יאללה חברה! סיימנו סוף סוף בצפר!!! תהנו...
H Hopeless addiction New member 22/6/04 #2 מה אתה משוויץ? אתה סיימת את הסיוט הזה... לחלקנו עוד יש כמה שנים... חוצמזה... שיהיה לכם אחלה חופש!
E edlessme New member 22/6/04 #3 לא ממש.. יש לי עוד מועד ב' במתמ... שנה שעברה... הבגרות הכי קשה במתמ' כבר פול זמן.. הוצאתי 97-6... השנה הבגרות הכי קלה פול זמן.. ואני הולך לקבל 60-70 ככה...
לא ממש.. יש לי עוד מועד ב' במתמ... שנה שעברה... הבגרות הכי קשה במתמ' כבר פול זמן.. הוצאתי 97-6... השנה הבגרות הכי קלה פול זמן.. ואני הולך לקבל 60-70 ככה...
ד דיתוּש New member 22/6/04 #4 אז מה, אני דווקא שמחה../images/Emo13.gif קצת חופשה, לנקות ת'ראש. יהיה כיף.
E edlessme New member 28/6/04 #10 אני דווקא מצפה לצבא... לא יודע... רוצה... לא יודע... יותר... אקשן פיזי מאשר מנטלי... (למרות שכרגע השירות שלי יהיה מאוווד מנטלי...)
אני דווקא מצפה לצבא... לא יודע... רוצה... לא יודע... יותר... אקשן פיזי מאשר מנטלי... (למרות שכרגע השירות שלי יהיה מאוווד מנטלי...)
E EverythingNotLost New member 29/6/04 #11 אני רוצה להיות סבא מאושר שיושב.. וחושב על כל מה שעבר בחיים, אבל כל דבר בזמנו, וצריך לדעת להנות מכל תקופה.
אני רוצה להיות סבא מאושר שיושב.. וחושב על כל מה שעבר בחיים, אבל כל דבר בזמנו, וצריך לדעת להנות מכל תקופה.