יאללה חברים תתחילו לספר....

mr redimmer

New member
יאללה חברים תתחילו לספר....

שאלה לבנים" איפה ומתי היה המקום הראשון שגמרתם? אני חוטא מלידה- יום כיפור במקלחת בגיל 13 וקצת.... עוד לפני שהלכתי לבית הכנסת

הרבה הרבה יותר מוקדם מזה...

ובספק אם אני זוכר איפה זה קרה. ד"א - למה השאלה היא רק לבנים?

mr redimmer

New member
טעות-גם לבנות ודרך אגב...

לאונן התחלתי בגיל 12, אבל יום אחד גיליתי את הסוד הכמוס של האורגזמות..

NoNameMan

New member
בערך שבוע לפני...

הבר מצווה וזה הרגע המאושר בחיי... תמיד לפני כן שעשיתי ביד היה נמאס לי אחרי 10 דקות כי זה תמיד היה אותו דבר - בלי גמירה... עד שיום אחד פתאום אני מתחיל להרגיש ממש ממש ממש ממש ממש טוווווווווווב... אז הגברתי את הקצב יותר ויותר עד שפתאום התחיל לצאת לי השפיך - התחלתי להיבהל וחשבתי שבטעות השתנתי וברך לי או משהו כזה... ואז הבנתי - גמררררררררררררתי וזה היה טווווווווווף... מאז החיים היו הרבה יותר טובים...

הלוואי והייתי זוכר

אבל בערך בגיל 12. אני יודע שזה היה זמן לא רב לפני הבר מצווה של חבר שלי שגדול ממני ב-9 חודשים.

mr redimmer

New member
האמת...

כשגמרתי בפעם הראשונה...כאב לי..כלומר, זה היה עם סבון ולא שמתי לב לכמות...להגיד לך מה הרגשתי? חשבתי בהתחלה שזה שתן כי השפיך לא היה ממש לבן, הייתה לי אולי גם קצת סחרחורת לאיזה דקה וחצי, למרות זאת הרגשתי גאה בעצמי, גם כאב לי קצת פי הטבעת, ממש נבהלתי, אולי בגלל שזה היה ביום כיפור אלוהים כעס עלי? בכל זאת חשבתי שזו בעיה ולא כדאי לי לאונן אף פעם, אבל לקחתי את הסיכון ואחרי יומיים אני לא מרגיש שום כאב...

PLAIN OL ME

New member
אוקיי.......

אוננות? גיל 5 אני חושב אורגזמה? הממ...... גיל 11 או 10.....

גיל 5? אין סיכוי!

בעצם למה לא? אם לא אכפת לך, ספר לנו על זה...איך? למה? מה חשבת? שזבונג?

PLAIN OL ME

New member
תראה...

בעצם לא בטוח ש-5, אולי 6. אבל מקסימום 7! לא יכולתי שהתחלתי אחרי גיל 7, כי עד שהייתי ביסודי כבר הייתי מאונן, ללא ספק! ואני התחלתי את היסודי בגיל 7 (הייתי שנתיים בגן)

רק שתדעו שרוב התינוקות...

מאוננים, ככה שרובנו התחלנו לפני בכלל שזכרנו את זה

The Cat Woman

New member
נכון! כמעט כוווולם מאוננים בילדות!

בגלל שיש את העניין של להכיר את הגוף שלך ולמי שהסתקרן- זה לא מביא להם שום הנאה, זה משחק כדי להכיר את הגוף שלהם..

Ryuu Akuma

New member
שיו ! אני יודע שזה לא קשור אבל..

רק עכשיו שמתי לב לשם של The Anicen mariner אחלה שם חביבי..

peace a love

New member
אוקיי אצלי זה היה ככה.....

היה זה יום בהיר שמש והייתי נטוף זיעה לאחר משחק כדורגל מעייף עם החברים בשכונה. נכנסתי למקלחת (כן, היה זה ראש חודש) ושהיתי שם כ20 דקות. לאחר שיצאתי מהמקלחת חיכתה לי אחת בחדר, הייתה זאת כלבתי מוקה. לאחר שהורדתי את חלוק הרחצה מוקה התחילה ללקק במקומות אסורים, בהתחלה התנגדתי כמובן אך היא השתמשה בכוח...... כעבור חמש דקות ראיתי מן מיץ לבן וסמיך שכזה ו........ סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!נראה לך??????. וואלה לא זוכר מתי השפכתי פעם ראשונה. אבל זה היה ממש מזמן.

חחחח.. אחי קרעת אותי....

אז מה?? באחת ההודעות ראיתי שאתה טוען שאתה יותר יפה מכל הבנים פה אז אולי תוכיח לנו....? למות שאני בטוח שאני יותר...

peace a love

New member
אני שמח שהצחקתי אותך.......

לא הבנת אותי נכון, לא אמרתי שאני נראה פה יותר טוב מכולם ולא ממך....... עזוב שכח מזה, תעזוב תנושא הזה כבר ושכח ממה שאמרתי. תודה

GGOODD

New member
יאאק

זה לא היה מצחיק... גרם לי לחשוב על דברים דוחים... stop that you shit face pig fucker וד"א לכלבה שלי קוראים מיקי והיא לא עושה לי ביד (אם מישהו התעניין)...

למעלה