יאללה חב'רה להתעורר

dht160

New member
יאללה חב'רה להתעורר

כבר שבוע יבש. מה אתם אומרים. יצליחו להפריד בין ליאור ואלונה ? ישלמו למשה והוא יעוף לנו מהענים ? ראיתם תתרגיל של גולדמן לטל שהוא הביא לו כסף כדי לבדוק אותו ? בטוח יש לכם מה להגיד אז יאללה להתעורר גיא

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifבדיוק אנשיםם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הנה אני התעוררתי... מה איתכם??? טוב לרואת מישהו בפורום הזה!!
תשובות
בטוח שיצליחו להפריד בין ליאור ואלונה.. אבל אני מקווה שלא
הלוואי וישלמו לו.. שכבר יתחפף מפה המפגרר
ראינו ראינו...
הכי טוף זה לפתוח שירשור לפרק היומי וזה יהיה הכי טוב ואז שם כולם יגידו מה הם חושבים, בסבבה
תגובותת

i love yuda

New member
איך הבנת....

שהקטע עם גולדמן היה לבדוק אותו, לא קלטתי את זה האמת, אבל עכשיו כשחושבים על זה זה נשמע הגיוני מאוד!!

dht160

New member
הבנתי בגלל

הנתי ממה שראו שיהיה בפרק הבא בזמן הכתוביות

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיהודה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ברור שיצליחו להפריד בין ליאור ואלונה הרי ככה בכל טלנובלה/אופרת סבון... רק בסוף הם יצליחו להיות ביחד... הלוואי שמשה האידיוט הזה כבר ילך.. אני לא סובלת אותו

Reservoir Dog

New member
מעניין עד לאן טל יתדרדר

דווקא תפסתי ממנו בחור חזק אבל ההתמכרות לכרטיסים מעידה על חוסר אופי,זה חזק ממנו וזה גורם לו לאט לאט לאבד את יוליה החמודה. טל מתחיל לנדוד לכיוון של שירלי 2 ניגודים שמתחילים לאט לאט להתגבש כידידים ואז תפרוץ בינהם אש לוהטת ואז יוליה תיפגע מזה הכי הרבה וכ"כ חבל כי יוליה חמודה אמיתית לא טיפוס עצבני כמו שירלי עם הסערות נפש שלה.

shani yakovian

New member
אני חושבת ש...

להפריד בין ליאור לאלונה
כן יצליחו.. תמיד מצליחים... אבל האהבה תמיד נשארת. משה
הלוואי שיעוף לנו מהעיינים נמאס ממנו כבר... מי הוא חושב שהוא ? גולדמן וטל
איזה תרגיל הוא עשה לו .. חח .. זה יצליח נראה לכם..?? לדעתי הוא יתמכר לכרטיסי הגרלה .. חחחחחחחח

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo185.gifמסכימה איתך, שני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Reservoir Dog

New member
משה בא לעזור אלק

הפתיע אותי שדניאלה בסוף כן הקשיבה לאלונה כי נראה היה שמשה מטשטש אותה אבל כמה אמא יכולה באמת ללכת נגד רצון הבנות ,ובמקרה הזה אלונה צודקת כי משה באמת סתם בא להשיג מטרות ולא באמת מרצון טוב.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיהודה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אבל עכשיו קצת מאוחר מדי להעיף אותו.... היא הייתה צריכה להקשיב לה מהתחלה

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo36.gifכולנסו שונאים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמ..

כמו בכל טלנובלה. הם יפרדו. יחזור, יפרדו יחזרו. עד הסוף כמובן(חתונה או מה שזה לא יהיה) ומשה? לא יודעת. אולי כן, אולי לא. גולדמן מעצבן אותי בזמן האחרון.. ועוד שאלה. מה היה ביום חמישי? הפסדתי..

למעלה