יאללה חבר'ה..!

matan12343

New member
יאללה חבר'ה..!

בואו נגלגל פה הימורים!! חח..אני מהמר על 1200 טהא רמה 100 שעוד השבוע המשחק יחזור לעצמו... אם מישהו יכול להמר על יום מסוים אז הוא מוזמן ואפילו יכול להעלות את ההימור...

GM Alon

New member
אני מהמר על מדינה כוח טרליון

שעד יום רביעי המשחק חוזר

matan12343

New member
מישהו פה הפסידד

חח אחי... נראה לי שהפסדת מדינה כח טרליון.. :) נראה אם תעמוד במילה שלך ! :)

matan12343

New member
אחי..

אחי..ההימור שלי הוא עד יום שבת ב- 12 בלילה... חוצמזה לא אכפת לי להפסיד... העיקר הרווחתי מדינה בכח 1T :)

GM Alon

New member
איך הרווחת מדינה כוח 1T?

אם אני הפסדתי וגם אתה הפסדת אף אחד לא ניצח אז אף אחד לא הרוויח Oס

matan12343

New member
חח..

קודם כל עדין לא הפסדתי.. יש לי עוד 36 שעות.. שנית.. את הימרת שעד יום רביעי = הפסדת.. אם אני יפסיד גם אז אני יפסד את מה שהימרתי עליו.. אבל להזכירך שעדין (!) לא הפסדתי.. וגם אם כן עדין ניצחתי בהתערבות מולך !

GM Alon

New member
תגיד אז מנע ממני להמר על שנה הבאה

ואז הייתי מנצח את כולם

GM Alon

New member
ודרך אגב מה אנשים יעשו עם 1200 טהא רמה 100?

זה אולי טוב לכוח 200-300

ניב70

New member
כעיכעינהיכעינ

זהוא שכתבתי בהודעה שלו שאני אביא לו או 1200 טהא רמה 100 או 750 מטוסי קרב רמה 27.. אני אביא לו תמטוסי קרב.. כי הפסדתי בהיתערבות... אבל הבחור הההוא שאני חייב לו ששלח לי תמסן שלך כדי שאוכל לשלוח לך תנשק ברגע שהמשחק יחזור

matan12343

New member
אוקי..

יש'ך מקורות או שאתה סתם מנחש? כי אם אתה מפסיד אחי אתה תאבד את המדינה שלך בשבילי :)

ניב70

New member
מהמר על מטוסים או טה"א

אני מהמר על 750 מטוסי קרב רמה 27 או 2000 טה"א רמה 100 אבל אני מהמר רק על אחד משני הנשקים שהמשחק יחזור עד יום חמישי מי שרוצה להמר מולי שיגיד "מהמר מול נשק" בהודעה הבאה ואני אביא לו תנשק אם אני אפסיד אבל אלון שמהמר על המדינה כוח טריליון רק שתדע שאם אתה מפסיד אתה מביא לי תמדינה אוקיי?

matan12343

New member
היית רוצה..

ניב..היית מת.. אני כבר אמרתי שאם הוא מפסיד אני מקבל ת'מדינה שלו..אז אל תדחף!

shaoran li

New member
מהמר מול מתן רק מול מתן

על 4 מיליארד שעד יום שישי חוזר אם שנינו מפסידים אז אפחד לא מקבל

shaoran li

New member
ושככתי להוסיף

אני מוסיף 4 מיליארד ל4 מילםיארד האלה אני מהמר עכשו על 8 מיליארד

ניב70

New member
יחיחען

קודם כל למתן לא שמתי לב שכבר הימרתה מולו אז לא משנה תהמר מולו ודבר שני מי מהמר מולי?

למעלה