יאללה חברים וחברות מה ההימורים לגבי התוכנית...?
ס סמי בן חמו New member 22/2/06 #2 היום זה לקט של "פנינים" שאמרו החכמות "עוף זה ציפור" ושאר המשפטים ... בשבוע הבא תודח לדעתי ניראל.. הפיברוטית שלי היא אליסיה.
היום זה לקט של "פנינים" שאמרו החכמות "עוף זה ציפור" ושאר המשפטים ... בשבוע הבא תודח לדעתי ניראל.. הפיברוטית שלי היא אליסיה.
N natty1983 New member 22/2/06 #3 אה נכון שכחתי שעשו לקט בגלל נולד לרקוד.. גם לי נראה שיעיפו את ניראל.
I ImZ New member 22/2/06 #4 בכלל לא בטוח, אל תשכחו שאם היא תהיה "מצטיינת המשימה" אז אי אפשר לבחור בה.
ה הבחור בלי האוטו New member 22/2/06 #5 כן, אבל רק אחת משבע יכולה להפוך למצטיינת המשימה, לכן הסיכוי של ניראל (כמו של כל אחת אחרת) הוא די קטן.
כן, אבל רק אחת משבע יכולה להפוך למצטיינת המשימה, לכן הסיכוי של ניראל (כמו של כל אחת אחרת) הוא די קטן.
ה הבחור בלי האוטו New member 23/2/06 #9 אתה צודק הם לא רוצים שהיא תלך, יש יותר מדי אקשן סביבה (לדעתי לפחות). אבל לניראל יש נקודות חזקות ונקודות חלשות מאוד. למשל, היא מצטלמת מעולה - אבל משחקת גרוע. לכן, לפעמים הם יוכלו לתת לה חסינות ולפעמים תהיה להם בעיה.
אתה צודק הם לא רוצים שהיא תלך, יש יותר מדי אקשן סביבה (לדעתי לפחות). אבל לניראל יש נקודות חזקות ונקודות חלשות מאוד. למשל, היא מצטלמת מעולה - אבל משחקת גרוע. לכן, לפעמים הם יוכלו לתת לה חסינות ולפעמים תהיה להם בעיה.
ה הבחור בלי האוטו New member 22/2/06 #6 ../images/Emo45.gif גם אני אוהב את אליסיה אבל גם את מימי וקריסטין.
ב ב ו ב י ת ת ת New member 22/2/06 #7 בראסמי? כריסטין הכי יפה.... והכי כוסית......... והקטע שכל הזמן אומרים שהיא טיפשה מה זה משנה בשביל להיות דוגמנית צריכים גוף ופנים לא שכל..
בראסמי? כריסטין הכי יפה.... והכי כוסית......... והקטע שכל הזמן אומרים שהיא טיפשה מה זה משנה בשביל להיות דוגמנית צריכים גוף ופנים לא שכל..
P prins2 New member 23/2/06 #11 ואני מצטטת! "היינו 9 בנות וחילקו אותנו לשלישיה, אני הייתי עם נטלי, אליסיה ו...*חושבת*..*חושבת*.....ואני! חחחחחחחח..הקטע הזה הרג אותי
ואני מצטטת! "היינו 9 בנות וחילקו אותנו לשלישיה, אני הייתי עם נטלי, אליסיה ו...*חושבת*..*חושבת*.....ואני! חחחחחחחח..הקטע הזה הרג אותי
L Lee Cooper Girl New member 25/2/06 #12 לפי דעתי... יהיה 3 מצביות על שי בנות נגיד.. ניראל-3 מישל-3 אז בשביל שניראל לא תלך מישל תצביע בעד עצמה... משהו כזה חייב להיות!
לפי דעתי... יהיה 3 מצביות על שי בנות נגיד.. ניראל-3 מישל-3 אז בשביל שניראל לא תלך מישל תצביע בעד עצמה... משהו כזה חייב להיות!