחרון חחח - שיר השבוע - היו הרבה... - תוכנית\סדרת השבוע - חחחח לא יוע,לא ממש ראיתי טלויזיה בשבוע האחרון - ציטוט\פתגם השבוע - "חבר זה לא גדר,שלושתינו יחד נסתדר" חחחחחח שמעתי את זה השבוע ממישהי והייתי על הרצפה אחרי שהיא אמרה את זה
- דבר מיוחד שעשיתי השבוע - עליתי על המגלשה הלבנה בחוף גיא בטבריה חחחח - עצבון\ביאוס השבוע - אאאממממ.....לא חושב שהיה כזה... - הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - חופשה של 5 ימים זה בהחלט דבר טוב
- אייקון\סמיילי השבוע -
- אי אפשר בלעדיו חחחח - איש השבוע - הייתי אומר שדניאל,אחלה בחור חחח התוכניות לסופ"ש הקרוב זה לעבוד ובטח בערב לשחק סנוקר עם חברים תוכניות לשבוע הבא - ביום ראשון לנסוע להופעה של הבסיסט של הדג נחש יאיא כהן-אהרונוב יום שלישי נוסע לאילת עד יום שבת עם חבר טוב שלי
. עדיין לא התחלתי לאחל שנה טובה ולבקש סליחה מאנשים,לאט לאט חחח...

LOLI152

New member
חבר זה לא גדר, שלושתינו יחד נסתדר../images/Emo6.gif

זה כמו "חברה זה לא קיר, אלה, נעים להכיר!" XD חזרת מחופשה וישר עוד חופשה? נחמד לך!:)

../images/Emo214.gifמחופשה לחופשה../images/Emo99.gif

מקנאה בך
, תמשיך לעשות כיף חיים ולדאוג שירגישו את חסרונך בפורום

LOLI152

New member
אךך איזה שבוע. שלא ייגמר עוד.

איך עבר עליי השבוע? היה נפלא! בלי יותר מדי שעות שינה. אבלזה חלק מההנאה! הוא התחלק בין הבצפר, הצופים, העבודה, והיציאות בלילות (קצת חריג. אבל הנסיבות היו חריגות!) סרט השבוע? שיגעון של קולג'. סרט חמוד. ספר השבוע? הנער שנפל מן השמיים שיר השבוע? מותק שלי- גלעד שגב. התמכרתי לשיר הזה. של דניאל- לב זהב. תוכנית\סדרת השבוע? אהבה זה כואב- ראינו בשיעור תקשורת. ציטוט \ פתגם השבוע? "אני יודע מי את! את המחייכת!" -"מה?" -"את זאת שכל פעם שאני רואה אותה היא מחייכת!" חחח- מישהו זר מהבצפר שלי החליט להציג את עצמו. :p דבר מיוחד שעשיתי השבוע?צברתי כל השבוע במצטבר- 20 שעות שינה זה היה מטורף. אבל כל כך שווה את זה. עצבון \ ביאוס השבוע? -איש אחד שהחליט לפסול אוית כי אני אומרת את המילה "תכלס". אבל בקטנה. ואתמול שיחה ארוכה מאוד עם ידיד שקצת נשברתי, אבל זה כלכך עודד וחיזק אותי !:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?היה פשוט שבוע מדהים!:) הכל היה טוב! לחזור מהבצפר ב4, ללכת ישר לשבט עד 9 בערב, ואז להתקלח ולצאת עם מישהו. אין אין!:O אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אותו ידיד מאמול :) מה התוכניות לסופ"ש הקרוב? לצאת להופעה עם חברה, להשלים שעות שינה! (חברים בטיול הכנה.) ולשבוע הבא?להתחיל להכין ברכות שנה טובה, ימי עבודה לטקס, צופים,!:) התחלתם לאחל לאנשים שנות טובות? עוד לא:O אני אתחיל שנה הבאה.:) ולבקש מהם סליחה? אני נגד לבקש סליחה דווקא לפני יום כיפור. זאת סליחה אגואיסטית משהו. שיהיה שבוע מדהים לכולנו!!:)

../images/Emo214.gifיאאא איזה כיף לך ../images/Emo9.gif

שתמיד יחסרו לך שעות שינה ולא יהיו לך דאגות, רק יציאות והנאות
שמחה מאודדדד בשבילך שאת מצליחה למצוא זמן לדברים שאת אוהבת ואפילו להמשיך לכתוב בפורום

LOLI152

New member
תודה חומד!../images/Emo24.gif

הפורום רק צובר תאוצה. לנטוש עכשיו? נהה. יהיו תקופות יותר עמוסות, לא מחכים שזמן יתפנה. מפנים זמן. חלק ענק מהזמן שלי עם עצמי נעשה מול המחשב. וזמן עצמי זה חשוב.:) גיליתי מעגל מדהים. שעובד באופן ממש פשוט. את מרגישה טוב עם עצמך-> אנשים מגיבים לזה נפלא ->את מרגישה עוד יותר טוב עם עצמך->אנשים מרגישים עוד יותר טוב איתך וכו וכו.. באמת שחיוך עושה קסמים!! ומה עם הסיכום שלך?

../images/Emo214.gifנראה לי שעדיף שאענה מחר..

