יאללה חברים יש לי שאלה

יאללה חברים יש לי שאלה

למלאך שלי יש יום הולדת עוד מעט מה נקנה לו מה נקנה לו מתנה? למי שלא זוכר הוא חוגג 22 קיצים יאללה תזרקו רעיונות..................

yaeli4

New member
תקני לו חתימה של אוהי.... פחחחחח

או אולי את אוהי, אוריגינל... לא, עכשיו ברצינות. בגדים זה נחשב מתנה אצלו? אם כן, אז בגדים... או, חגורה מיוחדת, כמה דיסקים, ספרים, הוא מעשן? אני מקווה שלא אבל אם כן, אז מצית מיוחד אולי עם חריטה. אפטר שייב מגניב וטוב. תני לי עוד לחשוב... תכף אשוב עם עוד רעיונות..

וואו אוהי אורגינל

איזה רעיון אדיר בגדים זה תמיד נחוץ סיגריות תודה לאל הוא לא מעשן חגורה ,יש לו מספיק ושייב זה באמת טוב יאללה עוד.........

*יערית

New member
מתביישת....

אולי חוטיני מדליק כזה לגבר
זה בטח ישמח את חברתו....
לוחצת על שלח

אל תתביישי

הרעיון אדיר אבל עדיף שחברתו (כשתהיה) תקנה לו.. ממני זה בהחלט יראה לו חשוד........

בונוסית

New member
גם אני רוצה

חוטיני? מאמא????יערית אני שמחה שאת לא אמא שלי
אני אוהבת מתנות שלא נגמרות: מינוי לעיתון בנושא מענין. אולי כרטיס להופעה?אם את רוצה לקנות לי מתנה אני רוצה מכונת גלידה בבקששששששששששששששה...

oehhe

New member
עד שרולן מסיימת את הישיבה

אתן יכולות לפנטז עלי כמתנה אחר כך ואו ואו תעשה מכן קציצות oehhe מכין רוטב עגבניות עם המון שום ואוראגנו

yaeli4

New member
אוהי, מתה על קציצות ברוטב עגבניות

עם שום ואורגנו. רק לא להתנשק אחר כך... השום, אוי השום... ומתי היא מסיימת ת'ישיבה? שנדע כמה זמן נשאר לפנטז..

oehhe

New member
לא ציינת תקציב

אוהב מחשבים? Disk on Key עולה 200 שקל oehhe בקרוב אצלי

ספרים? שבוע הספר עכשיו...

מה שכן, כזכור לי את קנית לאחיו מנוי לחדר כושר, אז אולי כדאי להימנע מאפליות ולתת אותו דבר.

קרן ../images/Emo24.gif

אחרי השיחרור בעוזר השם יקבל גם הוא בטוח. וגם 4X4....זה לא בטוח ,רק אם הפעם זה שלי............הלוטו

בתור בת 22 וחצי..

למען האמת אני חושבת שבגדים זה הרעיון הטוב ביותר, א-ב-ל אני הייתי שמחה לקבל לא בגדים ממש אלא 500 ש"ח (לדוגמא) לקניית בגדים ברשת מסויימת (לא כסף, תלושים). או לחלופין הייתי שמחה אם היות שולחים אותי לאיזו חופשה עם ספורט אתגרי.. מקווה שעזרתי..

תודה נועה

האמת שגם אני חשבתי על כסף לא הייתי מעיזה לקנות לו לבד בגדים כי ברור שהוא היה הולך להחליף. אבל נראה שברוב קולות נסגור על כסף או 4X4 .....כי הפעם זה שלי.............סופר לוטו.

rolan

New member
יונצ'... חברות?... ../images/Emo66.gif

באמת, תלוי בתקציב... גם לא מכירה אותו, אז איך אפשר לייעץ? אולי - ספר, משהו שחסר לו בחדר, דיסק שיאהב, לא יודעת.... ממה שסיפרת עליו, ישמח עם כל מתנה שתעניקי לו למרות שאת המתנה הגדולה כבר קיבל, כשנולד לך....

סול11

New member
לבני 22

יונתי בוקר טוב ויום נפלא. העדפה אישית שלי, וכך אני נוהג.פשוט לשאול מה?.ו/או להציג מספר אפשרויות לבחירה. ואז תהיי בטוחה כי המתנה אכן נחוצה ורצויה. ודאי מכירה את את מדף המתנות המצפות לגואל. שלך סול

סול

אם רק היית מכיר את הילד המקסים והצנוע הזה. הוא לא יגיד ולא יבקש בחיים כלום. בשנה שעברה נתתי לא סכום גדול של כסף,הוא החזיר לי את רובו. חבל על הזמן הרעיון הוא מצויין אבל לא עם המלאך שלי. תודה לך מהלב

למעלה