יאללה, חזרתי לפעילות!

red butterfly

New member
יאללה, חזרתי לפעילות! ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אל תפסיקי לאהוב שיר השבוע לא של שרון- יש הרבה משהו שעשה את השבוע- סיימתי עם ספורט, סיימתי עם הבגרות באנגלית בע"פ, סיימתי ללמוד
משהו שהרס את השבוע- המורה שלי לנהיגה נפטר
בילוי השבוע- שומדבר.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- סיפור אהבה בלתי נשכח מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לנסוע לאילת
קצת חופש מהכל... ומקווה שיהיה לי גם ראיון למודיעין תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדוד
המורה הכי מדהים בעולם!!

hodayoyo

New member
אילת!../images/Emo60.gif

לא דיברתי איתך שנים! מה נשמע?
שיר השבוע של שרון- פף, לא יודעת שיר השבוע לא של שרון- הפעם האחרונה, רונה קינן משהו שעשה את השבוע- שני דיסקים חדשים (רונה ובלאקפילד) וחברים ביום חמישי משהו שהרס את השבוע- יום שני שהיה בערך היום הכי נוראי זה זמן רב בילוי השבוע- יום חמישי, לגמרי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- משחק השעות, ספר שסיימתי היום והיה פשוט טוב מה קניתם השבוע?- שני דיסקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קייטנה בגן ויום חמישי בעיקר, שצריך להיות ממש נחמד שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין כאלו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לשרון, שיוציא כבר את הדיסק

red butterfly

New member
הכל טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

חזרתי אתמול מ4 ימים באילת ועוד כמה דקות אני יוצאת להופעה של יציאת חירום
מה איתך? :)

למעלה