כעת אני חסרת מצברוח וזה ישפיע לאורך כל הסיכום, חבל לא? אני יכולה להיות יותר אופטימית, אז עדיף לשמור את זה לרגעים אחרים.מחר בבוקר נראה לי שיהיה יותר טוב, לפעמים צריך לישון כדי לחשוב בהגיון

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

מה קרה מותק? צריכה חיבוק וקצת זריקת אופטימיות? ;)
אוהבת!!

../images/Emo214.gifישנתי 12 שעות?../images/Emo12.gif

בכל אופן, השבוע הזה בהחלט התאפיין בירידה משמעותית במצברוח
איך עבר עליי השבוע? עבר, וטוב שכך... סרט השבוע? לא זכור לי שראיתי ספר השבוע? לא קראתי שיר השבוע? אין אחד ספציפי תוכנית\סדרת השבוע? חשופים...נגמר. עכשיו לא תהיה לי חצי שעה ביום שאתרכז בעולם מטומטם של חדשות ... ציטוט \ פתגם השבוע?מישהו אמר לי בטלפון [בעבודה] "לפעמים ככשומעים את הקול יודעים את הכל".
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?יצאתי לדייט שהיה ממש טוב, אבל חוץ מהדייט היו רק אכזבות.
עצבון \ ביאוס השבוע?הסעיף הקודם + אנשים שאמרו שיתקשרו ולא עשו זאת + חברות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?שהבראתי. היה נורא להיות חולה. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?סבא. תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מה התוכניות לסופ"ש הקרוב?אני חושבת אולי לצאת היום בערב.....לא בטוח ולשבוע הבא?ביום רביעי הופעה של כפיר.למרות שאני צריכה לעבוד למחרת, אני לא חושבת שאוותר על זה. התחלתם לאחל לאנשים שנות טובות?ממש לא ולבקש מהם סליחה? זה ממש רחוק, לא?

שני חמו1

New member
שבוע....

איך עבר עליי השבוע? מלא עצבים.. סרט השבוע? אין לי זמן.. ספר השבוע? לפעמים שיר השבוע? יוצא לאור [ התאהבתי ] תוכנית\סדרת השבוע? גור ואוח ציטוט \ פתגם השבוע? "תקשיבי, תפנימי.. את לא חייבת להגיב ישר ! תחשבי לפני..." [ אמא שלי שתמיד צודקת ] דבר מיוחד שעשיתי השבוע? על האש עם כל החבר'ה ואח"כ בריכה כל הלילה.. עצבון \ ביאוס השבוע? היו מלא ! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? החברות שתמיד איתי ! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? מגדה [ניצולת שואה] , שבכל שיחה איתה מחדש גורמת לי להסתכל על העולם בצורה שונה, להעריך את החיים ולהבין שאין אחר מהקב"ה ... תמונת השבוע : ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מה התוכניות לסופ"ש הקרוב? הסופ"ש עבר במלא שינה [ שישי בצהריים עד 9:30 בשבת ] ולשבוע הבא? לימודים... התחלתם לאחל לאנשים שנות טובות? יש זמן.. ולבקש מהם סליחה? לא ! אני חייבת, פגעתי בהמון אנשים השנה..

../images/Emo214.gifשבוע הבא יגיע ראש השנה...

יהיה לך זמן לראות סרט טוב
שבוע טוב

שני חמו1

New member
מקווה ../images/Emo13.gif

האמת שאני ממש אוהבת סרטים, ויש כמה שאני מאוד רוצה לראות [בעקבות ספרים מעניינים שקראתי] . שבוע בריא במיוחד !!

hodayoyo

New member
ובכן

איך עבר עליי השבוע? חלקו טוב וחלקו פחות סרט השבוע? בזמן האחרון אין לי כוח לסרטים, אני מעדיפה סדרות שזה קצר יותר. ספר השבוע? סיימתי את הספר שקנו לי מתנה לסיום השירות. מוזר ביותר. (ארץ מוצא) שיר השבוע? בורח ובלי פנים, שניהם של להקה בשם לה-גרדיה. תוכנית\סדרת השבוע? טינופת! אוי, זה גאוני ברמות שאי אפשר לתאר בכלל! אני משלימה את כל מה שלא ראיתי בVOD וזאת הגאונות בהתגלמותה הקונספט הזה! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קמתי לפני 12 בצהריים
עצבון \ ביאוס השבוע? יום חמישי השתלט עלי מצב רוח נוראי ולא היה לי איך להיפטר ממנו וזה היה נוראי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? פגישה עם חברה מימי התיכון, הזמנה מהורים של ילדה שעבדתי איתה למסיבת יום ההולדת שלה ובגדים בחינם
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? חברה מהשירות שבגללה חשבון הטלפון של ההורים הולך להיות ענקי
ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מה התוכניות לסופ"ש הקרוב? לישון וזה כמובן בוצע
ולשבוע הבא? בראשון פ"ת עם חברה, שני או רביעי סרט עם חברה אחרת, חמישי ביקור בגן שבו עשיתי את הש"ל לכבוד יום ההולדת של הילדה המהממת שלי ובנוסף, בין ראשון לרביעי- אין הורים בבית
התחלתם לאחל לאנשים שנות טובות? לא, יש עוד זמן ולבקש מהם סליחה? דעתי בעניין כמו של אלה- זה דבילי להיזכר לבקש סליחה רק כי עוד רגע יוה"כ.

../images/Emo214.gifתגידי, מה יש לעשות עם חברה בפ"ת../images/Emo35.gif

חוץ מלהגיד לי שלום ?
זה לא שאת לא יודעת שאני גרה שם...

למעלה